bazár, predaj, inzercia, predám

Stihl 450

Kategória: Vysávače/Fúkače

Predám fúkar Stihl 450
Stihl 450
Podobné inzeráty
Predam stihl zahradny fukac BR 700
Predám záhradný motorový fukac stihl,SMS napisat len volať ak chcete špekulovať tak choďte do obchodu neotravujte zbytočne, stave ako je na fotkách,foto realne cena je už konečná nezjednavam nevymienam cena 550e,Po dohode viem aj poslať na dobierku po celom Slovensku.
Foukač zádový benzínový STIHL BR 600 Magnum
Mimořádně silný zádový foukač s extrémně vysokým průtokem vzduchu. Výrobce STIHL Motor typ 4-MIX Motor výkon 2,8 kW Obsah motoru 64,8 m3 Max. rychlost proudu vzduchu 90 m/s Hladina akustic.tlaku 100 dB /A/ Hladina akustic.výkonu 108 dB /A/ Objemový průtok vzduchu 1150 m3/hod Max.průchod vzduchu 1720 m3/hod Hladina vibr.L/P rukojeť vpravo 2,5 m/s2 Hmotnost 10,2 kg
Stihl bga 56 aku fukac set
Predam aku fukac stihl ešte v záruke,s batériu ak 20,a nabijacka a fukac telo,SMS napisat len volať ak chcete špekulovať tak choďte do obchodu neotravujte zbytočne,v stave ako je na fotkách,foto realne cena je už konečná nezjednavam nevymienam cena 190e,Po dohode viem aj poslať na dobierku po celom Slovensku.
Stihl SH 86
Predám nový fukár, vysávač na lístie STIHL SH86 v krabici s príslušenstvom, nepoužitý so zárukou. Nový v obchode stojí 499€.Inzerát platný do zmazania.Bližšie info iba telefonicky. Ďakujem. Viď foto.
Stihl
Kúpim benzínový fukač Stihl sh56 alebo 86 ponúknite najlepšie nový prípadne málo používaný ďakujem.
Stihl SH 86/C vysavac fukac
Predám záhradný motorový fukac a vysávač stihl kompletný aj s príslušenstvom na vysávanie,SMS napisat len volať ak chcete špekulovať tak choďte do obchodu neotravujte zbytočne,stave ako je na fotkách,foto realne cena je už konečná nezjednavam nevymienam cena 350e,Po dohode viem aj poslať na dobierku po celom Slovensku.