bazár, predaj, inzercia, predám

Štítky na Velorex, Fiat, Citroen, Lancia

Kategória: Veterány

Predám čisté štítky na staršie automobily značky Velorex, Fiat, Citroen, Lancia. Štítky sú vyrobené z Al plechu. V prípade záujmu pribalím aj nity na pripevnenie +0,10€/kus. Po dohode vyrazím aj čísla. Možný osobný odber alebo pošlem aj na dobierku +4€.
Štítky na Velorex, Fiat, Citroen, Lancia
Podobné inzeráty
Predam velorex 350 mechanika
Predam velorex 350 mechanika velorex je este v renovacii a je tam dost novych dielov - koberce, kryty prednych tlmicov, zadny tlmic, zadne pruziny s drziakmi , zadna guma - retaz - loziska a kryt bubna - zadne oblozenie, motorcek stieraca, lanka, vyfuky, podlaha je nova, elektrika bola menena, krytky prednych kolies, kozenka, turnikety, drziak baterky, puzdra prednej napravy atd. na 95% komplet az mozno na zopar drobnosti, treba dolakovat, natiahnut kozenku atd... velorex ma doklady na prihlasenie bielych spz-dovoz cena 8600e tel.
Náprava Velorex - Rikša ČZ 175 / 505
Prodám zadní nápravu na ČZ 175 ccm typ 505 Rikšu, nebo na Velorex 350 ccm typ 435, náprava viz foto. Více info tel / sms Platné do smazání rikša rikšu riksi poloosa naprava ryksa ryksu čezeta prase štít rameno ramena diferencial matice kolo kola velorex poloosy
Štítky na Tatra, Praga, Avia
Predám čisté štítky na Československé veterány. Štítky sú z Al plechu. V prípade záujmu pribalím aj nity na upevnenie +0,10€/kus. Po dohode vyrazím aj čísla. Možný osobný odber alebo pošlem aj dobierkou +4€.
Štítky na Jawa, ČZ, Babetta, Manet...
Predám čisté štítky na Československé motocykle. Štítky sú z hliníkového plechu. Mám aj nity 0,15€/kus. Po dohode vyrazím aj čísla. Osobný odber alebo aj dobierkou +4€.
Štítky na Iveco, Dacia, Volkswagen, Barkas, Nissan, Suzuki
Predám čisté štítky na veterány značiek Iveco, Dacia, Volkswagen a Barkas, Nissan, Suzuki. Štítky sú z Al plechu. Mám aj nity +0,10€/kus. Po dohode vyrazím aj čísla. Pošlem aj dobierkou +4€ alebo osobný odber.
Štítky na Liaz, ZTS, Zetor
Predám čisté štítky na staršie nákladné a poľnohospodárske vozidlá. Štítky sú z Al plechu. Po dohode vyrazím aj čísla. Mám aj nity na pripevnenie +0,10€/kus. Možný osobný odber alebo pošlem aj na dobierku +4€.