bazár, predaj, inzercia, predám

Stöckel čistiaci drez Model 15/16

Kategória: Ostatné

Predám čistiaci drez značky Stöckel, nerezový s prípojkou na vodu a odpadom. Drez je nový, nepoužívaný. Všetky produkty sú vyrabané v Nemecku.

Drez slúži na čistenie naberačky na zmrzlinu po nabratí. K drezu prislúchajú aj úchytky(väčšinou na vitrínu).

Možnosť odberu aj iných druhov drezu na čistenie.
V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať.

Stöckel čistiaci drez Model 15/16
Podobné inzeráty
Stöckel model E30 naberačka
Predám Stöckel naberačky na zmrzlinu. Naberačky sú nové/nepoužívané. Všetky produkty sú vyrábané v Nemecku. Priemer - 49mm (33ml) - 30 dávok z jedného litra Priemer - 56mm (50ml) - 20 dávok z jedného litra (možnosť kúpy aj menšie/väčšie priemery) Možný odber aj viacerých kusov. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať, viem poslať katalóg všetkých produktov.
Stöckel model KL30 naberačka
Predám Stöckel naberačky na zmrzlinu. Naberačky sú nové/nepoužívané. Všetky produkty sú vyrábané v Nemecku. Priemer - 49mm (30ml) - 30 dávok z jedného litra (možnosť kúpy aj menšie/väčšie priemery) Možnosť výberu aj inej veľkosti a odber viacerých kusov. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať, viem poslať katalóg všetkých produktov.
Stöckel stojan na kornútky Model 324
Predám Stöckel stojan na zmrzlinové kornúty. Stojany sú nové/nepoužívané. Všetky produkty sú vyrábané v Nemecku. Stojan má možnosť vloženia štyroch rôznych kornútov. Možnosť výberu aj inej veľkosti a odber viacerých kusov. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať, viem poslať katalóg všetkých produktov.
Stöckel stojan na kornútky Model 304A
Predám Stöckel stojan na zmrzlinové kornúty. Stojany sú nové/nepoužívané. Všetky produkty sú vyrábané v Nemecku. Stojan má možnosť vloženia štyroch rôznych kornútov. 2x priemer - 31mm 2x priemer - 26mm Výhoda stojanu je, že na prednú stranu sa dá označiť/oceniť produkt v stojane. Možnosť výberu aj inej veľkosti a odber viacerých kusov. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať, viem poslať katalóg všetkých produktov.
PORCOVAČKA ZMRZLINY STÖCKEL
PREDÁM 2 NOVÉ ZNAČKOVÉ ,V ORIG KRABIČKÁCH PORCOVAČKY ZMRZLINY STÖCKEL,VELKOSŤ 20'.ZA MENEJ AKO POLOVIČNÚ CENU.PORCOVAČKY NEBOLI NIKDY POUŽITÉ.CENA 30€/KS.
Stöckel zásobník na lyžičky
Predám zásobník na lyžičky značky Stöckel. Zásobník je zhotovený z tvrdeného plexiskla s hrúbkou 5mm. Všetky produkty sú vyrábané v Nemecku. Dĺžka - 255mm Šírka - 180mm Výška - 145mm V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať, viem poslať katalóg všetkých produktov.