bazár, predaj, inzercia, predám

Stöckel stojan na kornútky Model 324

Kategória: Ostatné

Predám Stöckel stojan na zmrzlinové kornúty. Stojany sú nové/nepoužívané. Všetky produkty sú vyrábané v Nemecku.

Stojan má možnosť vloženia štyroch rôznych kornútov.

Možnosť výberu aj inej veľkosti a odber viacerých kusov.
V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať, viem poslať katalóg všetkých produktov.
Stöckel stojan na kornútky Model 324
Podobné inzeráty
Stöckel stojan na kornútky Model 304A
Predám Stöckel stojan na zmrzlinové kornúty. Stojany sú nové/nepoužívané. Všetky produkty sú vyrábané v Nemecku. Stojan má možnosť vloženia štyroch rôznych kornútov. 2x priemer - 31mm 2x priemer - 26mm Výhoda stojanu je, že na prednú stranu sa dá označiť/oceniť produkt v stojane. Možnosť výberu aj inej veľkosti a odber viacerých kusov. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať, viem poslať katalóg všetkých produktov.
Stöckel model E30 naberačka
Predám Stöckel naberačky na zmrzlinu. Naberačky sú nové/nepoužívané. Všetky produkty sú vyrábané v Nemecku. Priemer - 49mm (33ml) - 30 dávok z jedného litra Priemer - 56mm (50ml) - 20 dávok z jedného litra (možnosť kúpy aj menšie/väčšie priemery) Možný odber aj viacerých kusov. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať, viem poslať katalóg všetkých produktov.
Stöckel model KL30 naberačka
Predám Stöckel naberačky na zmrzlinu. Naberačky sú nové/nepoužívané. Všetky produkty sú vyrábané v Nemecku. Priemer - 49mm (30ml) - 30 dávok z jedného litra (možnosť kúpy aj menšie/väčšie priemery) Možnosť výberu aj inej veľkosti a odber viacerých kusov. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať, viem poslať katalóg všetkých produktov.
Stöckel čistiaci drez Model 15/16
Predám čistiaci drez značky Stöckel, nerezový s prípojkou na vodu a odpadom. Drez je nový, nepoužívaný. Všetky produkty sú vyrabané v Nemecku. Drez slúži na čistenie naberačky na zmrzlinu po nabratí. K drezu prislúchajú aj úchytky(väčšinou na vitrínu). Možnosť odberu aj iných druhov drezu na čistenie. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať.
PORCOVAČKA ZMRZLINY STÖCKEL
PREDÁM 2 NOVÉ ZNAČKOVÉ ,V ORIG KRABIČKÁCH PORCOVAČKY ZMRZLINY STÖCKEL,VELKOSŤ 20'.ZA MENEJ AKO POLOVIČNÚ CENU.PORCOVAČKY NEBOLI NIKDY POUŽITÉ.CENA 30€/KS.
Stöckel zásobník na lyžičky
Predám zásobník na lyžičky značky Stöckel. Zásobník je zhotovený z tvrdeného plexiskla s hrúbkou 5mm. Všetky produkty sú vyrábané v Nemecku. Dĺžka - 255mm Šírka - 180mm Výška - 145mm V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať, viem poslať katalóg všetkých produktov.