bazár, predaj, inzercia, predám

Stojan na bižutériu

Kategória: Doplnky

Predám pekný stojan na bižutériu. Cena je 8eur + pošta.

V prípade záujmu ma kontaktujte emailom.
Stojan na bižutériu
Podobné inzeráty
Stojany na sviečky 2
Dobrý deň ponúkam viacero drevených výrobkov z domácej výroby pod mojím menom nájdete ostatné produkty ktoré predávam. Viem poslať poštou, píšte do mailu, správy alebo na WhatsApp. Ceny: Stojan zo srdcom uprostred 10€ Dva stojany zo srdcom uprostred 10€ Nepravidelný srdcový stojan 8€ Stojan so stromčekom 10€ Stojan v kruhu 1ks 2€ Stojan v pniku 1ks 4€ Stojan v pniku veľký 1ks 6€ Stojan v kúsku pnika 3ks 7€ Stojan v kúsku pnika 6ks 12€
Stojan organizér na bižutériu šperky náušnice drevo-kov #2
Predám stojan - organizér na bižutériu, šperky, náušnice a pod. Má 6 háčikov. Výška 40 cm. Vintage Retro Romantický štýl - Provensálsky - Shabby Chic Cena 10 € + poštovné. Platba hotovosť, prevod, paypal, dobierka. Osobný odber v BB alebo poštovné podľa Vášho výberu. Možnosti poštovného: 1.) Balík na Packetu / Z-Box 3,70 € 2.) Balík na Packetu / Z-Box s dobierkou 6,70 € 3.) Kuriér domov 4 € 4.) Kuriér domov s dobierkou 6 € 5.) Sl. pošta list 2,50 € 6.) Sl. pošta: list s dobierkou 4,50 € Ak máte záujem, prosím napíšte cez formulár pod inzerátom, príp. cez SMS, ako si prajete uhradiť + ako zaslať tovar + Vašu adresu, tel. číslo a e-mail. Ak si chcete prevziať tovar osobne, prosím volajte. Pozrite aj ostatné moje inzeráty: Inzerát je aktuálny do zmazania.
Predam roznu bizuteriu
Predam malo pouzivanu bizuteriu aj samostatne aj ako celok hodinky neboli nikdy nosene. Predavam ju v krasnej krabicke. Cena za kus 8 eur kus 1.5
Zrkadlova skrinka na bizuteriu
Predam nevyuzitu zrkadlovu skrinku na bizuteriu, ako nova. Najlepsie osobny odber Ilava a okolie al. Kurier.
Vertikálny stojan pre 50 ks CD a DVD média
Predám tento málo používaný vertikálny stojan na 50 ks CD a DVD média. Stojan je vyrobený z kovu a spodná časť z mramoru. Váha celého stojanu je 3,6 kg a výška 120 cm. Stojan je vo veľmi dobrom stave ako to je vidieť na jednotlivých obrázkoch. Stojan je vyrobený z kvalitného materiálu a má moderný vzhľad. Veľmi pekný doplnok do bytu alebo domu. Cena: 25 €. Tel.č.: na MMS neodpovedám, e-mail: predam.veci.ke@ Preferujem osobný odber v Košiciach, alebo tovar pošlem aj na dobierku, ale poštovné si hradíte vy a požadujem vopred na môj účet, inak tovar neposielam na dobierku. Nakoľko ide o bazárový typ predaja, peniaze nevraciam späť a nevymieňam tovar za iný.
Stojan na noviny
Ponúkam vám na predaj tento užitočný stojan na noviny alebo časopisy ktorý je vyrobený zo smrekového alebo borovicového dreva. Bočné steny sú do seba lepené a tým vzniká tzv.škarovka. Do škarovky sú vyfrezované drážky v tvare "V". Stojan je natrety olejom s odtieňom orechového dreva. Stojan sa skladá z 3 časti. Pri skladaní nie je potrebné skrutkovanie alebo lepenie. Bočné steny sa vkladajú do drážky. Tým pádom je možné odoslať stojan aj v nezloženom stave.