bazár, predaj, inzercia, predám

Stojan na víno

Kategória: Starožitnosti


SKU: NAOS23

Krásný stojan na víno ● stabilní ● vyroben ze železa, dřevěná rukojeť ● pojme dvanáct lahví ● původ Holandsko ● vyroben ve třetí čtvrtině dvacátého století

Rozměry: š 33 cm x v 65 cm x h 18 cm

Doprava:
Osobní převzetí: Praha 15, Hostivař.
Toptrans: Orientační cenu si můžete vypočítat na stránkách toptransu. Nebo mi napište Vaši adresu a já se na to podívám.
Balné 50kč

Platba: Hotově, předem na bankovní účet (Fio banka), dobírka (po zaslání dopravého a balného předem, Paypal)
Stojan na víno
Podobné inzeráty
Dva nádherné,  starožitné džbány na víno
Predám dva nádherné, starožitné džbány na víno. Jeden s vinárkym motívom: in vino veritas a druhy s poľovníckym motívom: "na čekané" 100% stav - oba. Výška pohárov cca 15cm. Cena: 15EUR za oba (jednotlivo po 9EUR) Kontakt: Prosím len SMS, odpoviem Vám hneď ako to bude možné.
Sada na víno.Drevená ručná práca.
Ponúkam peknú starožitnú sadu na víno s podnosom.6 pohárikov na víno a tácka.Material drevo.Krasna ručná práca,kvalitné spracovanie.v originál balení.
Staré dubové sudy na víno
Predám 6 ks použité dubové sudy na víno (100,150,200litrové) cena 200e,za 6 ks,aj jednotlivo,dohoda možná Možnosť využitia aj ako dekoráciu.
Keramická sada na víno
Ponúkam na predaj keramickú starožitnú sadu na víno so hnedo-zelenou glazúrou. Nepoškodený, bezchybný stav. V prípade záujmu prosím píšte mi e-mail alebo sms. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty. Ďakujem.
Džbán na víno
Predám ďžban na víno vhodný ako dekorácia zo zadu prasknutie viď scan
Otvarak na  vino
Predam starožitné otvaraky na vino. Cena 20€ za kus.