bazár, predaj, inzercia, predám

Stokke autosedacka

Kategória: Autosedačky

Pouzivane vajicko
Predam za symbolicku cenu
Stokke autosedacka
Podobné inzeráty
Autosedačka Stokke a isofix 2022
predám Stokke "iZi Go Modular™ X1 by BeSafe®" BLACK Autosedačka Stokke by BeSafe v čiernej farbe a iZi Modular i-Size Base. používané cca 4 mesiace.. cena autosedacky 299€ novej a isofixu 259€. teraz za autosedačka 160€ isofix 100€ nepoškodene a v záruke.. kupované 2022
autosedačka BeSafe iZi Go Modular i-Size X1 + základňa
Predám detskú autosedačku BeSafe iZi Go Modular i-Size X1 (vajíčko) a základňu ISOfix BeSafe iZi Modular i-Size k nej. Viac info na: Autosedačka je kompatibilná s kočíkmi Stokke (vyskúšané na kočíku Stokke Beat). Kupované cez Babätkovo v Košiciach, záruka do mája 2023. Pôvodná cena 269,- Eur /autosedačka/ a 229,- Eur /základňa ISOFIX/. Autosedačka a základna boli používané, ale sú v dobrom zachovalom stave. Odber je možný len osobne v Košiciach. Kontaktovať poprosím prednostne cez sms, ďakujem.
Autosedacka Joolz Black
Autosedacka je v dobrom stave, bezne znamky pouzivania na plastovych castiach, potahy neposkodene a nevyblednute. Autosedacka Joolz Izi Go Modular by Besafe Popis produktu Joolz Holandský Design je v súlade s bezpečnostnými normami " Scandinavian Safety " Autosedačka pre komfortné, bezpečnú a štýlovú jazdu . Amsterdam , marec 2016 - tím Joolz berie na zreteľ, že dôležitým faktorom pre všetkých rodičov je: komfort, bezpečnosť predovšetkým počas ich ciest, nech sa nachádzajú na ulici alebo v automobile. Joolz spoločne s BeSafe, prišiel s riešením vytvoriť komfortnú, bezpečnú a elegantnú autosedačku: Joolz iZi Go Modular ™ by BeSafe®, ktorá dokonale doplní cestovný systém Joolz. Jedná sa o spojenie, kedy Holandský Design plní a je v súlade s bezpečnostnými normami " Scandinavian Safety ", ktorá je jednou z dvoch najprestížnejších na svete. Joolz iZi Go™ Modular by BeSafe® je ľahká (4,2kg) robustná autosedačka s jednoduchou inštaláciou do automobilu aj na kočík Joolz s ergonomickým madlom pre jednoduché prenášanie. Autosedačka je určená pre deti do 12 mesiacov (40-75cm) s pripútaním "Pohľadom smerom do zadu". Získalí výborné ohodnotenie za inovatívne riešenie bezpečnosti pri bočnom náraze "Side Impact Protection solution ( SIP + )" ktorý je zárukou vysokej bezpečnosti. Veľmi dômyselné magnetické polstrovanie uľahčuje ukladanie detí do autosedačky. Bezpečnostné popruhy a mäkký róbustný vankúš je taktiež plne a jedným pohybom nastaviteľný. Autosedačka je známa a neuveriteľne spoľahlivá - spĺňajúca prísne normy bezpečnosti. Hlavným znakom novej Joolz iZi Go Modular by BeSafe je "Side Impact Protection solution (SIP +)". Joolz iZi Go ™ Modular by BeSafe® je jednou z mála autosedačiek dosahujúcich najnovšie atesty UN r 129 zameriavajúce sa na bezpečnosť detí. Omrvinky od sušienky a všade? Žiadny strach! Poťahy autosedačky Joolz sú vyrobené z vysoko kvalitných textílií pričom je možné kedykoľvek poťah zložiť a v ruke vyprať. Dostupná v populárnych farbách Joolz: Parrot blue, Elephant grey a Black, všetko s XL slnečnou strieškou vrátane zabudovanej ventilácie a slnečnou ochranou UPF of 50+. Nádherný dizajn, excelentné spracovanie, zreteľné logo Joolz na hlavnom madle sedačky, to všetko prispieva k dokonalému zladeniu s kočíkmi Joolz Day a Joolz Geo . Joolz iZi Go ™ Modular by BeSafe® patrí do cestovného konceptu Joolz. adaptéry nie sú sučasťou balenia a je ich treba dokupiť zvlášť
BeSafe Izigo autosedačka/ vajce
Predávam vajíčko Besafe izi go vo farebnej kombináciu cierna a tmavo fialová (podľa mna v poriadku aj pre chlapca aj dievča) Vajicko ma znaky používania (škrabance na plaste), ale je plne funkcne. Da sa použiť ako autosedačka pre bábätka a zároveň je kompatibilné s podvozkom kočíka Stokke, čiže z auta sa da nacvaknut na podvozok Stokke a použiť ako Kocik. Fialová textilná vložka je pratelna. Vajce sa predáva bez isofix podložky. V prípade potreby si ju môžte dokúpiť mimo mna - buď alebo novú. Moj názor je že nebola potrebná, vajce sa v aute upevňuje jednoducho prevlecenim bezpečnostného pasu. Mám v ponuke aj Kocik Stokke, v prípade kúpy celej zostavy dám zvýhodnenú cenu 400€. V prípade kúpy samotného vajíčka cena je 50€ (samostatný Kocik mám za 380€) Len osobný odber BA staré mesto.
Vajíčko Stokke + isofix izi go
Predám autosedačku - vajíčko Stokke iZi Go by Besafe + Isofix báza izi go, v sedo-čiernej kombinácii . Od narodenia 0+ do 13 kg. Bolo používané, vajíčko má známky ako škrabance od prevážania ale všetko funkčné. Súčasťou je aj novorodenecká vložka. Cena vajíčko: 50eur a Isofix: 100eur. Pri kúpe oboch spolu zvýhodnená cena 130eur. Použiteľná do auta, ako aj na konštrukciu kočíkov Stokke Xplory, Crusi, Trailz. Len osobný odber, prípadne dohoda. V ponuke aj kočár Stokke.
Stokke Besafe iZi GO X1 vajicko + zakladna isofix
Stokke BeSafe iZi GO X1 a k tomu zakladnu do auta Stokke BeSafe iZi GO X1 ISOfix base. Vajicko je hnedej farby,je pouzivane,v peknom stave. Znamky pouzivania su na rucke a strieske - su to skrabance,ktorym sa pri pozivani nevyhnete. Funkcne je uplne bez chyb. Je urcene od 0-13kg (my sme ho pouzivali do 1 roka). Je kompatibilne so Stokke Xplory,Crusi a Trail. Zakladna je plne funkcna taktiez.