bazár, predaj, inzercia, predám

Storočný starček, ktorý vyliezol z okna a zmizol

Kategória: Zábavná literatúra

12€
Storočný starček, ktorý vyliezol z okna a zmizol
Podobné inzeráty
Viktor Horján - Zápisky z teplého domu
Ako nova, necitana, neposkodena. Vhodna ako dar. Táto kniha je o mojom živote, za ktorý sa nehanbím. Bol by som rád, keby inšpirovala mojich „utajených“ gaykolegov, aby konečne pochopili, že žiť v klamstve je hlúposť. Vraj sex nám zaberie priemerne asi pätnásť minút denne. A kvôli tomu robiť také ceremónie?!
Pressburg BRATISLAVA
Bratislava - Pressburg a okolie je reprezentačná obrazová publikácia opisujúca v krátkych textoch a pomocou obrazov históriu a súčasnosť Bratislavy. Exkluzívne prevedenie dotvára koncept, ktorý zahŕňa 4 štvorstranové panoramatické fotografie (oltárové lomy) a snaha o protikladnosť obrazov prítomnosti a minulosti, kde historickú vedutu, či maľbu dopĺňa aktuálna fotografia zo súčastnosti.. Ku každej fotografie je samozrejme doplnený krátky text. Kniha je tiež rozdelená do štyroch kapitol a každá z nich začína úvodom popisujúcim jednotlivé obdobia vývoja mesta. Bratislava - Pressburg a okolie obsahuje texty v slovenskom, nemeckom a anglickom jazyku. Jej súčasťou je tiež takmer 60 minútový CD nosič so skladbami klasických autorov ako Mozart, Haydn, Beethoven a ďalší, ktoré boli napísané v Bratislave, alebo sa k Hlavnému mestu SR vzťahujú. V novom prepracovanom vydaní je možné nájsť aj po prvýkrát knižne publikovaný významný nález stredovekých keltských mincí na Bratislavskom hrade. Pôvodná cena 44,50,- EURO, teraz len za 25,00,- EURO. V prípade záujmu napíšte email na adresu: napiste.mail@ Vhodná ako darček.
Dušan Dušek Vták na jednej nohe
Viac o knihe Vták na jednej nohe (Dušan Dušek) Ďalšia poetická, jemne humorná, láskavá a krásne ľudská kniha významného slovenského prozaika, ktorého tvorba sa vyznačuje zmyslom pre poetickosť i realitu, pre všednosť i bizarnosť, pre iracionálnosť i tajomné dimenzie každodennosti. Komické i smutné príbehy, ktoré zažívajú jeho postavy a postavičky, predstavujú zmes rezignovaného, dychtivého či tragického vzťahu k životu a svetu, vzťahu, ktorý však nikdy nestráca nádej, túžbu, zázračnosť, ľahkosť a vnútornú slobodu.