bazár, predaj, inzercia, predám

Stratená korela - hľadá sa pôvodný majiteľ - okres Čadca?

Kategória: Vtáctvo

Ak poznáte niekoho z okresu Čadca a mali korelu, opýtajte sa či im nedávno neuletela. Dňa 15.6. bola v obci Vysoká nad Kysucou nájdená stratená korela a hľadám pôvodného majiteľa. Korelka je v poriadku a niekomu musela uletieť nedávno. S najväčšou pravdepodobnosťou ide o prítulnú korelku, ktorá je zvyknutá v byte s ľuďmi (nejde o korelu z voliéry), a majiteľ sa o ňu dobre staral. Pije vodu a chutí jej jesť. Zatiaľ je u nás v bezpečí. Majiteľ mi musí poslať fotky jeho stratenej korelky a povedať nejaké poznávacie znamenia (napr. čo vie, čo ma korelka rada, jedlo, aktivitu, na čo reaguje). Tento papagáj bude svojho pôvodného majiteľa na 100% poznať.

Čudujem sa, že ju nehľadáte aj na internete, už ste svoju korelku dávno mohli mať doma nazad.

(stratený papagáj, stratená korela, hľadám korelu, hľadám papagája, uletel mi papagáj, uletela mi korela, stratila sa korela, stratil sa papagáj)

kontakt emailom alebo sms, prípadne volať 0944 41 41 01
Stratená korela - hľadá sa pôvodný majiteľ - okres Čadca?
Podobné inzeráty
Andulka, korela, rozela, holúbok
Ponúkam na predaj nasledovné vtáctvo: Andulka Texas Clear Body (TCB), krúžkovaná 2023, 0.1 Andulky prírodné geneticky čisté neštepiacie na inú mutáciu po predkoch z Austrálie, navzájom príbuzné, krúžkované 2023, 1.1 Korela chocholatá albino, krúžkované 1.1, 1,0 2014, 0.1 2019 Rozela pestrá pastel, krúžkované, 1.1, 2019 Holúbok diamantový straky, navzájom príbuzné, nekrúžkované 2023, 2.1 Poprosím kontaktovať iba v prípade vážneho a seriózneho záujmu. Vopred ďakujem za pochopenie. Inzerát platí do zmazania !
Korela albino
Predám 10 ks korela albino
Rozela žltohlavá,rubino,penant or.-škorica,korela,spevavý
Predáme tohtoročných papúchov - krúžkovaných mládežníkov:) Rozela žltohlavá - 40e - 2ks Rozela rubino - 35e Rozela penant orange-škorica- 55e Korela- 15e - už len lutino Papagaj spevavý - 20e Možnosť zostaviť nepríbuzný pár.
NOVÁ Voliera / Klietka  pre vtaky , papagaja aj iné vtactvo
Klietka / Voliera názov : MERCURY 001 Starožitné -striebro (kladivková) s povrchovou úpravou (lakované kvalitnou - netoxickou práškovou farbou). Súčasťou klietky je všetko príslušenstvo 5x Nerezová miska ,bydlá ..atd. ako vyobrazené na fotografiách .*** Kvalita spojov TOP *** , a zvaru *** TOP *** celkového prevedenia dizajnu tiež vyobrazená na fotografiách . Jednoduchý návod na zloženie klietky . - KLIETKA / VOLIÉRA JE ****NOVÁ**** - NA FOTOGRAFIÁCH JE VYOBRAZENÁ VOLIÉRA AKO VYZERÁ POSKLADANÁ - DODANÁ KLIETKA JE ÚPLNE**** NOVÁ **** A ZABALENÁ V KRABICI A SAMOZREJME NIKDY NEBOLA POUŽITÁ - Inzerát platný do vymazania . - Ihneď k odberu. - Komplet príslušenstvo - úplne ****Nová**** +Darček GRÁTIS Hračka pre papagája . Pošlem aj kuriérom , možnosť osobného odberu pre viac info. Telefonicky- Rozmery: Vonkajšie rozmery : D80,5 x Š76,5 x V178 cm Veľkosť voliéra (Vnútorné rozmery) D61 x Š56 x V90 cm Farba: Starožitné -striebro (kladivková) s povrchovou úpravou (lakované kvalitnou - netoxickou práškovou farbou). Predne dvierka : 29 x 53.5 cm Veľkosť oceľovej rúrky: 1,4 x 1,4 cm Dĺžka bydla na ihrisku : cca 62,5 cm Rozteč mriežky: približne 2 cm Hrúbka mreží Ø: 3 mm Nerezové misky: 5 x približne 10 x 8 cm Rozmery krabice : D128 x Š66 x V16 cm + návod na montáž váha : cca 25,5 Kg Klietka pre vtáky voliéra pre papagáje , papagáj sivý , žako , žako kongo , žako liberijský , kakadu , ara , alexander velký , alexander malý , ara nobilis , kakadu , amazoňan , korela , papagáj senegalsky , rozela , Kakarik , pyrura , papagáje mayerov a iné vtáctvo. Vhodná napr. pre: Ara , kakadu , žako Kongo , žako Liberijsky , amazonan , papagáj senegalsky , alexander , rosela , korela , eklektus , mních , kakariky a iné vtáky... Pošlem aj kuriérom , možnosť osobného odberu pre viac info .tel- – Cena : 169 € –Darček GRATIS Hračka pre papagája (vid.obrázok) . –Klietka / Voliera názov : MERCURY 001 Zvolen
Korela, korely, korela chocholata
Predám tohtoročné korely narodené v apríli 2023. Cena 12€ za ks.
korela, spevavy
korela r. 2022 - samec 15€, spevavy r. 2023 na foto 20€