bazár, predaj, inzercia, predám

streetfood kontajner

Kategória: Obchodné priestory

Predám streetfood kontajner zhotovený z 20DC lodného kontajneru.
Rozmer 606x244x260 cm (DxŠxV)
Váha cca 5 ton.

- 1x nový 20DC lodný kontajner (po jednej plavbe)
- vnútorné zateplenie
- elektroinštalácia, voda, odpad
- obloženie stien drevotriesková doska
- obloženie stropu trapézový plech
- podlaha linoleum
- vonkajšie / vnútorné osvetlenie
- predpríprava na WC (sklad)
- reklamný banner
- výklopný panel
- vonkajší parapet


tags: streetfood, fastfood, bufet, predajný stánok, kiosk, burger, kebab, foodtruck, ....
streetfood kontajner
Podobné inzeráty
Gastro stánok kontajner bistro
Predám gastro kontajner-moderný predajný stánok o rozmerov Šírka – 2,40m, hĺbka - 3,00m, výška – 2,56m Kontajner je v dobrom stave, má revíznu správu od elektriky, kompletne s elektroinštaláciou, žiadna korózia, slušný stav interiéru, gastrostánok bol od úpravy používaný pár mesiacov, vpredu dvojdrez s batériam, veľmi zachovalé, čisté, ihneď k použitiu. V zadnej miestnosti je umývadlo, možnosť dorobiť WC. Možnosť dopravy, samozrejme nie v cene. Cena je 3.900,00Eur. Kebab stánok, Bistro stánok, Street Foot, Gastro stánok, stánok na občerstvenie, bufet, zmrzlinareň, gastronomický a obchodný kontajner, v prípade záujmu nás kontaktujte telefonicky na alebo mailom na : julia. Ďakujem.
Obchodný, obytný alebo kancelársky kontajner 8x3,20m
obytný kontajner alebo kancelársky kontajner,predajný stánok, výdajne miesto, bufet 8x3,20 VC ,voda, Kuchynka atď,,,
Mobilný gastro kontajner
Predám zariadený mobilný gastro kontajner. Vhodný ako prevádzka potravín. Množstvo chladiacich vitrín a množstvo úložného priestoru na suchý tovar. - vnútorné rozmery dĺžka 3700 mm, šírka 1931 mm, a výška 2196 mm - steny zo silných sklolaminátových sendvičových prvkov, olemované hliníkovými profilmi, farba biela - podlaha hrubá preglejka 21 mm s vhodnou povrchovou úpravou do predajného stánku, 2 odtoky na vodu v podlahe - predajný príklop umiestnený vpravo v smere pohybu, manuálne otvárateľný zvonku, mechanicky uzamykateľný - predajný pult dĺžky 3700mm, hĺbka 650 mm, pracovná výška 800 mm so 4 priehradkami: 1xteplá, 2 x chladená, 1 x mraziarenska, digitálne ovládanie teploty - nerezový drez s pripojením na teplú (bojler 3l) a studenú vodu - regálový systém nad pracovnou doskou na uloženie predajného sortimentu hĺbka 200mm, výška police 200 mm, celkom 20 bm políc - kompletná elektrická inštalácia k spotrebičom, 12 ks elektrických zásuviek - 16A istič - kompletné LED osvetlenie - vedľa predajnej časti je aj väčší sklad na suchý tovar - vo výbave kontajnera je aj generátor na výrobu elektrickej energie avšak je potrebné dobudovanie nádrže na palivo - možnosť dovybaviť kontajner v prípade záujmu o konvektomat (+700 eur), chladnička (+150 eur), mraznička (+150 eur) Cena 18 900 eur + DPH
41576-Dražba Galérie Kontajner v Bratislave
Miesto dražby: U9, a.s.,Zelinárska 6,82108 Bratislava Dátum dražby: 15.08.2023 - 10:00 Dátum 1.obhliadky: 28.07.2023 - 10:00 Dátum 2.obhliadky: 09.08.2023 - 10:00 Spoločnosť U9, a.s. pripravuje dražbu Galérie Kontajner, nachádzajúcej sa v Petržalke na križovatke ulíc Farského a Bosákovej. Ide o 2 - podlažnú nehnuteľnosť. Vo vnútorných priestoroch sa  nachádza priestranná galéria spolu s rozlohou 331 m2. Ide o plnohodnotnú stavbu skolaudovanú ako budovu obchodu a služieb. Prevádzka je momentálne zatvorená.Skvelé svetlo v interiéri zabezpečujú veľkoformátové sklá. Na južnej, západnej, aj prednej severnej strane sa nachádzajú terasy spolu s výmerou 239 m2. Výhodou je zastávka MHD nachádzajúca sa v blízkosti objektu.Podlahová plocha: Interiér - 331 m2 Exteríér - 239 m2Lokalita: Ide o časť Petržalky, ktorá je v bezprostrednej blízkosti centra Bratislavy. Nová električková trať poskytuje výbornú dostupnosť. Z južnej strany objektu sa nachádza lúka so stromami a Chorvátske rameno. V danej lokalite je úplnáobčianska vybavenosť. Pozemok pod stavbou ( Galériou ) nie je predmetom dražby. Predmetom dražby sú aj hnuteľné veci ako stoličky, stoly, umývačka riadu, konvektomat, klimatizácia, umývací stroj, chladiaca vitrína, zrkadlá, chladnička a pod. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.