bazár, predaj, inzercia, predám

Strešný nosič na Škodu Octaviu 1.generácie

Kategória: Príslušenstvo

Dobrý deň,
mám na predaj používaný strešný nosič na Škodu Octaviu 1.generácie, resp. na iné auto s podobnými strešnými lyžinami.
Cenu ponuknite.
Strešný nosič na Škodu Octaviu 1.generácie
Podobné inzeráty
Predám strešný nosič na bicykel peruzzo
Predám strešný nosič na bicykel Peruzzo Nosič bicykla na strešný nosič PureInstinct. Dúfam, že to je tento model. Je ako nový. možno 5 krát použitý. Mám nosič na ťažné a stresný už nepotrebujem. Unikátny vynovený nosič bicyklov, ktorý sa montuje na strešný nosič s automatickou aretáciou rámu, bez dodatočného uťahovania pákou alebo gombíkom (patentovaný systém). bez obmedzenia šírky rámu bicykla !!! upevnenie pomocou T-adaptéru ( na hranaté tyče pomocou adaptéru PZ-875 - voliteľné príslušenstvo) patentovaný samouťahovacia čeľusť umožňuje upevnenie aj o sedlo bicykla, a preto je vhodný aj pre karbónové rámy vhodný pre bicykle od priemeru kolesá 12" až po 29" hliníkový rám je ošetrený špeciálnou povrchovou úpravou, ktorá je odolná proti poškriabaniu kompletné uzamykanie: nosič o strešný nosič aj bicykel do nosiča nosič je vybavený popruhmi pre upevnenie kolies Cena je za nosič bez priečnika. V prípadne záujmu predám aj priečnik.
Strešný nosič Yakima pre Honda CR-V
Predám špičkový strešný nosič YAKIMA S26 + K673 pre Hondu CR-V s hladkou strechou. Strešné nosiče s technológiou redukcie hluku Whispbar™ sú v tvare krídla, čím je znížený aerodynamický odpor na minimum a to znamená pri jazde takmer úplnú nehlučnosť nosičov pri akejkoľvek rýchlosti auta. Porovnávacie testy vo veternom tuneli preukázali hlučnosť nižšiu až o 70%(!) oproti iným nosičom. Takmer nulový vplyv na spotrebu auta. Elegantný uzavretý model (bez presahu tyčí). Nosič som mal na aute iba raz. Vhodné pre: Honda CR-V 5dv. SUV 2012-2018 normálna strecha Technické údaje Dĺžka priečnikov: 1 x 1050 mm a 1 x 1000 mm Šírka priečnikov: 85 mm Nehlučný Skoro nulový vplyv na spotrebu automobilu Štandardne uzamykateľné SMART FOOT™ stopa Uzavretý model (bez presahu priečnikov) Rýchloupínacia T-drážka s vnútorným krytím Aerodynamický tvar krídla Výhodou priečnikov s presahom je, že technológia YAKIMA SmartFoot je skutočne modulárna – ak sa rozhodnete namontovať nosič na iné vozidlo podobnej veľkosti, stačí si zakúpiť novú montážnu súpravu na strešný nosič YAKIMA SmartFoot a prehodiť ho – netreba kupovať nový celý strešný nosič.
Expedičný strešný nosič "platforma" Upracks 1786 x 1287mm
Predám alu expedičný strešný nosič platformu značky Upracks. Platforma, nosič je vhodná hlavne na vozidlá suv a offroad. K nosiču so dokúpil kotviace oká s klznými maticami a tesnenia na nosič na niektoré exponované miesta. Nosič som kotvil pomocou priečnikov (darujem v prípade potreby k nosiču). Preferujem osobný odber.
Strešný nosič THULE WingBar 754/969/1449 pre FORD Mondeo
Predám strešný nosič THULE WingBar 754/969/1449 pre FORD Mondeo (Mk IV). Vysoko kvalitný strešný nosič v prepracovanom dizajne v kombinácii s hliníkovými eloxovanými tyčami Wing Bar (rozmer 80 x 28 mm). Ideálna volba pre časté používanie, je v podstate nehlučná. T-drážka umožňuje používať celú dĺžku tyče a jednoducho na ňu pripojíte nakladacie príslušenstvo. Výška pätky nosiča 9,6 cm. (Vzdialenosť od spodnej čsti pätky ku kontaktnému povrchu tyče.). Patentovaná technológia upevnenia, pevnejšia ako u predchádzajúcich modelov. Všetky časti prichádzajúce do styku s karosériou majú mäkký ochranný povrch, ktorý chráni pred poškriabaním. Nosič má schávalenie City-Crash pre zaťaženie 75 kg, podľa noriem ISO. Treba dodržiavať nosnosť strechy uvedenú výrobcom auta. Nájdete v technickom preukaze. Nosič je vybavený indikátorom utiahnutia, ktorý vás uistí o poriadnom a bezpečnom utiahnutí nosiča. Jednoduchá a bezpečná montáž. Nosič je kompatibilný so systémom jedno kľúča. Čiže všetky produkty Thule je možné vybaviť rovnakým zámkom.
Strešný nosič HAKR Alu
Predám strešný nosič HAKR na Škodu Octaviu II alebo Škodu Fabiu II 5-dverovú, Alu tyč, ako nový. Cena 55 €.
Predám strešný nosič Škoda scala
Predám čisto nový ešte zabalený strešný nosič na skoda scala.