bazár, predaj, inzercia, predám

Strojček

Kategória: Ostatné drobné

Predam konutrovaci strojcek na vlasy len odskúšaný s komplet príslušenstvom .
Gamma x-evo
Stav 10/10

Možná výmena za Gamma boosted clipper alebo Babyliss konturku skeleton fx

Cena nového 190

Barber, barber strojcek, konturka, Gamma, strojcek na vlasy

Mail: sarah331133@
Alebo tel
Strojček
Podobné inzeráty
Predám profesionálny strojček WAHL Detailer
Predám plne funkčný, málo používaný, profesionálny strojček WAHL Detailer vhodný na zarovnávanie línii brady, fúzov aj vlasov. Súčasťou balenia sú aj 3 nástavce pre nastavenie dĺžky zastrihávania. Minimálna dĺžka chĺpkov 0,04mm. Strojček sa pripája do elektriky káblom. Dôvod predaja: používam strojček s baterkou. Strojček vhodný pre začínajúcich aj pokročilých barberov. Tiež vhodný aj úpravu vlastnej brady. Ak máte záujem o ďalšie profesionálne strojčeky, pozrite moje ďalšie inzeráty.
Profesionálny planžetový holiaci strojček BaByliss Pro
Ponúkam Vám na predaj úplne nový nepoužitý barberský holiaci strojček zn. BaByliss Pro. ŠPECIFIKÁCIA: Kovový planžetový holiaci strojček BaByliss Pre FOILFX02 je navrhnutý pre čo najpresnejšie oholenie. Strojček disponuje dvoma fóliami so šírkou 44 mm a výkonným DC motorom o sile 11000 ot./min. Ultra tenká fólia umožňuje čo najkratšie zaholení bez podráždenia. Silná NiMH batéria vydrží 180 minút v prevádzke. Strojček je plne nabitý za 180 minút. Súčasťou balenia je textilné puzdro pre jednoduché uschovanie. Farba: strieborná Prevádzka: sieťová/akumulátorová Vlastnosti: - šírka hlavice 44 mm - šírka záberu hlavice 40 mm - výška strihu 0,1 mm - doba prevádzky 180 minút - doba nabíjania 180 minút - DC motor 11000 ot./min. - sieťová/akumulátorová prevádzka - dvojitý planžetový nôž - zaholuje aj veľmi jemné vlasy a fúzy - výkonná NiMH batérie Balenie obsahuje: - textilné puzdro Podmienky na dodanie: Všetko podľa dohody. Osobný odber Kežmarok, Poprad. Posielam poštou ale k cene je potrebné pripočítať poštovné na zaslanie 1.Triedou (4,00 €) v rámci SR; Dodanie nasledujúci pracovný deň. KONTAKT: výlučne iba E-MAIL, Ďakujem
Tetovací strojček
Predám tetovací strojček používaný rok a pol. Kúpila som si nový o niečo lepší keďže som hneď nechcela vyrážať neviem aké prachy do strojčeka. Toto bol môj prvý strojček a som s nim doteraz spokojná až na to že mi prekážalo ze nie je bezdrôtový a pri tetovaní mi tie káble proste zavadzali a mala som na to nerva ale samozrejme to je taká maličkosť. Super som sa s ním naučila tetovať aj na umelých kožiach ktoré mi tiež ešte zostali tak ich dávam ku strojčeku ešte aj spolu s kalíškami na farbu, púzdrom na strojček, kufríkom, krémikmi ktoré som vôbec nepoužila ale vy možno využijete a je k tomu aj návod ak by niekto nevedel čo a ako :) šlapku som si kúpila novú a je to od značky fender keďže som hudobníčka :D má to proste všetko čo potrebujete na na učenie a tetovanie
Kontúrovací strojček Fox Volans
Predám tento kontúrovací strojček vyššie uvedenej značky so všetkým príslušenstvom, ešte v záruke. Kontúrovacie strojček na vlasy Fox Volans s T-hlavicou vyrobenou z nerezovej ocele so šírkou 40 mm s výškou strihu 0,3 mm. Strojček má DC motor so 7500 ot./min. a Li-Ion batériu. Doba prevádzky až 240 minút pri napájaní 120 minút. Balenie obsahuje nástavce 1,5 mm, 4,5 mm, 6 mm, čistiaca kefka, olej a napájací stojan.
Tetovací strojček na PMU - Biotek Pratika
Biotek Pratika PMU strojček Predávam strojček na permanentný make-up Biotek Pratika. Kúpený 16.11.2017. K strojčeku patrí certifikát originality. Strojček funguje na 100%, nikdy nebol pokazený, výborný, silný a spoľahlivý. Pero je ľahké a jednoducho sa s ním tetuje. Jediná kozmetická vada na zdroji, viď foto. V balení je: kufrík, zdroj, napájací kábel na zdroj, pedál, pero, napájací kábel na pero, držiak na pero, certifikát. Pôvodná cena 1980€, predám za 600€.
Elektrický zastrihávač vlasov a fúzov - Budha
Profesionálny bezdrôtový holiaci strojček a zastrihávač v jednom. Strojček umožňuje rýchle a jednoduché upravovanie účesu alebo fúzov bez ťahania alebo rizika porezania. Nerezové čepele najvyššej kvality zaisťujú rýchle a efektívne skracovanie vlasov a pristrihovanie fúzov. Strojček sa nabíja pomocou USB kábla, batéria vydrží až 120 minút a je tak ideálna aj na cesty. Je ľahký a tichý, čepele z nerezovej ocele je možné ľahko umyť pod vodou alebo vyčistiť priloženým štetcom.