bazár, predaj, inzercia, predám

suunto core

Kategória: Turistika, horolezectvo

ponukam na predaj skoro nenosene hodinky suunto core.kontakt len mailom
suunto core
Podobné inzeráty
Suunto 9 Peak PRO Ocean Blue
Záruka do 12/2024, najlepšie osobný odber s odskúšaním. Suunto 9 Peak PRO ponúka inteligentné režimy batérie s výdržou až 300 hodín, viac ako 95 športových režimov, nový operačný systém, funkciu počasia, meranie hladiny kyslíka v krvi, kompatibilitu so všetkými GNSS systémami zároveň, zafírové sklíčko, vodotesnosť 100 m, barometrický výškomer, kompas, meranie srdcového tepu a mnoho ďalších funkcií. Najlepšia výdrž batérie vo svojej triede Hlavnou prednosťou hodiniek je možnosť nastaviť si ľubovoľný režim výdrže batérie - pri tréningu so zapnutou GPS môžete využiť režimy 40h/70h/300h. Ak obmedzíte GPS, hodinky ponúknu výdrž až 21 dní, v úspornom režime potom 30 dní. Suunto 9 Peak PRO využívajú múdre upozornenie na prípadné dobitie batérie na základe vašich aktivít. Pokiaľ sa vám počas cvičenia začne vybíjať batéria, hodinky automaticky odporučia prepnúť na úspornejší režim.
Suunto 9 peak pro all black
Predam nepouzivane hodinky suunto 9 peak pro all black. Kupovane v kamennej predajni 14.7.2023. Zaruka, blocek.
Hodinky Suunto
predám Hodinky suunto
Čelovka
Petzl Aktic Core hybrib 20 € bližšie info na Púzdro na čelovku 5 €
Balík turistických oblečení
Po vyprázdnení gardrobu ponúkam na predaj značkových turistických - outdoor oblečení, vhodné aj na každodenné používanie. Všetky veci sú originál, žiadne fake a sú v plne zachovalom, nepoškodenom stave. Nohavice - 5,-€/kus: Nordcap Extreme hrubší - 54 Maier Sport (dá sa odzipsovať na krátke nohavice) - 20 Berghaus - M - PREDANÝ!!! Montura - L - PREDANÝ! Movement - M - PREDANÝ! Musto - dámsky - 38R Krátke alebo 3/4 nohavice - 10,-€/kus: Core Heavy by Superdry zelenohnedá - 48 Mammut - S Core Cargo Lite by Superdry hnedá - 48/50 PME Legend hnedozelená - 50 Mammut krátke dámske tmavohnedé - 40 Maloja červená dámska - XS Mammut krátky svetlý dámsky - S 3/4 dámske nohavice Mammut - 38 Napapijri pásikavý pánsky - 48/50 Mikina - všetky sú dámske - 5,-€/kus: Columbia Titanium - červená - S Schöffel - 40 Salewa - 38 Sportalm - 38 - PREDANÝ! Ortovox - fialová - S - PREDANÝ! The North Face Summit Series - L Bundy - 10,-€/kus: Napapijri - L Redwood - XL Hummel modrý - M - PREDANÝ! Hummel sivý - S - PREDANÝ! Tričká - 5,-€/kus: Superdry tmavomodrý - M Superdry sivý - L Atomic červený - M - PREDANÝ! Atomic čierny - M - PREDANÝ! Muscle (indián) - M Kjus dámsky S Mammut dámsky XS IXS červený a biely - M The North Face zelený - L Mám aj iné vojenské - turistické - polovnícke aj pracovné topánky aj oblečenie, stačí kliknúť na "všetky inzeráty užívateľa". Možnosť vyskúšať osobne v Komárne alebo v prípade dohody môžem poslať aj dobierkou (+poštovné). Volajte, píšte sms alebo email - odpovedám každému.
TERREX SWIFT  GTX Pôvodná cena: 169Eur Turistická obuv
Predám ADIDAS Performance TERREX SWIFT R3 MID GTX W č.40 2/3 Pôvodná cena: 169EUR Volať na: alebo (Pozrite si aj ostatné moje inzeráty) (02092023) ĽAHKÁ UNIVERZÁLNA TURISTICKÁ OBUV S VÝNIMOČNOU PRIĽNAVOSŤOU. Prv, než sa vydáš na túru, sa môžeš do mapy pozrieť aj tisíckrát, no sú cesty, ktoré nenaplánuješ úplne do bodky. Práve to ich robí oveľa zábavnejšími. Potrebuješ však adekvátnu výstroj a v tejto turistickej obuvi adidas bez problémov zvládneš blatistý aj kamenistý terén. Jej podrážka z gumy Continental™ ti pri každom kroku poskytne potrebnú odolnosť a stabilitu, zatiaľ čo úprava GORE-TEX spoľahlivo chráni aj pred špliechancami v prípade nepredvídateľného počasia. PODROBNOSTI Rýchlošnurovanie Textilný zvršok s membránou GORE-TEX Nepremokavý zvršok Tvarovaný stabilizátor päty s vonkajším stabilizátorom päty Medzipodrážka z materiálu EVA, tvarovaná vložka Podrážka z gumy Continental™ Kód farby: Core Black / Mint Ton / Grey Five Kód produktu: GZ3043