bazár, predaj, inzercia, predám

Svadobné modrobiele šaty princeznovské

Kategória: Svadobné šaty

Predám nikdy nenosené šaty, šité na mieru. Sú vyrobené z pevného saténu. K šatám prikladám aj spodničku. Rozmery sú vo fotkách. Vhodné sú aj na ples alebo spoločenskú akciu. Vlečku je možné pripnúť.
Farba: Kráľovsky modrá

Spoločenské šaty
Modré šaty
Tmavomodré šaty



V prípade záujmu ma prosím kontaktujte buď SMS správou (české číslo) keď sa dohodneme, tak vás odkážem na známych, u ktorých všetko skladujem (sk číslo) alebo ma kontaktujte priamo odpoveďou priamo cez formulár na bozoši. Je to pre mňa prehľadnejšie.
Na zmeškané hovory nereagujem.

Svadobné modrobiele šaty princeznovské
Podobné inzeráty
Svadobné šaty Pronovias Dola na predaj (veľk. 36)
Predám svoje svadobné šaty luxusnej španielskej značky Pronovias, model Dola. Šaty majú v hornej časti krásne vyšívané kvety, ktoré postupne prechádzajú do nadýchanej guľatej sukne. Sú to klasické princeznovské svadobné šaty, ktoré majú hlbší V-čkový výstrih na chrbte a decentný výstrih v prednej časti vďaka čomu pôsobia veľmi elegantne a rozprávkovo. Šaty boli zakúpené v oficiálnom salóne Pronovias. Šaty boli pri kúpe nové, neboli predtým požičiavané na svadbách a boli oblečené 1x mnou na svadbe, cca 6 hodín. Veľkosť šiat je 36 (dajú sa zúžiť) a ich dĺžka bola upravovaná – do výšky 165cm plus 8cm opätky. Bez spodnice s kruhom aj do výsky 170 cm. Na svadbe som mala v šatách všitú aj spodnicu (kruho) a preto na mojich fotkách vyzerá sukňa objemnejšie ako na modelke. Šaty je samozrejme možné mať aj bez spodnice, pretože majú viacero vrstiev tylu. Keďže šaty majú aj vlečku, tak som si do sukne dala všiť priesvitné gombíky, ktoré umožnia sukňu vypnúť tak, aby bola bez vlečky (viď foto) a preto sa v šatách dá jednoducho aj tancovať. V okolí dekoltu a lemovania ramien je pre vyššiu pohodlnosť všitý aj priesvitný lem – aby sa šaty po niekoľkých hodinách nezarývali do kože a boli stále pohodlné. Šaty tiež majú pripínací korzet, ak by nevesta nechcela byť v hornej časti veľmi odhalená (na foto je modelka bez korzetu, ja som ho na svadbe mala keďže bol obrad v kostole). Šaty ponúkam s originál Pronovias korzetom, obalom a vešiakom grátis. Po svadbe boli šaty profesionálne vyčistené v čistiarni Alizé. Vyskúšanie šiat je možné v prípade vážneho záujmu v Bratislave. Farba: Slonová kosť/Ivory Stav: Použité (oblečené na svadbe cca 6hodín) Chemické čistenie: Áno Materiál: Tyl, Organza Cena: ponúknite.
SPOSA COSMO
Svadobné šaty Cosmo Brilanta od Anna Sposa Group. Elegantné líniové svadobné šaty bielej farby. Dlhé čipkované svadobné šaty s priehľadným rukávom, ktoré vytvárajú tetovací efekt. Elegantné líniové svadobné šaty. Úžasné čipkované svadobné šaty na chrbte s detailmi na gombíky. Nadčasové svadobné šaty bielej farby. Dlhé vlečné svadobné šaty pre elegantnú nevestu.predávam aj s originál závojom šaty len raz použité 1000%stav!!!CENA 600eur Osobný odber Trnava aj poštou
Svadobné šaty princeznovské
Predávam nádherné princeznovské svadobné šaty kupované v luxusnom salóne v Budapešti, u nás nezohnateľné. Šaty sú z krásnej pevnej látky, žiadny tyl, na slnku sa nádherne lesknú. Boli profesionálne upravené na výšku 163 cm+10 cm opätok. Ja nosím veľkosť XS-S, ale sú na šnurovačku, čiže by mohli byť dobré až na velkosť M (možno menšie L). Spodnú sukňu (kruh) som mala tú najväčšiu možnú, ale iba požičanú, čiže tú nemám. Ale k šatám darujem aj závoj a v prípade rýchleho jednania aj korunku s náhrdelníkom a s náušničkami. Šaty samozrejme môžete vyskúšať u mňa doma. Pôvodná cena bola 2000 €, predávam za 1299 €, ale na cene sa môžeme dohodnúť. Ale poprosím Vás, ušetrite ma nereálnych ponúk.
Princeznovské svadobné šaty
Predám krásne princeznovské svadobné šaty. - šaty boli kúpené úplne nové (PC 600€), použite iba raz na mojej svadbe - sú vyčistené v čistiarni - farba: ivory - veľkosť: 38 (dá sa prispôsobiť, nakoľko vzadu je šnúrovačka) - výška: 167cm + 12cm opätok -vrch šiat zdobia krásne perličky a kamienky, ktoré dodávajú šatám princeznovský nádych -pod ním sa nachádza jemný opasoček s malou mašličkou -sukňa je bohato riasená niekoľkými vrstvami týlu -vzadu je šnúrovačka -niektoré vrsty týlu sú jemne prichytené (viď foto), nakoľko sa šaty zospodu niekde zatrhli, avšak medzi toľkými vrstvami týlu to vôbec nie je vidieť, to už musí pozrieť nevestička a uvážiť, či jej to bude prekážať
Nadherné princeznovské svadobné šaty
Predám nádherné princeznovské svadobné šaty v univerzálnej veľkosti od 32 do 38, nakoľko šaty sú korzetové a krásne sa prispôsobia postave. Šaty majú 3 vrstvy. K šatám pridám aj nejaké doplnky gratis. Pôvodná cena bola 700€. Viac info po telefone, prípadne správa. Na cene sa vieme samozrejme ešte dohodnúť.
Nadcasove svadobne saty
Predavam alebo poziciam(cena dohodou) svoje nadcasove “princeznovske” svadobne saty.Jednoduche, korzetove, no zaroven s krasnou cipkou a dlllllhou vleckou ❤️. Su lahucke, sadnu ako uliate na roznorodu postavu. Su 38, oblecie ich aj plnsia postava s prsiami, aj ja co som chuda a vedela som ich uplne stiahnut. Na chrbat je taka vlozka, aby pod snurovanim nebola vidno koza. Pridavam svoje svadobne fotky, fotku z katalogu vo svadobnom salone. Kazda mame uplne ine postavy, ale tieto saty su krasne prisposobive. Boli profesionalne oprane a vyzehlene v cistiarni na svadobne saty. Nie je problem si prist vyskusat do Stupavy. Popripadne poslem s postovnym.