bazár, predaj, inzercia, predám

Svetre, pulóvre, pončo

Kategória: Svetre

Svetre, kvalitné vlnené, bavlnené, mohérové, rôzne značky, veľkosti S-M. S’Oliver, H&M, Stradivarius.
Svetre, pulóvre, pončo
Podobné inzeráty
Svetre, pulovre
Predám všetko čo je na foto, svetre a pulóvre, veľkosť 36/S Cena za všetko 9eur +pošta
SVETRE do 3€
Predávam zachovalé svetre na zimu. Príjemné materiály. Väčšina veľkosť UNI (prispôsobivé). V prípade záujmu pomeriam. Ceny: 1. fialový (vlna, vhodný na telo/tielko, teplý) → 3€ 2. ružový (na telo) s čiernymi kvetmi → 1€ 3. modrý na zips → 1€ 4. kockovaný top/svetrík, elastický, predávam aj s opaskom (M) - > 3€ Ostatné svetre, ktoré sú na prvej fotke, sú už predané. Pozrite aj ďalšie inzeráty - predávam aj pánske svetre a dámske mikiny, šaty, vesty, bundy atď.
Pánske mikiny a pulóvre
Predám pánske mikiny a pulóvre, veľ.M a L, po 10/kus, pulóvre 7/kus
znackove bundy, pulovre
Napredaj pánske chlapčenske detske oblecenie, svetre, bundy, pulovre, nielen do školy, rozne velkosti, vacsina nenosena, ostatne len raz - dvakrát. viď foto a rozpis.Viac foto na poziadanie. Cena 5€ je za jeden kus. Pri odbere viacerych dohoda mozna. Na sms neodpovedám, volajte alebo pošlite mail cez formular tu. chlapcenska bunda "šuštiakova" sivo čierna Dognose velkost 152-158 panska vetrovka McKinley, farba kremova a cierna, velkost XS pansky pulover pásikavý Bench velkost 164 chlapcensky sveter tmavosivy s ciernym a modrym vzorom velkost 152 (12)
2x čierne svetre - WALLIS a VERO MODA veľ. M
Predám veľmi málo nosené čierne svetre/pulóvre: 1) WALLIS s falošnými gombíkmi na PD, 3/4 rukáv, dĺžka 65 cm, vhodný na veľ. 40. 2) svetrík tenký na rozopínanie VERO MODA s nazberanými rukávmi, dĺžka 62 cm, veľ. M. Každý za 3,00 eurá. Poštovné podľa Sadzobníka Slovenskej pošty. Pozri aj moje ďalšie inzeráty.
Pánske/ juniorské svetre Hilfiger
Predám tieto 2 minimálne nosené tenké svetre značky Tommy Hilfiger veľkosti XL junior (pánske XS-S) s kockovaným a pásikavým vzorom za cenu 8,90E/ks + poštovné. V prípade záujmu svetre premeriam.