bazár, predaj, inzercia, predám

svietnik žulový

Kategória: Doplnky

SVIETNIK vyška 30 cm priemer 10CM
skoro nový, granit prerábali sme hrob
svietnik žulový
Podobné inzeráty
Svietnik
Rozžiarte svoj priestor majestátnym svietnikom! Tento ohromujúci svietnik, veľkolepý ústredný prvok, pozdvihne atmosféru každej miestnosti vo vašom byte/dome. Tento pozoruhodný svietnik, vyrobený precízne a navrhnutý tak, aby upútal pozornosť, je skutočným dôkazom elegancie a štýlu, vďak čomu priťahuje pozornosť už len svojou prítomnosťou. Drevená základňa je odborne vypracovaná k dokonalosti, pričom dodá vášmu dekoru nádych prirodzenej sofistikovanosti, zatiaľ čo nádherné sklenené strany obklopujú blikajúci plameň v očarujúcom tanci svetla. Rozžiarte svoje večery teplou a príjemnou žiarou. Keď sviečka horí, jemné blikanie vytvorí očarujúcu hru tieňov, ktorá vrhá upokojujúcu a pokojnú atmosféru do celého vášho priestoru. Či už ide o romantickú večeru, príjemný večer alebo stretnutie s blízkymi, tento svietnik vytvorí dokonalú náladu na každú príležitosť. Všestrannosť svietnika nepozná hraníc. Bezproblémovo dopĺňa rôzne štýly interiéru, od súčasného elegantného až po rustikálny šarm. Tento svietnik je vyrobený s maximálnou starostlivosťou a s použitím len tých najkvalitnejších materiálov, aby vydržal. Pevná drevená základňa zaisťuje stabilitu, zatiaľ čo prémiové sklenené strany poskytujú jasný výhľad na plameň. Svietnik so svojím dokonalým remeselným spracovaním zaručuje trvanlivosť a zaisťuje, že bude obľúbenou súčasťou vášho interiéru po celé roky. Pozdvihnite svoju domácu výzdobu a zapáľte svoj priestor, prijmite očarenie svetla sviečok a nechajte jeho žiarivú žiaru naplniť váš domov teplom a krásou. Nechajte svoj domov zažiariť eleganciou a pôvabom tohto výnimočného svietnika. Domácnosť, interiérový dizajn, dekorácia, elegantný štýl.
Maroko kolekcia  svietnik , doza , vaza ,misa - 40%
Predam krasnu maroko kolekciu svietniky, dozy. Daju sa rozne vyuzit ci uz na susene kvety, alebo zive kvety v kvetinaci , svetielka na baterky, alebo sviecky, mensie dozy na cukriky alebo do kuchyne, alebo kupelne na vatove tycinky a gumicky a ine ... Krasne, originalne , ine doplnky do interieru. Vaza/svietnik Vysoka vaza-(svietnik) 25x23x23 = 35,90 E Stredna vaza-(svietnik) 21x20x20= 25,90 E Mala vaza-(svietnik) - 15x13x13 = 14,90 E Misa Antik maroko rozmer: 26,5x26,5cm vyska 14,5cm povodna cena: 37 EUR predam za 23,90 EUR Zrkadlo maroko Celkovy rozmer zrkadla je 114,2 x 65,1 cm cena: 119,90 EUR + kurier Pozri vsetky moje inzeraty viac kusov z kazdeho , posielam ihned kurierom. Sona:
antik svietnik jelen -  sada
Predam krasne svietniky na sviecku s motivom - jelen hlava . material kov , farba Antik zlata patina svietniky su masivne a dost tazke. 1.VELKY svietnik 51x14x14cm povodna cena 36 eur predam svietnik za 26,90 Eur 2.MALY svietnik 41x13x13cm, p povodna cena 31 Eur predam svietnik za 22,90 EUR Svietniky predam len spolu maly a velky, ako sadu. Pozri vsetky moje inzeraty, Sona:
Svietnik zo slivky - 1
Drevený svietnik na 4 čajové sviečky. Svietnik som vyrobil z tvrdej, priečne rezanej slivky s pekným sfarbením a kresbou. Vrchná a spodná strana sú dobre vybrúsené, povrchovo upravené ekologickým olejom s včelím voskom. Okraje som naschvál neupravoval, je vidno autentickú pevnú slivkovú kôru. Šišku môžete jednoducho odňať a používať svietnik aj bez nej. Vhodné aj ako originálny darček, každý vyrobený kus je originál. Veľkosť: priemer 20 cm, hrúbka 3 cm
Drevený svietnik - ručná výroba - ZNÍŽENÁ CENA
Drevený svietnik - ručná výroba Predám ručne vyrobený drevený svietnik na tri sviečky. Rozmery svietnika - výška: 44 cm, šírka: 32 cm, hĺbka: 32 cm, priemer podtácky na sviečku: 5,5 cm. Svietnik bol vyrobený cca pred 40 rokmi. Stav svietnika je dobrý, priamo úmerný veku, viz foto. Preferujem osobný odber - obec Dojč, okr.Senica.. Volajte, alebo píšte e-mail. Cena 5,- Eur.
Drevený svietnik + tématický svietnik
Predám jedinečný svietnik na 4 sviečky. Materiál drevo, kov, koženka. Výška 44cm.- 33e Taktiež predám tématický svietnik na jednu sviečku. Materiály drevo, mosadz, oceľ hliník, koženka. Ručné šitie. Požité komponenty osvetlenia, vodariny, plyn.sporáku, tlačiarne. Výška 30cm váha 0,5kg.- 15e Originálne svietniky pre toho koho nezaujímajú velkosériové výrobky.