bazár, predaj, inzercia, predám

SYMA X8 PRO s GPS

Kategória: Drony

Predám takmer nepoužívaný, jedinečný dron SYMA X8 PRO s integrovanou GPS.. perfektný model ako aj pre začiatočníkov, tak aj pre pokročilých ľudí. Online prenos,vstavaný stabilizátor, wifi,kamera,návrat domov, atď..
SYMA X8 PRO s GPS
Podobné inzeráty
Dron Syma -Kamera HD
Predan tento dron značky Syma ,plne funkčný nwpoškodeny s celým prislušenstvom ,vhodný pre začiatočníka.
syma x8 pro GPS na diely
Zdravim, predám dron na diely, baterky už nemám nakoľko sa po rokoch nafúkli :) predtým dron fungoval lietal… kamera funkčná no neda sa pripevniť na dron, nemám ten kus plastu, všetko aj z funkčným ovládačom za 30
XIO4G
Prodám dron X104G. Plně funkční, v originální krabici. Kvarokoptéra disponuje GPS a barometrem pro precizní manévrování. Pro středně pokročilé. - GPS, barometr - až 600 metrů dosah - možné ovládat chytrým zařízením - až 12 minut letu - možnosti letu (follow me, point of interest…) - kvalitní kamera 1080p - funkce pro udržení výšky - umí natáčet či fotit - má LED světla pro orientaci v noci v balení najdete: - dron - ovladač - manuál - nabíječku + šroubovák - náhradní vrtule - držák pro telefon Jestli máte zájem či dotaz tak prosím pište jenom emaily/zprávy, odpovím vám co nejdřív. Možno poslání poštou/zásilkovnou/jinou společností, nebo osobní předání v Opavě. Při nabíjení nikdy nenechávejte o samotě. Doporučená věková hranice je 14 let. Přesné informace jsou pouze orientační. Záruka týden na odzkoušení!
Predám nový DRON DJI MINI 3 PRO + príslušenstvo
Predám nový DRON DJI MINI 3 PRO + RC s displejom + veľa nového príslušenstva. DRON je ešte zaplombovaný a zabalený v originálnej fólií. DRON je neregistrovaný. Balenie DJI MINI 3 PRO obsahuje : - DRON DJI MINI 3 PRO - Krytka gimbalu - RC diaľkové ovládanie s displayom - Kábel USB-C - Papiere - Krabicu + nové dokupované príslušenstvo - nová 128GB pamäťová karta micro SD - nový adaptér USB-C - nové originál DJI PRO vrtuľky - nová originál DJI PRO sada na montáž vrtuliek - nové bezpečnostné sklo na displej - nová taška originál DJI PRO MINI 3 PRO. Cena za všetko spolu : 899€. Mobil : .
SYMA RC Dron
Predávam dron s náhradnými vrtuľami a chráničom. Taktiež k dronu mám aj kameru a originálnu krabicu. Pre viac info píšte email alebo volajte
arducopter riadenie s gps a kompas 60e
Ponukam na predaj tento nepouzity arducopter riadenie! k tomu je aj GPS antena s kompasom a je k tomu vytlaceny drziak na GPS. cena 60e PRVY KONTAKT CEZ MAIL, NAKOLKO NA UVEDEMOM CISLE MALOKEDY MAM SIGNAL! Kuknite ostatne inzeraty, mam rozne veci na drony, ja snima uz koncim, takze vsetko postupne rozpredam.