bazár, predaj, inzercia, predám

Taburetka

Kategória: Ostatný nábytok

Ponúkam na predaj hnedú pohodlnú taburetku.
Taburetka
Podobné inzeráty
Pevný drevený podstavec,taburetka 40x40 cm
Pevná,vhodná ako postavec alebo taburetka. Vhodná i do exteriéru na rôzne podujatia ako taburetka alebo ako podium,podstavec Rozmer :40*40
Taburetka, poťahy
Všetky potrebné info na foto :-) Sumy: - taburetka 7€ - poťah na taburetku 5€ - taburetka aj s poťahom 10€ - poťah na relaxačné kreslo 20€ (pôvodná suma 45€) Prosím kontaktovať SMSkou alebo mailom, ďakujem :-)
Taburetka z masívu
Na predaj taburetka z holandského masívu,prečalunená. Rozmer 60x60x36
Nepoužívaná ružová taburetka
Predám nepoužívanú taburetku, výška je 43cm, horný priemer 43 cm, dolný priemer 37 cm. taburetka nemá úložný priestor. Dôvod predaja - kúpa novej sedačky.
Sedací (tuli) vak - kocka,  taburetka
Predám sedací vak - taburetku v bielej farbe, vo výbornom stave bez poškodenia. Kvalitná, od slovenského výrobcu EMI. Z fotiek už mám voľný iba veľký vak. PC veľkého - 55 EUR. Rozmer uvádza výrobca 50 cm, mne sedí skôr 45 cm. Použitie ako doplnkové sedenie (sedací vak) alebo na vyloženie nôh ku kreslu. Vak je aktuálne aj čerstvo doplnený guličkami. Je to tento vak:
čalúnená lavica / taburetka
Lavica alebo taburetka pre použitie v spálni, chodbe, čakárni, recepcii alebo hale. Rám taburetky je vyrobený z profilov 30x30x2mm, štandardne lakovaný práškovou farbou v matnej čiernej farbe. Možnosť lakovania aj v inej farbe. Sedačka je čalúnená látkou v ľubovoľnej farbe z daného vzorkovníka, ktorá predstavuje širokú škálu farieb od tlmených odtieňov sivej, modrej až po energetické odtiene červenej. Látka je veľmi príjemná na dotyk. Jemne sa trbliece, na jej povrchu môže byť tieň v závislosti od usporiadania materiálu. Lavica na foto je prešívaná gombíkmi. Môžeme pripraviť hladkú alebo s dodatočným prešívaním. Ak máte záujem o inú možnosť, napíšte alebo zavolajte a dohodneme podrobnosti. Pri objednávke prosím uveďte číslo farby látky z ilustračného vzorkovníka. Rozmery lavice: výška: 44 cm hĺbka: 40 cm šírka: 90 cm, príp. podľa vašich potrieb, môže byť aj kratšia /80,70../, resp. dlhšia /100.../ dodanie cca 2 týždne v prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať