bazár, predaj, inzercia, predám

Takamine Elektro-akustická Gitara

Kategória: Strunové nástroje

Elektro-akustická 6-strunová gitara Takamine.

Model: EN10C
Typ tela: Dreadnought

Vyrobená v r.1999 v Japonsku. Kúpená ako nová v r. 2002 v Key West, Florida USA. (prichádza s originálnym nákupnym dokladom.)

Som jediný doterajší vlastník a tento kúsok mám už 21 rokov. (Napriek tomu pri otvorení púzdra je stále príjmene cítiť jej čerešnové drevo). Gitara bola používaná, ale je v zachovalom a dobrom stave. Vykazuje maličké známky poškodenia, ktoré nevidno na prvý pohľad, lebo farba povrchu je nepoškodená. Gitara nemá žiadne mimoriadne kazy. Je to nádherny kúsok pre muzikanta, milovníka gitár, alebo zberateľa. Hraje sa nej a zneje úžasne.

Bližšie informácie:
Vrchná doska - masívny Céder (Himalaje)
Zadná doska - pevný Mahagón (Japonsko)
Boky - Mahagón (Japonsko)
Hmatník, Kobylka a vrch hlavice - Japonská Čerešňa
Krk - Sapeli (Africké drevo)
Sedlo a strunník - pravá slonia kosť
Roseta - čierny eben
Ladiaca technika - pozlatené ladiace kolíky s jantárovo-perlovými gombíkmi

Elektronika - Takamine GRAPH-EX PREAMP s komplexným zvukovým ovládaním - Pre-amp s 3-band EQ (ekvalizérom), so zabudovaným ladičom basových, stredných a výškových zvukových rozsahov, s nastaviteľným zvukovým budičom pre dramatický tónový prejav, s nastavením hlasitosti, so spínačom kontroly batérie a výstražnou kontrolnou ledkou batérie.

Kufor na gitaru: Originál Takmine čierny puzdrový kufor s čierným zamatovým vnútrom. Kufor ma vo vnútri malý uskladňovací priestor (napr. pre struny, trsátka, ladičku a pod.)

Cena: €2499.-
(Cena je zostavená s ohľadom na jedinečnosť tejto gitary a jej kvalitnými drevenými prvkami, ktoré už malokedy vidieť na gitarách v tomto storočí. Zohľadnený je tiež čas, s ktorým cena tohoto kúsku stúpa a samozrejme aj značka gitary ako jedna z top v tomto odvetví.)

Záležiac na lokalite ponúkam aj možnosť doručenia.
Takamine Elektro-akustická Gitara
Podobné inzeráty
Akustická gitara Takamine GD93 CE-NAT + tvrdý kufor
Zdravím, predám túto krásnu elektro-akustickú gitaru z celomasívneho dreva značky Takamine, model GD93 v prevedení natural. Gitara je bez známok používania, vlastním ju tri roky. Ladí všade, má zabudovanú značkovú elektroniku. Pridám aj tvrdý kufor. Nová na muzikeri stojí 650 €, moja cena je 450 € s tým, že pri rýchlom jednaní som ochotný niečo málo zhodiť. Len osobne v Košiciach, volajte prosím.
Celomasívna elektroakustika Takamine
Predám elektroakustickú gitaru Takamine EF360SC. Ručne robená v Japonsku. Vrchná doska je vyrobená z masívneho smreku, luby a zadná doska z palisandru. Elektronika je CT-4BII. Gitara bola hodne hraná a koncertovaná a vidno na nej známky používania. Je k tomu samozrejme pevný kufor, na ktorom tiež vidno, že už niečo precestoval. Gitara mala menený input jack, vidno to na jednej z fotiek. Možnosť vyskúšať v BA aj na kombe AER. Keď to mám zhrnúť, je to profi gitara za skvelú cenu.
GitaraTakamine GJ72CE Natural
Elektro-akustická gitara zo série G70, jumbo. Hmatník je osadený 20 pražcami, elektronika TK-40D so vstavanou ladičkou a 3-pásmovým ekvalizérom, palisandrová kobylka, zlatý hardware s Die-Cast ladiacimi mechanikami, prevedenie Natural. Gitara má mohutné jumbo telo, masívnu konštrukciu s nevšednými kozmetickými prvkami a prémiovou elektronikou GJ72CE vhodná pre vystúpenia. Tvar tela je spojený s robustným zvukom a hlasitosťou. Gitara má perfektný dohmat, nízko struny nové 10 Elixír. Gitara bola zakúpena 10.9.2022. Je v 100-percentnom stave. Gitara sa predáva s púzdrom Gator. Gitaru predávam výlučne formou osobného odberu.
Takamine GD 30 CE LH - Lavácka
Dobrý deň, predám gitaru Takamine GD 30 CE pre ľaváka. Gitara je ako nová, skladovaná iba v kufri. Hraná bola veľmi málo, mám aj iné, tak gitary striedam. Gitara má 5 rokov. Kupovaná ako nová. Predám aj spolu s kufrom, cena je pevná.
Gitara Takamíne
Predám gitaru Takamíne GD10 v 100% nom stave gitara je ako nová kupovaná v Muzikeri za 250€. Len osobne!
Akustická gitara Dowina DC222 Natural
Dowina DC222 Natural Predám akustickú gitaru Dowina DC222 Natural, nepoužívaná, ako nová. Typ tela: Dreadnought s výrezom, Vrchná doska: masívny céder, Zadná doska, Luby: Zebrano, Krk: mahagón, Hmatník: palisander, Šírka základného pražca 1,77“ (45mm), Počet pražcov: 20, Kobylka: palisander, Ladiaca mechanika: Dowina chrome, Povrchová úprava: Open Pores DC 222 je akustická gitara s typom tela Dreadnought s výrezom od slovenskej spoločnosti Dowina. Je to univerzálny nástroj vhodný pre prakticky akéhokoľvek začínajúceho, alebo pokročilého gitaristu. Ak máte radi pop, folk, country, či iné žánre, robustný a sýty zvuk gitary určite ulahodí vášmu uchu. Vrchná doska nástroja je vyrobená z masívneho kanadského cédru a zadná doska a luby z dreva Zebrano. Vďaka tejto kombinácií gitara disponuje kvalitným, vyrovnaným zvukom a príjemnou hrateľnosťou. Mahagónový krk je osadený palisandrovým hmatníkom s 20 pražcami. Šírka základného pražca, zhotoveného z kosti, je 1,77“ (45mm). Z kosti je vyrobený aj strunník nástroja. Kobylka je rovnako ako hmatník z palisandru. Hardware obsahuje ladiacu mechaniku Dowina chrome. Gitara je vyhotovená s povrchovou úpravou Open Pores.