bazár, predaj, inzercia, predám

taška Samsonite

Kategória: Plecniaky a kufre

Predám novú tašku od Samsonite, aktovka na notebook (max. rozmer notebooku je 15"). Taška je tmavosivá s čiernymi koženými prvkami, vnútri doplnená o modré akcenty. Priečinok na notebook je naširoko otvoriteľný, taktiež má taška niekoľko ďalších priečinkov. Taška je bez popruhu, inak vo vynikajúcom stave.
Rozmery tašky: cca 45x33x13 cm
Váha tašky: cca 1,1 kg
Záujemcovia ma môžu kontaktovať cez sms. Posielam na dobierku poštou, prípadne cez Packetu.
taška Samsonite
Podobné inzeráty
Obal na kufor Samsonite XL
Predam dva nove nikdy nepouzite (iba vyskusane) ochranne obaly na kufor Samsonite XL v tmavomodrej a ciernej farbe. Zial nam nesadla velkost na nase kufre. Povodna cena 45 Eur, predavam za 40Eur/ks. Na internetovej stranke Samsonite sa aktualne predavaju za 49 Eur. Dohoda mozna Uprednostnujem osobny odber BA - Jarabinkova, posielam jedine cez zasielkovnu aj to po prevode na ucet vopred.
Samsonite Lite-shock Spinner 55
Predám nový kufor Samsonite Lite-shock Spinner 55 Čierna Značka:Samsonite Séria:Lite-Shock Kód produktu:98V.001 Rozmery (d x v x h cm):40 x 55 x 20 Materiál:Curv Objem (l):36 Hmotnosť (kg):1,7 Komplet balenie
Samsonite taška na notebook 15-16"
Bez chyby. Samsonite taška na notebook 15-16" V prípade záujmu ma prosím kontaktujte buď SMS správou (české číslo) keď sa dohodneme, tak vás odkážem na známych, u ktorých všetko skladujem (sk číslo) alebo ma kontaktujte priamo odpoveďou priamo cez formulár na bozoši. Je to pre mňa prehľadnejšie. Na zmeškané hovory nereagujem.
Kufor Samsonite S'Cure 55
Predám veľmi zachovalý štvorkolesový palubný kufor Samsonite S'Cure. Párkrát použitý. Materiál: polypropylén Rozmery: 55x40x20 Objem: 34 l Hmotnosť: 2,9 kg (Pôvodná cena: 219€) Kontaktujte ma prosím iba cez SMS alebo emailom. Iba osobný odber v Bratislave. Poštou NEPOSIELAM.
Kufor Samsonite spevneny latkovy, objem 100L a prirucny ABS
Predam dva kufre Samsonite: #1 - Spevneny latkovy kufor, v velkym objemom okolo 100l, rozmery: 73x43x32cm, hmotnost 3,75kg s teleskopickou rukovatou a kolieskami, drobne znamky pouzivania, cena je 80€. #2 - Prirucny z velmi odolneho materialu - ABS/Polykarbonát, objem 34L, dvojstupnove zamykanie (1x klucik) + ciselna kombinacia, vonkajsi rozmer - 50x36x19 cm, hmotnost - 2,7 kg, cena je 80€. Najlepsie osobny odber v BA ruzinov, kusok od zjazdu "Slovnaftská ulica - Prístav" na novej dialnici R7 alebo postou...
Kufor Samsonite F'lite
Predám veľmi zachovalý palubný dvojkolesový kufor Samsonite F'lite. Veľmi odolný. Len pár povrchových škrabancov. Materiál: polypropylén Rozmery: 55x40x20 Kontaktujte ma prosím iba cez SMS alebo emailom. Iba osobný odber v Bratislave. Poštou NEPOSIELAM.