bazár, predaj, inzercia, predám

Teplovzdušná fritéza delimano

Kategória: Ostatné drobné

Jeden krát použitá teplovzdušná fritéza Delimano

Parametre
Delimano Air Fryer Pro 3,5l
Hlavné charakteristiky
Objem misy 3.5 l
Vyberateľná nádoba
Časovač
Teplovzdušné fritovanie
Regulácia teploty
Termostat
Rozmery
35 x 26 x 30.6 cm

Energetické údaje
Príkon
1400 W

Delimano Air Fryer Pro 3,5l

Ocenenie
Produkt roku 2021 - Top v kategórii

Popis produktu
Láska ide cez žalúdok – o tom niet najmenších pochýb. Kto by predsa nezbožňoval vyprážané jedlá? Hranolčeky, rezne, kuracie nugety a mnohé iné chrumkavé lahôdky. Pripraviť však pokrm, ktorý bude nielen chutný, ale zároveň zohľadní vašu túžbu po štíhlej línii, nie je také jednoduché. Ponúkame vám riešenie v podobe teplovzdušnej fritézy Delimano Air Fryer Pro. Tento pomocník vám ponúkne zdravšiu alternatívu vyprážania. Na trhu existuje hneď v troch farebných variantoch – čiernom, bielom a červenom.

Menej tuku
Vyprážanej pochúťke odoláte len s veľkými ťažkosťami. Ak tieto pokrmy nechcete celkom vyradiť zo svojho jedálnička, musíte hľadať kompromis. Jedným z riešení je nahradiť intenzívne vyprážanie smažením na vzduchu. Výsledkom sú lahôdky s až o 95 percent nižším podielom tuku a o polovicu menším množstvom kalórií než klasické vyprážané chuťovky. Zdravšia alternatíva pritom zostáva výnimočne chutná aj chrumkavá.

Množstvo zdokonalení
Fritéza Pro prináša v porovnaní so starším modelom mnoho výhod. Do 3,5-litrovej nádoby sa naraz zmestí o 25 percent viac smažených pokrmov. Nechýba ani časovač, ktorý nastavíte až na 60 minút. Hodina postačí na prípravu prakticky akéhokoľvek receptu. Inováciou prešiel aj výhrevný systém a odnímateľný kôš.

Bezpečná obsluha
V záujme bezpečnosti pri používaní prístroja fritéza obsahuje praktické svetelné indikátory informujúce o tom, či je v prevádzke a dosiahla už požadovanú teplotu. Po uplynutí nastaveného času sa spotrebič automaticky vypne, takže predídete spáleniu surovín či prehriatiu pomocníka.

Jednoduchá starostlivosť
Delimano Air Fryer Pro vás osloví nielen svojimi schopnosťami, vďaka ktorým sa varenie stane radosťou. Vyniká tiež jednoduchou a rýchlou údržbou. Na jej nepriľnavom povrchu nezostanú žiadne prilepené potraviny, takže čistenie fritézy bude doslova hračkou.

Teplovzdušná fritéza delimano
Podobné inzeráty
Teplovzdušná fritéza Delimano Air Fryer Pro black
Teplovzdušná fritéza Delimano Air Fryer Pro black, malo používaná, plne funkčná
Teplovzdušná fritéza Delimano
Predám novú, nepoužívanú teplovzdušnú fritézu Delimano Air Fryer Pro 3,5l v červenom prevedení. Charakteristika: Objem misy 3,5l Vyberateľná nádoba Časovač Teplovzdušná Regulácia teploty Termostat Príkon 1400W Rozmery 35x26x30,6cm
Fritéza Domo Fryer
Digitálna teplovzdušná fritéza, v ktorej pripravíte širokú škálu pokrmov zdravších, bez olejov a zápachu. DOMO DO509FR disponuje LCD displejom, na ktorom navolíte potrebnú teplotu a časovačom, ktorý upozorní na koniec fritovania. Jednotlivé časti sú vhodné do umývačky. Cena 65 €, nová stala vyše 100 €. Technické parametre Príkon 1500 W Objem nádoby 3,5 l Teplovzdušná áno Vyberateľný fritovací kôš áno Dĺžka prívodného kábla 1,2 m Rozmery 34 × 27 × 24 cm (v × š × h) Farba čierna Klúčové vlastnosti DOMO DO509FR Fritovanie na princípe cirkulácie horúceho vzduchu Príprava širokej škály pokrmov LCD displej Vyberateľný fritovací kôš. Zdravé fritovanie bez oleja a zápachu DOMO DO509FR patrí medzi teplovzdušnej fritézy. S jej pomocou pripravíte jedlá zdravšie ako s obyčajnými fritézami a ušetríte až 80% tukov. Okrem klasických hranoliek môžete vo fritéze DOMO DO509FR pripraviť aj rezne, zeleninu, ryby, hamburgery, vajcia či dokonca koláče alebo muffiny. LCD displej fritézy DOMO DO509FR Fritéza DOMO DO509FR disponuje 3,5l košom, v ktorom pripravíte až 1,2 kg surovín naraz. Na prehľadnom LCD displeji nastavíte teplotu a časovač, ktorý upozorní na koniec fritovania. Vyberateľný fritovací kôš slúži na odkvapkávanie tukov z pripravovaného pokrmu a je vhodný na umývanie v umývačke.
Delimano Air Fryer 3,5l - NOVÝ-NEPOUŽÍVANÝ
Delimano Air Fryer prináša chutné vyprážané potraviny sa zdravším nádychom na Váš stôl! Pracuje pomocou horúceho vzduchu, ktorý Vaše potraviny smaží aby boli ponorené do oleja alebo iných tukov! Tento exkluzívny produkt kombinuje teplo s výkonným systémom, v ktorom cirkuluje horúci vzduch okolo jedla. Predajná cena cca 98,00 € Osobný odber : BA, PN, PE
Teplovzdušná fritéza Delimano - čierna
Predám teplovzdušnú fritézu Delimano v čiernom prevedení. Kapacita koša je 3,5 litra, časovač nastaviteľný na max 60 minút. Fritézu sme využívali, ale kúpili sme rúru, ktorá má rovnakú funkciu. K fritéze už nemáme pôvodný obal, len návod na používanie. K cene 35 EUR je potrebné pripočítať poštovné, ak by som ju posielala poštou, osobný odber je možný len v rámci Bratislavy.
Teplovzdušná fritéza DELIMANO
Predám teplovzdušnú fritézu DELIMANO AIR FRYER, úplne nová, ešte zabalená, nevhodný dar.