bazár, predaj, inzercia, predám

Termo obal

Kategória: Kojenecké potreby

Úplne nový
Termo obal
Podobné inzeráty
Termo obal do auta 12V - NOVÝ NEPOUŽITÝ TOVAR
Predám Termo obal na kojenecké fľase do auta - napájanie 12V autozásuvka. Termo obal sa dá použiť aj klasickým spôsobom bez napájania. Cena nového 16 eur. Originál balenie, návod. Termo obal do auta 12V, Termo púzdro, Ohrievačka na kojenecké flaše. Ak toho kúpite viac - množstevná zĽava istá. Pozri ďalšie inzeráty.
Termo obal na kojenecku flasu - novy nepouzity
Predam termo obal na kojenecku flasu - novy nepouzity. Je urceny pre uzsie flase, napr. flase AVENT tam nevojdu. Vnutorny priemer 6,5cm Kontakt: *************POZNÁMKY/PODMIENKY************** * *klikni na moje meno pre ďalšie inzeraty *uprednostňujem osobný odber *pošlem aj na dobierku pri úhrade poštovného vopred *v prípade záujmu pošlem väčšie fotky
Termo obal na fľašku
Predám termo obal na fľašu pre bábätko značky Lovi, vo výbornom stave, používaná veľmi málo. Cena 3€, osobný odber Žilina-Vlčince alebo môžem poslať poštou.
Termo obal na fľašu Teutonia
Termo obal na fľašu, Teutonia, dlho drží teplo alebo chlad. 100% stav, ako nové. Mäkké, látkové, ľahko sa flasa vyberá aj ukladá a prispôsobí sa jej tvaru.
Velka Kojenecka Taska s prislusenstvom
Velka kojenecka taska spolu s Podlozka na prebalovanie Termo-obal Obal na cumlik Obal na plienky Retiazka na cumlik Vsetko oprane
Avent Philips termo taška
Predám Avent Philips termo tašku, ktorá bola využívaná. Fotky sú robené tak, aby bolo vidno všetky detaily. Farba na taške je z jednej vyblednutá zo slnka.