bazár, predaj, inzercia, predám

Termolis, lis na tričká

Kategória: Tlačiarenské stroje

Ponúkam na predaj nový, zabalený lis s rozmerom 38cm x 38cm
Termolis je vhodný na rôzny typ textilu - tričká, mikiny, tepláky a mnoho ďalších
Cena 240€
Expresné doručenie
Viac info rada poskytnem na tel. čísle alebo mailom adrianabaculikova@
Termolis, lis na tričká
Podobné inzeráty
Nový termolis na tričká 38x38cm
Predám úplne nový nažehľovací termolis na tričká s pracovnou plochou 38x38cm. Termolis je vhodný pre začiatočníkov ale aj pre malé a stredne veľké reklamné agentúry a dielne. Termolis je úplne nový, skladom a pripravený na odoslanie. Posielam poštovým kuriérom alebo osobný odber. Cena expres kuriérom na dobierku je 12 eur! Prosím preto dohodnúť spôsob prepravy. Uprednostňujem emailovú komunikáciu
Termolis, tepelný lis na oblečenie, textil, lis na tričká
Ponúkam na predaj NOVÝ (iba vybalený z krabice) termolis na tričká, mikiny, rôzny textil s plochou 29cm x 38cm. Termolis je ihneď k odberu, možnosť expresného doručenia :) Viac info rada poskytnem mailom adrianabaculikova@ alebo na telefónnom čísle Cena 220€
Epson L1800 so sublimačným atramentom v 100% stave
Predám tlačiareň, slúžila na sublimáciu, chceli ju využiť na podnikanie, ale nadšenie sa vytratilo a od nápadu sa upustilo. Bolo vytlačených cca 400 strán, dlho nepoužívané (3+ mesiace), ale 100% funkčné, stačí nastaviť. Tlačiareň má menej ako rok. Sú tam všetky doklady a faktúry. Môžem ponúknuť aj atrament na sublimáciu, nižšie je link. A mozem ponuknut aj termolis 40x50cm (rovnako v 100% stave kupovany s tlaciarnou, na sublimaciu). Tlačiareň: Termolis: Atramenty:
Nový termolis na šiltovky
Predám úplne nový termolis na šiltovky. Kvalitná konštrukcia. Záruka 12 mesiacov. Termolis je skladom a ihneď k odberu. Posielam poštovým kuriérom alebo osobný odber. Uprednostňujem emailovú komunikáciu.
Nový termolis na hrnčeky
Predám nový sublimačný termolis na hrnčeky. Možnosť sublimovať 2 hrnčeky súčasne alebo jednotlivo. Termolis posielam poštovým kuriérom priamo na adresu. Možnosť osobného odberu v Michalovciach. Preferujem emailovú komunikáciu.
Termolis na trička
profesionálny, plne funkčný termolis na trička Dôvod predaja- ukončenie prevádzky výroby