bazár, predaj, inzercia, predám

Termostatické hlavice so vstavaným čidlom

Kategória: Radiátory

Termostatické hlavice typu Danfoss RAE5154, k dispozícii 5ks.

Cena za 1ks: 12 eur
Cena za 5ks: 50 eur

So vstavaným čidlom a protimrazovou ochranou, s možnosťou plného uzavretia.
Rozsah 8-28 ° C
Senzor vstavané čidlo
Farba biela / RAL 9010
Spojenie RA
Termostatické hlavice RAE so západkovým upevnením.

S nastaviteľným obmedzením, bielym upínacím krúžkom, možné osadiť na telesá ventilov RA a vykurovacie telesá VK výrobcov Vodel Noot, DeLonghi, Arbonia, Brugman, Buderus, DiaNorm, Jaga, Purmo, Radson, Rettig, Vasco, Viadrus.
Termostatické hlavice so vstavaným čidlom
Podobné inzeráty
Termostatické ventily, hlavice, radiátorové
Predám nepoužité termostatické ventily na radiátory. DN15- 13ks priamych, 1ks uhlový DN10- 4ks priamych Cena za kus - 10€ Termostatické hlavice značky HERZ- 12ks, jeden kus je starší typ Cena za kus - 15€ Odvzdušňovacie ventily - 10ks staršie typy na šrobovák Cena za kus 2€ Cena za všetko je 370€
Termostatické hlavice IVAR
Predám termostatické hlavice IVAR T5000 M30*1,5 8kusov
Termostaticka hlavica
Predam termostaticke hlavice 3 ks. Zavit M28. Termostaticke hlavice maju cca 10 rokov, ale su funkcne. Farba kapucino. Dovod otedaja vymena za cisto biele. Cena 10 eur spolu. Cena pevna osobny odbre Petrzalka. Postou + 3 eur posielam po prevedeni penazi na ucet.
Predám termostatické hlavice
Predám termostatické hlavice Viessman
Termostaticke hlavice
Predám Termostaticke hlavice Cena 5 eur
Nové smart termostatické hlavice na radiátor Tuya ZigBee
Letná cena na nové na diaľku ovládateľné smart hlavice na radiátor MoesHouse Tuya ZigBee 3.0. Termostat programovateľný na každý deň v týždni. Prepojiteľné cez WiFi a ZigBee Gateway bránu, kedy je možné ovládanie mobilom a hlasom cez Google Assistant a Alexa. Detekcia vetrania, prázdninový a rôzne iné režimy, BOOST mód. Termostat s LCD displejom a modrým podsvetením, napájanie na 3 AA batérie. V balení rôzne redukcie na radiátor. Nové, nepoužité, k dispozícii 10ks, cena za kus. Poštovné zdarma.