bazár, predaj, inzercia, predám

Termostatické ventily, hlavice, radiátorové

Kategória: Radiátory

Predám nepoužité termostatické ventily na radiátory.
DN15- 13ks priamych, 1ks uhlový
DN10- 4ks priamych
Cena za kus - 10€
Termostatické hlavice značky HERZ- 12ks, jeden kus je starší typ
Cena za kus - 15€
Odvzdušňovacie ventily - 10ks staršie typy na šrobovák
Cena za kus 2€
Cena za všetko je 370€
Termostatické ventily, hlavice, radiátorové
Podobné inzeráty
Inteligentný radiátorový termostat Tado 3ks balenie
Dobrý deň, predám inteligentné radiátorové termostaty TADO 3ks balenie. Bežná cena 180 eur. Predám za 100 eur. Nové - neotvorené. Viem predať aj iný počet ks 33 eur / ks. DOPLNOK K ŠTARTOVACEJ SADE: Pridajte ďalšie inteligentné radiátorové ventily do vašej domácnosti tado˚, aby ste mohli samostatne ovládať viacero radiátorov a miestnosť po miestnosti. Minimalistický dizajn a celý rad funkcií. Náš bestseller ŠETRETE ENERGIU A PENIAZE: Ovládajte svoje inteligentné radiátory, nastavujte plány vykurovania na základe svojej rutiny a maximalizujte pohodlie domova a úspory energie odkiaľkoľvek pomocou aplikácie vo svojom smartfóne. KOMPATIBILITA: Inteligentné radiátorové termostaty nahrádzajú vaše existujúce hlavice termostatických radiátorových ventilov (TRV) a pasujú takmer na všetky ventily priamo alebo s adaptérom - možno namontovať vertikálne alebo horizontálne POŽIADAVKY: Funguje iba so štartovacou súpravou tado° (V2, V3, V3+), ktorá je k dispozícii samostatne - dodáva sa s 3x inteligentnými radiátorovými termostatmi, adaptérmi a batériami VLASTNOSTI: Prispôsobenie sa počasiu, štatistika, správa o úspore energie, ovládanie viacerých miestností (vyžadujú sa prídavné inteligentné radiátorové termostaty), funkcia zosilnenia vykurovania, ochrana pred mrazom a deťmi KOMPATIBILITA: Tieto prídavné termostaty pre štartovaciu súpravu tado˚ nahrádzajú existujúce hlavice termostatických radiátorových ventilov (TRV) a pasujú takmer na všetky ventily priamo alebo s adaptérom - vertikálne alebo horizontálne namontované JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA: Nainštalujte si inteligentný radiátorový termostat sami v priebehu niekoľkých minút bez rizika úniku - postupujte podľa online pokynov krok za krokom prispôsobených vášmu nastaveniu vykurovania Prídavný WiFi ventil. Inteligentný radiátorový ventil pre digitálne ovládanie viacerých miestností - Jednoduchá inštalácia - Šetrite náklady na vykurovanie - Funguje s Alexa, Apple HomeKit a Google Assistant klúčové slová: Smart Termostat, smart thermostat
Termostatické hlavice so vstavaným čidlom
Termostatické hlavice typu Danfoss RAE5154, k dispozícii 5ks. Cena za 1ks: 12 eur Cena za 5ks: 50 eur So vstavaným čidlom a protimrazovou ochranou, s možnosťou plného uzavretia. Rozsah 8-28 ° C Senzor vstavané čidlo Farba biela / RAL 9010 Spojenie RA Termostatické hlavice RAE so západkovým upevnením. S nastaviteľným obmedzením, bielym upínacím krúžkom, možné osadiť na telesá ventilov RA a vykurovacie telesá VK výrobcov Vodel Noot, DeLonghi, Arbonia, Brugman, Buderus, DiaNorm, Jaga, Purmo, Radson, Rettig, Vasco, Viadrus.
Tado Starter Kit V3 +, Trio pack
Dobrý deň, predám inteligentné radiátorové termostaty TADO Starter Kit V3 + Trio pack + internetový mostík. Komplet balenie so všetkým, zánovné, iba odskúšané. Cena v obchode je 250 eur. Predám za 150 eur. Viem pridať aj ďalšie prídavne hlavice, podľa potreby. Cena za ks je 33,3 eur. 3 termostaty tado° Smart Radiator, internetový mostík tado - CHYTRÉ OVLÁDANIE: Či už vykurujete vlastným kotlom alebo diaľkovým vykurovaním, ovládajte svoje radiátory v každej miestnosti odkiaľkoľvek – použite hlasové príkazy Siri, Google Assistant alebo Alexa alebo applety IFTTT - ŠETRETE ENERGIU A PENIAZE: Ovládajte svoje inteligentné radiátory odkiaľkoľvek pomocou aplikácie vo vašom smartfóne. Alternatívne možno nastavenia 19°-25° zvoliť priamo na termostate (nižšie teploty v aplikácii) - NIKDY NEVYKURUJTE ZBYTOČNE PRÁZDNY DOMOV: S aktivovanou funkciou Geofencing vám vaše inteligentné ovládanie pripomenie, aby ste vypli radiátory, keď z domu odíde posledná osoba, a zapnite ich včas pred príchodom prvej osoby. - PRAKTICKÉ ROZŠÍRENIE: Starter Kit môžete doplniť ďalšími inteligentnými (radiátorovými) termostatmi, či už z radu Basic alebo nie, pre individuálne ovládanie teploty vo viacerých miestnostiach - AUTO ASSIST: Táto voliteľná funkcia v aplikácii automaticky vypne kúrenie, keď nikto nie je doma alebo keď sa zistí otvorené okno, a pomáha analyzovať problémy s kúrením (2,99 €/mesiac, s možnosťou mesačného zrušenia) - KOMPATIBILITA: Inteligentné radiátorové termostaty nahrádzajú vaše existujúce hlavice termostatických radiátorových ventilov (TRV) a pasujú takmer na všetky ventily priamo alebo s adaptérom - možno namontovať vertikálne alebo horizontálne VLASTNOSTI: Prispôsobenie sa počasiu, štatistika, správa o úspore energie, ovládanie viacerých miestností (vyžadujú sa prídavné inteligentné radiátorové termostaty), funkcia zosilnenia vykurovania, ochrana pred mrazom a deťmi
Predám radiátorové ventily 1/2"
Predám radiátorové ventily 1/2", ostali po výmene za termostatické. Mám 14ks priamych, 2ks rohové. Cena 5€/kus. Ideálne ak by zobral kupujúci všetky naraz. Osobný odber, príp. doveziem v rámci BB a blízkeho okolia.
Ventily a hlavice HERZ
Predám 4 sety -ventily a termostatické hlavice M28x1,5. Jeden set obsahuje: Priamy termostatický ventil+Priamy ventil do spiatočky+termostatická hlavica so závitom M 28x1,5.Cena za set je 20 eur, mám 4 sety. Boli na nových radiátoroch cca 2-3 roky, po vyregulovaní teplotnej sústavy nám v celom bloku naše ventily menili, preto predávam.(Cena nového setu je 33 eur.)
Termostatické hlavice IVAR
Predám termostatické hlavice IVAR T5000 M30*1,5 8kusov