bazár, predaj, inzercia, predám

The Sims 4 na Xbox ONE a Xbox Series X

Kategória: Hry

-Zdravím, mám na predaj hru na Xbox ONE - je možné ju hrať aj na Xbos Series X / Xbox SX
-možnosť odskúšať ju u mňa pri osobnom prevzatí

Kontakt: - prípadne mailom cez kontaktný formulár

-Môžem poslať aj na dobierku

-Aktuálne do zmazania

-Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty s hrami a príslušenstvom, kliknutím na moje meno pod inzerátom
The Sims 4 na Xbox ONE a Xbox Series X
Podobné inzeráty
Úplne nové hry pre hernú konzolu Microsoft Xbox One a One S
Predám tieto hry pre hernú konzolu Microsoft Xbox One S. Hry pre XBOX One sú ešte nerozbalené (úplne nové, zabalené, nehrané). Mám na predaj tieto nasledovné 4 hry: 1. EVOLVE (len pre Xbox One) - Cena: 10 € 2. FIFA 19 (len pre Xbox One) - Cena: 9 € 3. STATE of DECAY 2 (len pre Xbox One) - Cena: 20 € 4. Tom Clancy’s The Division 2 (len pre Xbox One) - Cena: 10 € Tel.č.: na MMS neodpovedám, e-mail: predam.veci.ke@ Preferujem osobný odber v Košiciach, alebo tovar pošlem aj na dobierku, ale poštovné si hradíte vy a požadujem vopred na môj účet, inak tovar neposielam na dobierku. Nakoľko ide o bazárový typ predaja, peniaze nevraciam späť a nevymieňam tovar za iný.
XBOX ONE THE SIMS 4 + CATS & DOGS
Málo hraná, top stav. Krabicová verzia. V prípade vážneho záujmu ma kontaktujte mailom. Na dobierku neposielam. Osobný odber možný. Balenie obsahuje základnú hru Sims 4 a herné rozšítenie Sims 4: Cats and Dogs.Sims 4: Cats and Dogs: Vytvorte si svojich miláčikov, pridajte ich do svojich domovov ,aby navždy zmenili život vašich Simíkov. Výkonný nový nástroj Create A Pet vám umožní prispôsobiť mačky a psi, každý s vlastným jedinečným vzhľadom, zreteľným správaním a po prvýkrát aj s oblečením! Títo úžasní, celoživotní spoločníci zmenia život vašich Simíkov novým a špeciálnym spôsobom. Liečte choroby zvierat ako veterinári a spusťte svoju vlastnú kliniku v krásnom pobrežnom meste, kde je toho veľmi veľa, čo váš Simík a jeho miláčikovia môžu objavovať. Použite výkonný nástroj na vytvorenie domácich milacikov (mačiek, psov, šteniatok a mačiatok). Vyberte si z rôznych plemien, dajte im jasné osobnosti a priamo manipulujte s ich funkciami
XBOX hry - ceny v popise
Predám hry na XBOX One Halo 5: Guardians (Limited Edition) SteelCase 7€ | Assassins Creed Origins: 13€ | Tom Clancys The Division: 6€ | Battlefield 1: 5€ | Crash, FarCry, CoD predané. Len osobný odber, neposielam. Kompatibilita s : Xbox One Xbox One S Xbox One X Xbox Series S Xbox Series X
Predám Xbox 360 / Xbox One Valve hry
Predám Xbox 360 / Xbox One Valve hry -The Orange Box -Portal 2 -Left 4 Dead -Left 4 Dead 2 Všetky hry sú Region Free a kompatibilné s Xbox One / Xbox Series X. Hry na Xbox Series X idú v 4K a teda obraz je vylepšený. Cena: 40€ predávam len spolu Doprava a Platba -Platba vopred na účet a doprava cez Packeta na vybraté miesto +4€ -Osobný odber priamo v Komárne (Na dobierku neposielam: Platba vopred na účet alebo Osobne priamo v Komárne) Kontakt: -V prípade záujmu poprosím využiť dole uvedené biele kontaktné okienko -Poprosím nevolať ani nepísať SMS. Dodatočné informácie: - Jedná sa o súkromný predaj preto nie je tovar možné vrátiť ani reklamovať.
Ds / 3ds / 2ds hry pre nintendo
Zdravim, predavam nasledovne 3ds hry. Kontakt email. Zasielkovna, posta, kurier. Hry: DS Sims 2 - 10e DS My sims - 10e DS My sims Agents - 10e DS My sims Kingdom - 5e (mam len cartridge) 3DS LBX - 12e 3DS Luigi's mansion 2 - 12e 3DS Hyrule warriors Legends - 15e 3DS Monster Hunter 3 Generations - 12e 3DS Monster Hunter 4 Ultimate - 25e 3DS Inazuma eleven Go Light - 15e Pri odbere aspon 5hier je najlacnejsia zadarmo.
Zbierka The Sims 2, 3, 4 za symbolickú cenu
Predám za symbolickú cenu (plus poštovné) zbierku The Sims originálok. Je tam The Sims 3, 4, 2 a jedno The Sims 2 je na Play Station. Ruším zbierku, najlepšie odber komplet všetko spolu. Upozorňujem, že všetky CD kódy sú už na niekoho registrované (účet Origin), takže popravde neviem, ako je to v takomto prípade s inštaláciou a hraním. Preto to dávam na predaj len za symbolickú cenu, že možno by sa niekomu tieto krabicovky hodili aspoň do zbierky. Kontaktujte mailom, telefónne číslo je vymyslené.