bazár, predaj, inzercia, predám

Topánky + kabelka + rukavice

Kategória: Svadobné šaty

Predám svadobný set aj osobitne španielskej značky MENBUR použitý len jeden krát. Topánky veľkosť 39, kožená výstelka, saténový zvršok, cena 35€ (pôvodná cena 75€). Saténová kabelka, cena 17€ (pôvodná cena 40€). Rukavičky, cena 8€ (pôvodná cena 20€).
Topánky + kabelka + rukavice
Podobné inzeráty
Šaty na 1sv prijimanie
Zdravím predám nové dievčenské šaty na 1sv prijímanie oblečené cca 1 hodinku šaty sú v top stave nové site na mieru volať na tel č len väzni záujemcovia na cene sa dá dohodnúť Pôvodná cena 1750€ tak tiež k šatám je 2 metrovy závoj rukavice korunka topanky kabelka
Predám NOVÉ svadobné topánky, veľkosť 41
Lacno predám nové, nikdy nepoužité svadobné topánky. Farba: biela, materiál: satén, veľkosť: 41, výška podpätku 5,5 cm. Vnútorná dĺžka topánky je 27cm. Približná cena na predajniach cca 60€. Samozrejme možnosť prísť si vyskúšať topánky osobne. V prípade Vášho záujmu píšte prosím na uvedený email alebo volajte na po 18tej hod., ďakujem.
Svadobné a polnočné šaty (ručná práca) + doplnky a topánky
Svadobné a svetloružové (polnočné) šaty boli ručne vyšívané, robené na mieru + doplnky + topánky. Svadobné šaty korzetové - veľkosť 36-38 + kruhová spodnička + závoj so sponou do vlasov + nepoužité bolerko = 230€. Polnočné šaty svetloružové - veľkosť 38 + topánky č. 38 = 250€. Oboje šaty + topánky boli oblečené len raz na mojej svadbe. Kúpila som ich ako nový (ešte neoblečený) model v svadobnom salóne. Viac fotiek môžem poslať e-mailom. Ideálne osobný odber Bratislava-Karlova Ves, prípadne dohoda stretnúť sa v inom meste. Rozpredám aj osobitne. Info o cenách emailom.
Svadobné šaty a doplnky
Šaty sú vhodné na štíhlu postavu o výške cca 160cm. - Farba - ivory. - Kožušinový kabátik - nepoužitý, čisto nový. - Uvedená cena je vrátane doplnkov (závoj, kruh, rukavice, 2x hrebienky do vlasov, kabelka, vejár, vankúšik na obrúčky).
Svadobné topánky veľ. 4 a 1/2
Predám pohodlné topánky na svadbu, veľ. 4 a 1/2. Odporúčam, ak hľadáte extra pohodlné topánky. Vydávala som sa tehotná a v týchto topánkach som pretancovala svoju svadbu v 7. mesiaci.
Svadobné topánky Ivory
Predám svadobné topánky Scarlett Ivory farba, Aktuálne sa na stránke predávajú za 135 € + poštovné 6 €. Mám ich 1x použité za dole uvedenú cenu. Vydržala som s nimi až do polnoci bez problémov a bola som s nimi nad mieru spokojná. Topánky majú odnímateľný popruh členku. Táto ručne vyrábaná svadobná obuv má skryté penové vypchávky a veľmi mäkkú koženú stielku pre mimoriadne pohodlné nosenie, Veľkosť : 36 Výška opätku : 10,5 cm Cena 50 €, možnosť dobierky cez Zasielkovňu 3,30 € , alebo osobný odber v rámci KE