bazár, predaj, inzercia, predám

Tráva, anglický trávnik, osivo, semeno

Kategória: Rastliny

Predám trávne osivo. Zmes pre univerzálne použitie pre záhrady, parky, úpravy okolo stavieb. Možnosť poslať, cena 4eur/kg.
Tráva, anglický trávnik, osivo, semeno
Podobné inzeráty
Lucerna osivo semeno
Predám osivo lucerny. Balenie 25kg, mozny predaj aj mensieho objemu. Cena 4 eur/kg
Osivo na prisev
Predam osivo (semeno) na prisev alebo zalozenie luky. Zlozene z 12 druhov. Vrecia su 30kg, cena 6€/kg
Okrasna trava Pampoava , Kavyl , Kostrava
Prebitky okrasne travy: Pampova tráva 2,5 euro/kus Kavyl perovity 2 euro/kus Kostrava sivá 1,50 euro/kus Posielam od 3 kusov!! Ponúkam sadenice okrasná tráva Kortaderia Pampova - Cortaderia selloana, Kavyl perovity, Kostrava sivá. Pampová tráva je nenáročná, vyžaduje suchšiu pôdu a slnečné stanovisko. Na jeseň ju nestriháme, ale celý trs zviažeme, aby sme zabezpečili lepšiu ochranu proti mrazom. Korene je nutné chrániť pred silnými mrazmi a stagnáciou vody v pôde. Na zimu odporúčame stonky zviazať a korene zakryť lístím.Na jar môžeme trs zrezať približne 15 -20 cm nad zemou, aby sa podporila tvorba nových listov. Posielam aj na dobierku. Plus poštovné podla cenníka slovenskej posty. Kontaktovať poprosíme o správu cez inzerát (pod inzeratom) alebo SmS.
Konopné semeno
Ponúkame na predaj konopné semeno (technické konope) z minuloročnej žatvy, cca 7 t.
Trávne osivo
Predám 1kg trávne osivo zn. Rosteto: Popis: Trávna zmes court je určená pre zakladanie bežných ihrísk a športovísk. Vytvára plastický, hustý, pevný a pružný trávnik odolný proti nadmernému zaťažovaniu. Vysoký podiel mätonohu zaistí rýchle zapojenie už v roku výsevu a výbornú regeneráciu pri poškodení. Zloženie: Mätonoh trváci 60% Lipnica lúčna 20% Kostrava červená výbežku 10% Kostrava červená trsnatá 10% Dávkovanie: 1 kg na 40 - 50 m2. Hĺbka siatie je 0,5 - 1 cm. Pekný vzhľad trávnika udržíte pravidelným kosením, výživou a závlahou.
Texaská tráva
Predám okrasnú trávu Muhlenbergia capillaris - tráva z Texasu.Patrí medzi najkrajšie druhy okrasných tráv,jej krása najviac vynikne v období kvitnutia.Kvitne od polovici leta ružovkastými súkvetiami,ktoré tvoria ružové obláčiky.vzpriamene rastúca tráva,dosahuje výšku okolo 80-100cm.Vytvára husté trsy.Mrazuvzdorná.Vhodná na slnečné,skôr suchšie stanovisko. Ponúkam dobre zakorenené mladé rastlinky po 2€/kus. Pošlem aj poštou. Viac rastliniek v dalších mojich inzerátoch.