bazár, predaj, inzercia, predám

Trekingový bicykel GENESIS Atlanta

Kategória: Cestné bicykle


Predám krosový/trekingový bicykel Genesis Atlanta. Je veľmi spoľahlivý, minulý rok zvládol cestu okolo Slovenska bez väčších problémov (okrem prasknutia duše, momentálne je tam nová), pred tým servis, nová reťaz, brzdové doštičky, kazeta zn. Shimano, vycentrované kolesá, o bicykel bolo postarané. Na riadidlách sú namontované nové gripy značky CTM, nepoužívané.

Bicykel je vhodný pre vyššieho človeka (170cm a viac), nakoľko je to rám 17” a kolesá sú veľkosti 27. Plášte sú ešte v dobrom stave. Čo sa týka prehadzovačky, je to 3x7 Shimano a rukoväte sú otočné. Prešmykač je taktiež značky Shimano.

Je to rýchly a ľahký bicykel vhodný aj na dlhšie trasy, prípadne výlety s rodinou.

Po dohode je možné všetko vyskúšať, previezť sa.

Predávam ho z dôvodu kúpy nového, s menším rámom.
Trekingový bicykel GENESIS Atlanta
Podobné inzeráty
Predám nový bicykel Kellys Carson 70 L
Predám úplne nový bicykel Kellys Carson 70 L. Nebolo na ňom vôbec jazdené. Kupovaný ako nevhodny dar, preto ho hneď predávam. Cena nového bola 899 eur, predávam za 749 eur. Pánsky trekingový bicykel KELLYS Carson 70 je kvalitný bicykel s odľahčeným hliníkovým rámom KELLYS Tour Profile zameraným na pohodlný vzpriamený posed, ktorý zaručuje vyšší komfort počas jazdy. Predná odpružená vidlica SR SUNTOUR NEX DX so zdvihom 63 mm, 27 prevodov, plášte Michelin, páčkové radenie a kvalitné hydraulické kotúčové brzdy SHIMANO MT200 zaručujú výborné jazdné vlastnosti. Trekingový bicykel KELLYS Carson 70 je vybavený radom funkčných a bezpečnostných prvkov ako sú blatníky, zadný nosič z hliníkovej zliatiny, kryt reťaze, predné a zadné svetlo, zvonček či stojan. Bicykel je navyše osadený kvalitnými komponentmi značiek Shimano a Kellys. Vďaka tomuto vybaveniu a výborným vlastnostiam patrí trekingový bicykel KELLYS Carson 70 medzi obľúbené bicykle na jazdu po meste, do práce alebo na najrôznejšie výlety.
Bicykel ATLANTA  STREET XT
Predám pánsky bicykel Atlanta Street XT, málo používaný. Pri vážnom záujme malá dohoda možná.
Trekingový bicykel Superior 18 speed
Ponűkam na predaj tento trekingový bicykel v dobrom stave. Bycikel ma plnu vybavu a bol pravidelne servisovany. Som prvým majiteľom tohoto bicykla, na bicykli som vymenil povodny stred za nový kvalitnejsi so zapuzdrenými loziskami, pridal som kosik na nakupy a este dalsie doplnky. Ram je kvalitný, ocelový s pevnou vidlou, vhodný pre postavu s vyškou ca 170 az 175 cm. Paradny bicykel na nákupy v meste alebo na kratšie výlety po okolí. Inzerat je platný do vymazania.
DETSKÝ BICYKEL AKO NOVÝ 9-12 ROKOV
Predám detský trekingový bicykel BT WIN Riverside. Má zhruba 2 roky,ale jazdilo sa na ňom pár krát, preto je bez škrancov a má stav nového. Sú k nemu 2 svetlá (červené a biele) a zvonček. Nový stojí v Decathlone 210e. Tento trekingový bicykel je určený pre deti od 9 do 12 rokov (135 až 150 cm) na vychádzky v mestskom parku alebo na upravených trasách. Cena: 95 e.
predam trekingovy bicykel znacky Kenzel
Predam trekingovy bicykel znacky Kenzel distance 400 ,bicykel dovezeny z nemecka ,plne funkcny 3x9 prevody ,kolesa 28x1,4,stav ako novy ,cena 175e,volat ked nedviham piste na email skodajaro@ NA SMS NEODPOVEDAM
Trekingový bicykel Merida crossway
Predáme jednu sezónu jazdený,cestný trekingový bicykel Merida crossway.Farba čierna matná,Riadítka s bočnými držadielkami,odpružené predné tlmiče,prehadzovačka Shimano,24 rýchlostí,počítadlo km,vnútorná kapsička.Bicykel je na výšku 170-185 cm.Pôvodná cena 420 euro, predajná cena 270 euro.Rodinné dôvody.