bazár, predaj, inzercia, predám

Tronsmart T7 mini

Kategória: Repro sústavy

TronsmartPredam novy zabaleny reproduktor tronsmart T7 mini

Model: Element T7 Mini
Bluetooth: 5.3
Výkon: 15W
Certifikát vodotesnosti: IPX7
Dosah: až 18m
Frekvence: 20 Hz - 20 000 Hz
Vodotěsnost: IPX7
Kapacita baterie: 2500 mAh
Doba prehránia: až 18 hodin (LED nesvieti), až 8 hodin (LED svieti vie menit farby)
Doba nabijaniaí: približně 3 hodiny
Rozmery: 102 x 108 mm
Hmotnost: 699 g
Obsah balenia: 1 x bezdrotový reproduktor, 1 x nabíjaci kabel USB-C, 1 x kabel AUX 3,5 mm Mini Jack, 1 x uživatelská príručka

Viem poslat aj na dobierku + 2,50 postovne T7 mini
Tronsmart T7 mini
Podobné inzeráty
Tronsmart Bang Mini bezdrôtový Bluetooth reproduktor 50 W
Predám nový, nerozbalený reproduktor Tronsmart Bang Mini bezdrôtový Bluetooth reproduktor 50 W. Ide o pokročilý reproduktor, ktorý napriek svojim malým rozmerom poskytuje veľký výkon a vynikajúcu kvalitu zvuku. Vodotesnosť IPX6 chráni pred vlhkosťou a robí z neho perfektné vybavenie na použitie pri vode alebo pri turistike v daždivých dňoch. Môžete ho spárovať s inými reproduktormi pre nezabudnuteľný hudobný zážitok. Bang Mini podporuje obľúbené programy hlasového ovládania, pomocou aplikácie získate prístup k celej škále funkcií zariadenia. Je to ideálne zariadenie na použitie mimo domova, pretože vám umožňuje počúvať hudbu až 15 hodín. špecifikácia: Značka: Tronsmart Typ: Bezdrôtový reproduktor Rozmery: 302 x 125 x 173 mm Hmotnosť: 2,37 kg Dosah: do 15 m Výkon: 50 W RMS Typ pripojenia: Bluetooth Verzia Bluetooth: 5.0 Nabíjacia zásuvka: USB typu C Frekvenčný rozsah: 65 Hz - 20 kHz Doba nabíjania: 4 hodiny Doba prehrávania: až 15 hodín Sada obsahuje: 1 x Tronsmart Bang Mini prenosný párty reproduktor 1 x karta SoundPulse® 1 x kábel USB Type-C 1x AUX kábel 1 x Návod na použitie Najdôležitejšie vlastnosti: Veľa sily Zvukový efekt kina Inteligentný hlasový asistent Vodotesné na úrovni IPX6 Možno spárovať s inými reproduktormi Ovládanie pomocou aplikácie Praktická rukoväť Multifunkčné zariadenie Tento vysokovýkonný reproduktor vám umožní používať ho presne tak, ako sa vám páči. K svojmu zariadeniu ho môžete pripojiť cez Bluetooth. Bol vybavený aj funkciou powerbanky. Môžete počúvať hudbu vo vynikajúcej kvalite, ako aj telefonovať na diaľku. Všetko pre vaše pohodlie. Odolná konštrukcia Reproduktor si môžete bez obáv vziať so sebou aj k vode, pretože puzdro je vodotesné na úrovni IPX6. To znamená, že ani priamy kontakt s vodou nepoškodí zariadenie. Odolné puzdro bude fungovať v každej situácii, aj počas cestovania a bicyklovania, Pohodlná rukoväť uľahčí zavesenie reproduktora. Perfektná kvalita hudby Dokonalý zvuk je hlavnou výhodou, ktorú oceňujú používatelia Bang Mini. Výkon 50 wattov a dva prvotriedne reproduktory sú zárukou vynikajúceho zvuku a čistoty zvuku.
Predam novy bluetooth reproduktor Tronsmart Bang Mini 50W.
Predam novy bluetooth reproduktor Tronsmart Bang Mini 50W.Tronsmart Bang Mini je mimoriadne zaujímavý Bluetooth 5.3 reproduktor s výkonom 50 W aj farebným podsvietením.Disponuje dvojicou wooferov, trojicou pasívnych basových reproduktorov a dvoma tweetermi na reprodukciu stredových frekvencií.Nechýbajú party efekty v podobe LED osvetlenia. Vybrať si môžeš kruhový dúhový efekt, efekt dýchania či osvetlenie v závislosti od zvukového výstupu. Na jedno nabitie ti Tronsmart Bang Mini vydrží asi 15 hodín prehrávania, čo je viac než slušná výdrž. Nabíjanie potom prebieha prostredníctvom USB-C konektora maximálnym možným výkonom 10 W.Certifikácia odolnosti voči vode IPX6 značí pre možnosť používania tohto bezdrôtového reproduktoru aj v prudkejšom daždi. Bluetooth vo verzii 5.3 zabezpečuje ešte lepší bezdrôtový prenos audia až na 15 metrov v otvorenom priestranstve. Podporovaný audio kódek je SBC.Inzerat plati do zmazania.V pripade potreby zaslania na dobierku sa cena navysi o postovne 6€.Ak nedviham telefon tak som v praci napiste mi sms alebo email.
Prenosný párty reproduktor Tronsmart BANG 60W, 10800mAh
Predám úplne nový, výkonný, štýlový párty reproduktor Tronsmart Bang Outdoor Party s výkonom 60W. Jedná sa o najvýkonnejší model Tronsmart Bang (nie Bang SE, ani Bang Mini). Reproduktor hrá aj pri vysokých hlasitostiach veľmi čisto. Výkon: 60W Batéria: 10800 mAh Vode-odolnosť: IPX6 Váha: 3kg Výdrž: zapnutý párty mód - 4h (100% hlasitosť, zapnuté LED) / vypnutý párty mód - až do 15h (výdrž sa líši podľa úrovne hlasitosti a zvukového obsahu, vypnuté LED) Pripojenie: BT 5.0, USB, AUX, SD karta, USB-C (nabíjanie) - LED svetelné efekty podľa hudby - možnosť použiť ako Powerbank, nabíjanie smartfónu cez USB konektor - možnosť prepojenia s mobilnou aplikáciou Tronsmart (prednastavené hudobné režimy, zmena farieb LED podsvietenia) - prenosný vďaka rukoväti - kompletné príslušenstvo, originálna nepoškodená krabica Viac informácií rád poskytnem prostredníctvom mailu. Pošlem na dobierku (+poštovné), alebo osobne RK a DK. Píšte len mail. Píšte prosím len v prípade seriózneho záujmu, ďakujem.
Tronsmart Halo 100
Predam Tronsmart Halo 100 novy,kupil som 2kusy ale stacu mi 1. Ak hudbu neradi počúvate potichu, máme pre vás ideálneho spoločníka. Naštartujte svoju párty so skvelým ozvučením, bez toho aby ste mali reproduktor celý čas v zásuvke. Bátéria s kapacitou 6000mah vám vydrží hrať od rána do večera bez prestávky. Vodeodolnosť IPX6 zaručí, že reproduktor prežije aj rozliate pivo alebo koncert v daždi. Výkon 60W postačí pre ozvučenie vašej domácnosti alebo párty. Náročnejší si dokonca môžu prisposobiť audio prostredníctvom aplikácie Tronsmart. Špecifikácie: Značka: Tronsmart Model: Halo 100 Čierna farba Verzia Bluetooth: 5.3 Dosah Bluetooth: 15 m (v otvorenom priestore) Napájanie: USB-C (5V / 2A) Výkon reproduktora: 60W Kapacita batérie: 6000 mAh Mikrofón: Vstavaný Vodotesnosť: IPX6 Doba hrania: až 18h Doba nabíjania: 5,5h Frekvenčný rozsah: 40-20000Hz Zdroje prehrávania: Bluetooth, AUX, USB, TF Hlasový asistent: Siri, Google Assistant, Cortana Vstavané funkcie: stereo režim, Dual Audio, svetelné efekty (5 režimov), ekvalizér dostupný prostredníctvom aplikácie Rozmery:287 x 198 x 150 mm Hmotnosť: 2,72 kg
Predam novy bluetooth reproduktor Tronsmart Halo 100 60W.
Predam novy bluetooth reproduktor Tronsmart Halo 100 60W.Tronsmart Halo 100 je pomerne kompaktný reproduktor s rozmermi 287 x 198 x 150 mm a hmotnosťou 2,72 kilogramu, pričom v jeho hornej strane sa nachádza aj praktická rukoväť na prenášanie. Nechýba ani certifikácia IPX6, takže nezľakne sa ani vody.Zvuk bude taktiež parádny s 3-pásmovým zvukovým systémom, kombinovaný výkon je na úrovni 60 W. Postará sa o to jeden tweeter, dva stredné tweetre a jeden veľký woofer.Nebol by to správny párty reproduktor bez bohatého RGB podsvietenia. Na výber je až 5 režimov svetelných efektov. Výhodou je tiež spojenie dvoch rovnakých reproduktorov pre skvelý a nefalšovaný stereo efekt.Ostatné efekty a nastavenie ekvalizéra si môžeš nastaviť vo vlastnej mobilnej aplikácii pre systémy Android aj iOS.Čo sa týka samotnej výdrže, tak výrobca nasadil batériu s kapacitou 12 000 mAh a uvádza výdrž až 18 hodín prehrávania hudby, ak sa vzdáš RGB osvetlenia. Na 100 % sa reproduktor nabije za zhruba 5,5 hodiny pomocou USB-C konektora.Inzerat plati do zmazania.V pripade potreby zaslania na dobierku sa cena navysi o postovne 6€.Ak nedviham telefon tak som v praci napiste mi sms alebo email.
Tronsmart Bang SE
Video: Reproduktor Bang SE od spoločnosti Tronsmart poskytuje vynikajúcu kvalitu zvuku vďaka výrobe z vysokokvalitných materiálov. Jeho vodotesnosť IPX7 ho chráni pred vlhkosťou a je ideálny na používanie pri vode alebo počas daždivých dní. Môžete ho spárovať s ďalším reproduktorom, aby ste získali stereo zvuk a nezabudnuteľný hudobný zážitok. Reproduktor podporuje obľúbený softvér na hlasové ovládanie. Pomocou aplikácie môžeme získať prístup k celej škále funkcií zariadenia - ovládanie EQ. Je to ideálne zariadenie na používanie mimo domu, pretože nám umožňuje počúvať hudbu až 24 hodín. Okrem toho má Bang SE zabudované LED osvetlenie s 3 rôznymi režimami a funkciu Powerbank, takže môžeme nabíjať napríklad smartfón a SoundPulse Audio zodpovedné za lepší hudobný zážitok.