bazár, predaj, inzercia, predám

Tulivak Sofa najväčší

Kategória: Kreslá a gauče

Tulivak Sofa s rozmermi 155x125 cm (merané už naplnené) používaný minimálne a len v interiéri. Farba burgundy (vinovo červená), žiadne vady, veľmi pohodlný s variabilným tvarom. Obsah vaku Tuli Sofa tvoria guličky zo zdravotne neškodného potravinárskeho polystyrénu, vyrobeného na Slovensku. My ho už nemáme kde skladovať, lebo prerábame byt, ale je to vďačná vec na sedenie aj do bytu, pripadne do záhrady teraz počas leta :)
Tulivak Sofa najväčší
Podobné inzeráty
Originál Tuli Sedací vak Sofa s odnímateľným poťahom čierny
Predám vyššie uvedený originál Tuli Sedací vak Sofa s odnímateľným poťahom čierny. Super cena, kontaktujte ma prosím cez formulár nižšie e-mailom. Produkt mám dostupný a viem ho poslať okamžite aj na dobierku. Vhodné aj ako darček! * NOVÝ! Preferujem aj vzhľadom ku rozmerom osobný odber v Bratislave, ale je možné poslať aj kuriérom. Nie je to ťažké, tuli vaky sa vyznačujú svojou skvelou tvarovateľnosťou. PREČO KÚPIŤ? Urobte si maximálne pohodlie – najväčší vak z dielne Tuli poskytuje nekonečnú dávku komfortu a obrovskú variabilitu. Poteší najmenších, ale aj vysokých ľudí či zamilované páry, ktoré sa v ňom môžu túliť spoločne. Svojich priaznivcov si nájde nielen v domácnosti, ale aj v kancelárskych priestoroch či na verejných podujatiach, ako sú koncerty a letné festivaly. Na vaku sa dá sedieť, ležať, schúliť sa do klbka, alebo sa poddať jeho mäkkým tvarom napoly ležmo. Dokážete ho používať ako nadýchané ležadlo, ale hravo z neho sformujete extra mäkučké „kreslo“. Svoje miesto si nájde v obývačke i detskej izbe, v prípade exteriérových modelov aj na terase či veľkom balkóne. Kvôli jeho veľkosti ho však odporúčame používať skôr vo väčších priestoroch. Hmotnosť: 8,60 kg Rozmery: 140×170×25 cm Tvar: Variabilný Slovenský výrobok Interiér / Exteriér Pranie v práčke do 30°C: Áno Možnosť dosypať náplň: Áno Snímateľný poťah: Áno Typ poťahu: Snímateľný Fotky reálneho produktu, aktuálny stav. Inzerát platí do zmazania. Kliknite na meno a pozrite si, prosím, aj ďalšie moje inzeráty. PRI KONTAKTOVANÍ PROSÍM UVÁDZAJTE AJ SVOJE TEL. ČÍSLO, URÝCHLITE TÝM NAŠU KOMUNIKÁCIU. ĎAKUJEM. Preferujem osobný odber. V cene nie je zahrnuté poštovné, pripočítam ho podľa cenníka prepravcu (Zásielkovňa, Slovenská pošta). Kontaktujte ma prosím cez formulár * Zobrazené tel. číslo nepoužívajte, funkčné zašlem na vyžiadanie emailom. * Rokmi overený predajca, dlhodobá spokojnosť kupujúcich. * Férový osobný a priateľský prístup, súkromný inzerát * Ak neodpoviem do 1 dňa píšte ešte raz, možno mi Váš email skončil v SPAMe a nezbadal som to.
Tulivak
Predám malý čierny tulivak na sedenie
Predám tulivak
Dobrý deň. Ponúkam na predaj veľký sivý tulivak. Je vyrobený z ekokože a rozmery má cca na priemer 120 cm. Poprosil by som kontaktovať len formou sms alebo mail a odber osobne. Ďakujem
Tulivak J. STANCIK
Predám cierno-zlatý tulivak typu kanoe s dizajnom od umelca J.Stancika,ide o limitovanú edíciu. Vak je nepoužívaný,bol len skladovany. Materiál polyester, rozmer 85x110x95cm. Inzerát je aktuálny do zmazania
Tulivak
Predám čierny koženkový tulivak bez poškodení. Žilina, Vlčince.
Tulivak do exteriéru aj interiéru
Predám tulivak do exteriéru slebo interiéru..návlek je prateľný..trošku vyblednutý na niektorých miestach inak opratý voňavý skladovaný len vnútri a na krytom balkóne..