bazár, predaj, inzercia, predám

Turnusová práca pre zváračov CO2 od 1 800 € / brutto

Kategória: Priemysel a výroba

Turnusová práca pre zváračov: skladanie a zváranie oceľových konštrukcií, bezpečnostných skríň, trezorov ( jednoduché a krátke zvary, plechy od 2 - 6 mm.).

Nástupná mzda 155 kč/hod. v čistom, + 13 kč / h príplatok za dochádzku + prémie od majstra až 7 000 kč mes.
Po skúšobnej dobe navýšenie na 170 kč/hod.

Čítanie jednoduchých technických výkresov.
Zváračský preukaz Z-M1 môže byť aj prepadnutý, vieme Vám ho obnoviť.


Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:
Výroba trezorov, pevnostných skríň, bankomatov a peňažných systémov. Povrchové úpravy, spracovanie plechu a ďalšie.
Počet voľných miest: 1
Pracuje sa od Pondelka do Piatka 12 hod. ( denne)
Nástup do práce: dohodou

Benefity:
- práca na trvalý pracovný pomer (pracovnú zmluvu, zmluva na dobu neurčitú)
- 12 hod. zmeny
- strava zabezpečená, príspevok na stravu
- ubytovanie zdarma (v rodinných domoch) alebo príspevok na ubytovanie 4 000 kč.
- možnosť záloh každý týždeň 1 500 kč.
- istota dlhodobého zamestnania a stabilného príjmu
- práca v stabilnej spoločnosti

Požiadavky na zamestnanca:
-čítanie technických výkresov
- dobrý zdravotný stav - vstupná lekárska prehliadka
- manuálna zručnosť
- samostatnosť

Doplňujúce informácie:
V prípade záujmu o túto pracovnú pozíciu nám zašlite Životopis na uvedený e-mail
Turnusová práca pre zváračov  CO2 od 1 800 € / brutto
Podobné inzeráty
ZVARACI DLHOROCNY PROJEKT
- 2 miesta pre Zvárača s kombináciou TIG/MIG na konštrukcie - 1 miesto pre CO2 zvárača ✅ Dlhoročný projekt ✅ Stabilná práca ✅ CZ a SK kolektív ☎️ VOLAJTE 0 ☎️ ???? Popis práce pre TIG MIG zváračov Zváranie konštrukcií z tenkého čierneho materiálu aj nerezu Co2 čierny materiál sa zvára - 80% TIG nerez sa zvára - 20% ???? Popis práce pre CO2 zváračov Zváranie konštrukcií z tenkého čierneho materiálu Ohodnotenie: Zvárači TIG MIG kombinácia - Nástupný plat 22€ hodina - 5000€ + mesačne Zvárač CO2 - Nástupný plat 20€ hodina - 4500€ + mesačne Fakturácia: - 2x mesačne so splatnosťou do 20 dní Pracovný čas: Pondelok až Piatok 10+ hodín denne Možnosť pracovať aj počas víkendu Príplatok za nedeľu +2€ Termín nástupu: IHNEĎ Termín ukončenia: DLHOROČNÝ PROJEKT Lokalita: Belgicko Požadujeme: - živnostenský list - flexibilitu - samostatnosť Zabezpečujeme: ✅ Ubytovanie formou domu alebo bytu (Kuchyňa, obývačka, internet, kúpelňa, pračka) ✅ Non stop podpora pre riešenie prípadných problémov ✅ Vyplácanie faktúr pravidelne a v čas ✅ Garancia dlhoročnej stabilnej práce ✅ Kariérny rast záujemcovia zašlite životopis a certifikáty na zivotopis@ alebo kontaktujte 0 Zoznam pracovných ponúk nájdete na: POZOR: Ak ste sprostredkovateľ alebo firma tak nás nekontaktujte. Nemáme záujem o vaše služby. Ďakujeme za pochopenie. !!!WARNING!!! JOB OFFERS ARE AVALIABLE ONLY FOR EUROPEAN CITIZENS !!!
ZVARACI - KONSTRUKCIE
‼️ 2 miesta pre Zvárača s kombináciou TIG/MIG na konštrukcie ‼️ 1 miesto pre CO2 zvárača ✅ Dlhoročný projekt ✅ Stabilná práca ✅ CZ a SK kolektív ☎️ VOLAJTE 0 ☎️ ???? Popis práce pre TIG MIG zváračov Zváranie konštrukcií z tenkého čierneho materiálu aj nerezu Co2 čierny materiál sa zvára - 80% TIG nerez sa zvára - 20% Popis práce pre CO2 zváračov Zváranie konštrukcií z tenkého čierneho materiálu Ohodnotenie: Zvárači TIG MIG kombinácia - Nástupný plat 22€ hodina - 5000€ + mesačne Zvárač CO2 - Nástupný plat 20€ hodina - 4500€ + mesačne Fakturácia: - 2x mesačne so splatnosťou do 20 dní Pracovný čas: Pondelok až Piatok 10+ hodín denne Možnosť pracovať aj počas víkendu Príplatok za nedeľu +2€ Termín nástupu: IHNEĎ Termín ukončenia: DLHOROČNÝ PROJEKT Lokalita: Belgicko Požadujeme: - živnostenský list - flexibilitu - samostatnosť Zabezpečujeme: ✅ Ubytovanie formou domu alebo bytu (Kuchyňa, obývačka, internet, kúpelňa, pračka) ✅ Non stop podpora pre riešenie prípadných problémov ✅ Vyplácanie faktúr pravidelne a v čas ✅ Garancia dlhoročnej stabilnej práce ✅ Kariérny rast záujemcovia zašlite životopis a certifikáty na zivotopis@ alebo kontaktujte 0 Zoznam pracovných ponúk nájdete na: POZOR: Ak ste sprostredkovateľ alebo firma tak nás nekontaktujte. Nemáme záujem o vaše služby. Ďakujeme za pochopenie. !!!WARNING!!! JOB OFFERS ARE AVALIABLE ONLY FOR EUROPEAN CITIZENS !!!
Praca pre   Zvaracov CO2 s okamzitym nastupom do Svajciarska
Hladame Zvaracov CO2 s okamzitym nastupom do Svajciarska. Hladame zvaracov s certifikatom 135 na zvaranie halovych konstrukcii pripadne mostovych premosteni. Nastup priebezne kazdy pondelok. Nastup je mozny Ihned. Auto je nutne ale pokial ho nemate a splnate podmienky aj tak ma kontaktujete a skusime to nejako vyriesit. Jedna sa o pracu na Svajciarsku pracovnu zmluvu zo vsetkymi benefitmi ako prispevok na dieta do vysky 250 Frankov. Plat je 33 Frankov na hodinu v hrubom. Co je 5800 CH Frankov za mesiac. Ubytovanie je zabezpecene a strhavaha sa z vyplaty. Praca je na dlhodobo. Nemcinu netreba vediet ale je vyhodne pokial aspon rozumiete co sa tyka prace. Blizsie informacie na telefonnom cisle 0. Najlepsie ak mi na toto cislo poslete sms ohladom aku pracu hladate a ja vas uz budem kontaktovat telefonicky hned ako budem moct. Ak nezdvyham zavolam neskorsie naspat. Požiadavky na zamestnanca: samostantost , spolahlivost, ochota pracovat.
Práca pre brusičov v Českom Krumlove od 120 Kč/h v čistom
Dlhodobá turnusová práca pre brusičov. Výroba krbových vložiek a malých dielcov. Práca je v Českom Krumlove. Nástupná mzda 120 kč/hod. v čistom, navýšenie po skúšobnej dobe. - príplatky za nočné 35 kč - poobedné 15 kč - turnusová práca 3 týždne v práci a týždeň doma - práca na hlavný pracovný pomer ( doba meurčitá) - ubytovanie zabezpečené, platí firma. - 12 hodinové pracovné zmeny (denne, nočné), - možnosť záloh každý týždeň 1 000 kč alebo 1 500 kč do prvej celej výplaty. Osobnostné predpoklady a zručnosti - prax 2 roky, - dobrý zdravotný stav - vstupná lekárska prehliadka, - manuálna zručnosť. Práca na hlavný pracovný pomer, pracovná zmluva na dobu neurčitú. Nástup 22.08.2023 V prípade záujmu o túto ponuku práce nám pošlite Váš Životopis na job@
Ponuka pre zváračov Co2
Ponúkame miesta pre zváračov Co2 Momentálne aktuálne: Bassum 2x Co2 zváranie nádob na odpad Fakturácia 14/14 Turnusy 4+1 Ubytovanie zabezpečené a plne hradené Hod.sadzba 20€ Bei Hagen 2x Co2 zvaranie mäkkej ocele Fakturácia 7/14 Turnusy 4+1 Ubytovanie zabezpečené a plne hradené Hod.sadzba 22€ Bielefeld 4x 111 zváranie ocele elektródou Fakturácia 14/14 Turnusy 3-4/1 Ubytovanie zabezpečené plne hradené Hod.sadzba 22€ Poprípade su aktuálne aj zámočnícke práce k danej ponuke. Všetky ponuky sú od 50h+ týždenne Viac info na tel. Čísle
CNC obsluha | Práca na Nemeckú pracovnú zmluvu |Nástup Ihneď
CNC obsluha, CNC frézar/sústružník: Obsluha CNC strojov obsluhuje a nastavuje CNC stroje a vykonáva práce, ktoré sú potrebné pre obrábanie materiálu (brúsenie, vŕtanie, sústruženie, frézovanie, ...). Počas práce je potrebné určiť vhodné parametre rezu, zostaviť nástroje a materiál, nastaviť funkciu stroja, upnúť a vyrovnať obrábané časti materiálu i nástroje. Zamestnanecké výhody, benefity - Pracovná zmluva na dobu neurčitú (Nemecká pracovná zmluva) - Slovensko-Nemecký koordinátor - Zálohy vyplácané po odpracovaní prvého týždňa - Odmeny za nadčasy + príplatky podľa nemeckého zákonníka práce (za zmenovú prácu poobede, za prácu cez víkend a cez sviatky) - Zabezpečené ubytovanie (príspevok zamestnanca je riešený zrážkou z diét – 15 € až 25 € na noc v závislosti od lokality, počtu zamestnancov na izbe, požiadaviek na ubytovanie) - Dovolenka 20 dní / rok - Zeitkonto (pri odpracovaní hodín mimo štandardného pracovného fondu je možné si hodiny vybrať ako voľno poprípade preplatiť ako nadčas, naši zamestnanci to využívajú vo forme 5 týždňov práca + nadčasy / 1 týždeň voľno) Hodinová mzda: 13,20 € brutto + 7 € netto diéty + príplatky V Nemecku existuje 6 daňových tried, do ktorých sú zamestnanci zaradení podľa rodinného stavu, výšky zárobku a ďalších kritérií. Preto nie je možné zovšeobecniť výšku čistej mzdy, ktorá sa pohybuje okolo 18 € na hodinu vrátane diét. Uvedený plat je nástupný a v prípade preukázania schopností, šikovnosti a dlhodobej spolupráce poskytujeme možnosť rýchleho rastu. Mesačný nástupný plat (príklad): – 2112 € brutto + 1120 € netto diéty + príplatky (pri odpracovaní 160 hodín) – 2376 € brutto + 1120 € netto diéty + príplatky (pri odpracovaní 180 hodín) – 2640 € brutto + 1400 € netto diéty + príplatky (pri odpracovaní 200 hodín) – 3168 € brutto + 1680 € netto diéty + príplatky (pri odpracovaní 240 hodín) Pracovná doba: 8 hodín denne + možnosť nadčasov KONTAKT: Telefón: Mail: martin.vaclav@ WEB: V prípade záujmu nám zašlite svoj životopis.