bazár, predaj, inzercia, predám

Tyrolia Adrenaline 14 S + haršajzne crampon 110mm

Kategória: Skialpy

Predam touringove freeridove viazanie Tyrolia Adrenaline 14 S (SHORT pre dĺžku topanky 270-330)
Pre šírku lyže do 110mm
Používané 1 sezónu, pár vystupov 98% stav ako nové, mám k tomu aj haršajzne čisto nové nepoužité (môžem predať aj osobidne sú do šírky lyže 120mm- cena za haršajzne 50€). Viazanie bolo jazdené na váhe 70kg.
DIN viazania 14
Viazanie je riešené tak aby pri prepinani medzi chodzov a zjazdom nebolo potrebne vyskakovať z viazanie.

Dôvod predaja, idem namontovať na lyže zjazdové viazanie. Môžem poslať aj viac foto do mailu prípadne správy.
Pôvodná cena bola 350€ viazanie + 60€ haršajzne.
Ponúkam komplet za 200€ pripadná dohoda.
Alebo osobitne viazanie-140€, haršajzne-50€
Okres MT-TR-TT viem aj doviezť.

Pre stabilný, všestranný freeridový zážitok s priamym prenosom sily si vyberte Adrenalin.

Adrenalin je revolúcia vo viazaní na freeski, ktorá kombinuje vynikajúci zjazdový výkon s ergonomickým mechanizmom chôdze a horolezeckou pomôckou (0°/7°/13°) pre krátke túry, zábavné lyžovanie a maximálnu slobodu. Viazanie, navrhnuté pre šírky lyží 80 mm a viac, má špičku Freeride Pro s ergonomickým pivotom, ktorý možno nastaviť aj pre dospelé Alpine (ISO 5355 TYP A), dospelé Walk (ISO 23223 TYP A) a všetky Touring lyžiarske topánky (ISO 9523) plus mechanizmus na chôdzu na päte, ktorý možno aktivovať paličkou pre rýchlu a jednoduchú funkčnosť. Pre lepší výkon pri zjazde je viazanie vybavené aj exkluzívnou technológiou Freeflex, ktorá umožňuje, aby sa lyže prirodzenejšie ohýbali.

Vlastnosti
FR PRO špička
Hiking platforma
ISO: 5355A, 9523, 9523W, 9523 GripWalk
NX FR päta
Technológie

GripWalk kompatibilita
Vhodné pre dospelé Alpine (ISO 5355 TYPE A) a Walk lyžiarske topánky (ISO 23223 TYPE A).

# freeride viazanie, touring, skialp, tyrolia, atomic, armada, salomon, fisher, scarpa, dynafit, rossignol, hagan,
Tyrolia Adrenaline 14 S + haršajzne crampon 110mm
Podobné inzeráty
Tyrolia Adrenine 14 Crampon haršajzne
Na predaj úplne nové nepoužité haršajzne pre stupacie viazanie Tyrolia Adrenalíne 14 pre lyžu do šírky 120mm crampon, crampons okolie MT-TR-TT viem aj doviezť
ARMADA Tracer 108
Na predaj sezonu jazdené freetouring, skialp, freeride lyže Armada Tracer 108 Dĺžka lyže 180cm šírka 134-108-126 radius 17m stupacie Viazanie Tyrolia Adrenaline 14 luxusná jazda v prašane, poradia si aj s ľadom, jazda na nich je hravá a veľmi istá. mam k nin aj haršajzne cramon okolie MT-TR-TT viem aj doviezť viac info a foto viem poskytnúť Comp Series Base -najdokonalejšia a najrýchlejšia sklznica od Armadi Hybrid Caruba Core- kombinacia lahkeho a tvrdeho dreva zaistuje nizku hmotnosť a manevrovanie EST freeride Rocker- rocker na špičke a päte a camber pod dohou zaisťuje že lyža krásne pláva v prašane a pekne drží stopu. Stabilní, ale zároveň hbité. Lyže, které vás budou bavit na maximum ať už budete krájet oblouky po sjezdovce, řádit mezi stromky, plavat v čerstvém prašanu, sjíždět ufoukané kuloáry nebo stoupat na kopec za čistou lajnou či nezapomenutelným výhledem. Seznamte se - toto jsou Armada Tracer 108. Jedny z nejžádanějších lyží od Armada Skis. Skvělá kombinace nízké hmotnosti a stability. Tyhle lyže uspokojí potřeby freeridera i skialpinisty. Xrystal Mesh jim dává stabilitu ve freeridu, rocker žehlí nerovnosti a pomáhá lepšímu plavání v prašanu. Tapertops a Hybrid Ultra-light core šetří hmotnost. Tahle lyže má všechno. Stabilitu, živost, snadnost! Chcete-li univerzální freeride lyži, která bude lehčí i na výstupy, Armada Tracer 108 byste neměli přehlédnout.
Freeride/skialp set K2 WAYBACK 92
Ponúkam na predaj 1 sezónu používané freeridovo orientované skialpové lyže K2 WAYBACK 92 s viazaním Marker Alpinist 10 K2 Wayback 92 (2023) sú ľahké skialpové lyže určené pre začiatočníkov ale aj pre pokročilých freeriderov s nabitými prémiovými funkciami ako napríklad: vrchná vrstva Snophobic proti nalepovaniu snehu, ultra ľahké jadro z Paulownie, carbónové vystúženie, Sidewall Construction (PU vrstva) - lyže so Sidewall Construction sú vo všeobecnosti stabilnejšie v rýchlosti, živšie a odolnejšie. Lyže majú Rocker na špičke, camber v strede a jemné stúpanie na päte čo zabezpečuje všestranné využitie. Lyže sú v dĺžke 181cm a s rozmermi 126-92-114, rádius 21.5m. Lyže sú veľmi pekne hravé v prašane ale takisto dostatočne tvrdé na tvrdší sneh. Ku lyziam sú na mieru orezané skialpove pásy K2 od Pomoca(ako nové). Marker Alpinist 10 je špičkové skialpinistické viazanie ktoré vyniká vďaka svojej nízkej váhe(carbon, forged aluminium, fiber- reinforced polyamide), vysokej odolnosti a bezkonkurenčnej tuhosti. Viazanie ma vypínacie sily v rozsahu DIN 4-10, pätku je možné posúvať dopredu aj dozadu v rozsahu +/- 7,5mm. Na pätke sa dajú nastaviť 3polohy pre stúpanie - 0°, 5°, 9°. K viazaniu ponúkam aj ultra ľahké haršajzne(95g) Marker Crampon Kingpin/Alpinist v šírke 105mm. Na lyžiach aj sklznici sa nachádzajú škrabančeky, sklznicu som pred predajom ochotný dať opraviť do servisu, set predávam z dôvodu že plánujem kúpiť širšie a tak tieto mi budú potom zbytočné. Prosím písať na email (špekulanti radšej nepíšte), bližšie info v správe, lyže neposielam, iba osobný odber. PRI RÝCHLOM JEDNANÍ MOŽNÁ DOHODA.
skialp Storm Chaozz 180
predám starší ale zachovalý skialp set pozostávajúci: lyže Storm Chaozz 180cm 119-86-110mm R17,7m rámove viazanie Naxo NX21 stúpacie pásy Black Diamond a haršajzne
skialpové lyže Blizzard 166cm, viazanie, pásy
Predám výborné, kvalitné lyže na skialp značky Blizzard Bushwacker 166 cm s rámovým viazaním Tyrolia a pásmy Colltex . Lyže sú málo jazdené, v peknom stave. Šírka lyže na špičke 123 mm, v strede 88 mm, na päte 108 mm. Rádius r je 17 m. Skialpové viazanie Tyrolia je prestaviteľné na päte. Výšku polohy je možné regulovať. Pásy sú používané, upravené na dĺžku lyží. Ide o kvalitný skialpový set za výhodnú cenu. Lyže je možné využiť na klasických zjazdovkách a vzhľadom na ich šírku aj v hlbšom snehu a na freeride. Možnosť prevzatia v Zálesí, Bratislave, príp. pošlem na dobierku.
Fischer Xtreme 170 cm
v cene 2x pásy Gecko Viazane Hagan Z02 Carbon Haršajzne