bazár, predaj, inzercia, predám

U2 - North Side Story - U2 v Dublinu 1978-1983

Kategória: Hudobníci a skupiny

Rarita, Nové, Nečtené

Kniha - Niall Stokes: North Side Story - U2 v Dublinu 1978-1983. Hot Press, 2013

Limitovaná Edice - určená pouze pro předplatitelé a členy oficiální fan stránky - číslo edice U2.com9

272 stránková kniha plná krásných fotografii

+ jako BONUS velký plakát U2 Mapa Dublinu


Redukuji sbírku U2 věcí , podívejte se i na má další inzeráty třeba se Vám bude něco hodit.

Průběžně budu přidávat další věci které mám duplicitně.

Nebo napište co sháníte mám toho od U2 opravdu dost :-)

Osobně předám v Ostravě nebo po dohodě pošlu bezpečně zabalené :-)
U2 - North Side Story - U2 v Dublinu 1978-1983
Podobné inzeráty
Založenie kapely...
Ahojte som bývalý spevák, textár, ktorý by sa rád vrátil k tomuto hobby. Rád by som založil hudobný projekt na žáner nazvime to, že novodobý rock až metal kľudne aj s prvkami punku proste taký mix všeho všudy, ale ísť už aj s dobou. Veľmi sa mi páči kapela Story Of The Year, ktorá si taký svojský štýl vytvorila, ale mám rád toho kopec len, že niečo v takom duchu napr. hudobne ... Podmienka u mňa je jedine vlastná tvorba v slovenčine nakoľko píšem aj texty resp. v minulosti som už niečo napísal a myslím si, že nimi mám čo povedať a hoci anglicky by sa možno dalo niečo vytvoriť tiež, väčšinu to tu aj tak trápiť nebude, nevryje sa im to do hlavy, nenájdu sa v tom, nič im to nedá... Nie som skrátka fanúšik názoru, že anglicky znie všetko lepšie tak hrajme anglicky aj keby spievame o záchodovej kefe. Samozrejme na začiatok v pohode nejaké covery treba a tam sa môže hrať v angličtine. :D Inak nie. :D Ale okrem slovenčiny, na ktorej trvám sa myslím, že viem dohodnúť a spraviť kompromis aj zo svojej strany. :D Tak sa ma nemusíte báť, že som dáky despota, diktátor alebo čo, práve som zažil iných členov, čo takí boli a nebolo to nič príjemné... Na skladanie hudby tu predsa bude niekto iný, takže priestoru bude až až moja doména by bola spevová linka + text, ale kľudne môže prísť s textom aj iný člen, práve to by ma len potešilo. :D Hodil by sa teda aspoň jeden gitarista, basák a bubeník. Preferujem skôr chalanov, ale môžu sa ozvať aj baby ak sú hudobníčky a rešpektujú, že hl. spev by som bol ja. :D Nakoľko už aspoň menšie skúsenosti mám a môžem poslať v prípade záujmu aj nahrávku. Vek nad 20 rokov (ja mám 33) a len z normálnej vzdialenosti čiže Žilina a okolie príp. smer Martin, Čadca či Považská Bystrica (kde sa tiež zdržiavam nakoľko je to moje rodné mesto aj keď už aktuálne som viac v Žiline). Ak je záujem a môj román niekoho zaujal, prosím mail. Vďaka. :) Ešte posledná vec: nevypisujte mi z diaľky a ani už hotové kapely, ktoré hľadajú speváka, chcem čisto novú kapelu a ísť od nuly. :) ROCK ON!
Hľadám ľudovú speváčku - soprán
Som skúsený spievajúci ľudový harmonikár z východu, starejší na svadby a zároveň s tým aj DJ na jubileá, rôzne oslavy & zároveň hľadám ku sebe spievajúcu kolegyňu. Predpoklady: - potrebný je kladný vzťah k ľudovým pesničkám a schopnosť sa ich naďalej učiť spievať. Väčšinou pôjde o známe ľudové pesničky. Vhodný je skôr vyšší, ženský hlas - soprán (pesničky mám pripravené a samozrejmé ich hrávam a spievam na živo), - zároveň je vhodné k tomu mať aj peknú pohybovú kultúru a mať aj peknú nenáročnú rečnícku kultúru k tomu je výhodou, - výhodou je tiež byť bez výrazných obmedzujúcich osobných záväzkov, vek 18+... - Účinkuje sa ako hobby - zaujmovo umelecká činnosť, obyčajne v sobotu. Kvalitnú aparatúru a skúšobňu k tomu mám vo vlastníctve. Neváhajte a ak sa chcete realizovať, smelo sa prihláste a do súkromnej správy napíšte niečo o sebe (t. j. o uvedených predpokladoch), svoje mobilné číslo a svoj celkový kontakt. Obšírnejšie informácie o mojich činnostiach a môj celkový kontakt nájdeš na mojich stránkach: tomcostefan@ Poznámka: V prípade potreby ponúkam k tomu voľný 1-izbový byt do dlhodobého prenájmu. Viď. inzerát:
AC/DC knihy + tričko
Murray Engleheart, Arnaud Durieux: 'AC/DC: Maximální Rock&Roll' Kompletní příběh největší rockové kapely na světě, 432 strán, tvrdá väzba bez prebalu, zachovalá, bez poškodenia, 14€. Susan Masino: AC/DC Story aneb Budiž rock, 320 strán, tvrdá väzba, ako nová, 12€. Malcolm Dome: AC/DC The Kerrang! Files! - The Definitive History, v angličtine, 256 strán, zachovalá, bez poškodenia, 10€. Tričko AC/DC POWERAGE, Amplified, veľkosť L, čierne, párkrát oblečené, veľmi dobrý stav, 10€.