bazár, predaj, inzercia, predám

Ubytovanie Chata Oravska Lesna

Kategória: Ubytovanie

Ponúkame na prenájom útulnú chatu v turistami obľúbenej lokalite Oravská Lesná, vzdialenej len 500 m od vrchnej stanice lyžiarskeho strediska Orava Snow.
Chatu s kapacitou 9 lôžok si môžete prenajať celoročne a je vhodná hlavne pre rodiny s deťmi.
Hlavnú časť chaty tvorí spoločenská miestnosť, ktorej súčasťou je kuchyňa. Kuchyňa je vybavená elektrickou pecou s rúrou, mikrovlnnou rúrou, chladničkou a rýchlo varnou kanvicou. Centrom spoločenskej miestnosti je krb, veľký jedálenský stôl, gauč a televízor so štandardnou ponukou televíznych programov. Na prízemí sa zároveň nachádza kúpeľňa s WC a samostatné WC. Zároveň sa tu nachádza 1 spálňa s manželskou posteľou a s prístupom do podkrovia s ďalším dvoj lôžkom pre deti.
Na poschodí chaty sa nachádza 1 dvojlôžková spálňa a 1 trojlôžková spálňa s manželskou posteľou a 1 samostatným lôžkom.
Chata je vybavená neobmedzenou WiFi a je vykurovaná elektrickým kúrením.
Súčasťou chaty je samostatný vonkajší altánok, ktorý ponúka príjemné posedenie pri vonkajších aktivitách, či varení guľášu alebo grilovačky. Kotlík a gril sú k dispozícii. Taktiež sa tu nachádza futbalové / volejbalové ihrisko.
Cena za ubytovanie 130 Eur/noc.
Pri chate je možnosť parkovania pre 4 autá.
Prístup k chate si počas zimného obdobia vyžaduje zimné reťaze alebo 4 x 4.
Dovolenka v Oravskej Lesnej Vám zaručí aktívny oddych zladený s dokonalým relaxom. Lyžovačka v stredisku Orava Snow Vám ponúka upravené zjazdovky, požičovňu lyží, lyžiarsku školu a reštauráciu. V blízkosti lyžiarskeho strediska sa nachádza Oravská lesná železnica, ktorá Vás odvezie k vyhliadkovej veži nad Oravskou Lesnou (vláčik premáva aj v zimnom období). V letných mesiacoch si môžete vychutnať turistiku a cykloturistiku po okolitých kopcoch, prípadne navštíviť ďalšie známe oravské atrakcie (Oravský hrad, Oravská priehrada, Zuberec).
Príďte si oddýchnuť a užiť si krásu oravskej prírody. Tešíme sa na Vašu návštevu.
Ubytovanie Chata Oravska Lesna
Podobné inzeráty
Chata (chalupa) na prenájom, ubytovanie Oravská Lesná
Ponúkam ubytovanie na chalupe s vírivkou a detským ihriskom v Oravskej Lesnej. Viac informácií na stránke: Chata, chalupa, ubytovanie, vírivka, kaďa, detské ihrisko, trampolína,
Ubytovanie chata Orava, uvoľnený prázdninový termín
Aktuálne - uvoľnený prázninový termín 21.august - 3.sptember. Ponúkame pekné ubytovanie v tichom prostredí dedinky Oravská Lesná s kapacitou 6 ľudí, v dvoch 3-posteľových izbách na poschodí (aj detská postieľka).Chata je cca 600 m od vrchnej stanice lyžiarskeho strediska Orava snow. Základná cena je 100 € / noc,celý objekt, pri dlhšom pobyte možnosť dohody, je potrebné sa pýtať :), faktúra na rekreačný poukaz.Ubytovanie vhodné aj pre rodiny s deťmi. K chate vedie asfaltová cesta, pri chate je parkovisko pre 2 autá, veľký pozemok, nádherný výhľad. Je vybavená TV, neobmedzenou wifi, terasou s možnosťou varenia guľášu a grilovania, el. vykurovaním a krbom, pitnou vodou a prístavbou na úschovu lyží, bicyklov. Na prízemí je plne vybavená kuchyňa, obývacia izba s jed. stolom a krbom, kúpeľna s wc, na poschodí 2 x izba + wc.V okolí možnosť turistiky,miestne pamiatky, bicyklovania (pekné cyklotrasy), salaš s kvalitnými výrobkami, hubárčenie, Oravská lesná železnica, aquapark v Dolnom Kubíne a v Poľsku, blízko za hranicami Oravský hrad, múzeum kávy v Krušetnici.
Chata Anna s wellness pri Oravskej priehrade
Chata Anna s privátnym wellness pri Oravskej priehrade. Nachádza sa v meste Námestovo v rekreačnej oblasti Slanická osada pri našej najobľúbenejšej vodnej ploche Oravská priehrada. Skvelá dostupnosť ubytovania a pestré možnosti trávenia voľného času, taktiež v okolí možnosť návštevy mnohých zaujímavostí nášho malebného kraja. Celoročne ponúkame štýlové ubytovanie. Chata Anna s kapacitou 13 pevných lôžok + 3 prístelky Vám dopraje slastný spánok v 6 izbách: 1 izba: 2 lozkova 2 izba: 3 lozkova 3 izba: 3 lozkova + moznost 1 pristelka 4 izba: 2 lozkova 5 izba: 2 lozkova + moznost 2 pristelky 6 izba: 1 lozkova V každej izbe sa nachádza kúpeľna so sprchovacím kútom a toaletou. Krásne počasie vás vyláka na terasu s posedením, kde sa dá grilovať alebo uvariť gulášik. Vznácne chvíle s najbližšími môžete stráviť v spoločenskej miestnosti s nádherným krbom prepojenej s moderne vybavenou kuchyňou ( elektricka rúra, varná doska, chladnička, mraznička, mikrovlnka, umývačka riadu, rýchlovarná kanvica ), gaučom, televízorom a jedálenským posedením. O relax v súkromí a pohode sa postará interiérové privátne wellness s vírivkou a saunou, ktoré je možné využiť celoročne. Mimo ubytovania sa nachádza množstvo atrakcii a miest, ktoré môžete navštíviť. Okrem rybárčenia môžete využiť plavbu loďou a navštíviť Slanický ostrov umenia, turistika na Magurku či sochu Krista v Kline, plavby na pltiach pod Oravským hradom, skanzen v Zuberci, Oravská lesná železnica či autokino. Loklita ponúka množstvo cestičiek na potulky či výlety. V zimných mesiacoch lyžiarske strediská Ski centrum Nižná, Ski Krušetnica alebo Zuberec, Brezovica, atď. Približne 30m od chaty sa nachádza nádherný areál Slanický dvor, ktorý okrem skvelej reštaurácie ponúka aj exterierové kúpanie - bazény s krásnym výhľadom na Oravskú priehradu. Neakceptujeme bujaré hlučne oslavy, partie mladých ľudí, domace zvieratá. Cena 400€/objekt/noc Od 01.07.-31.08. 450€/noc/objekt (pristelka + 10€) Minimálne 3 noci. Virivka priplatok 50€/den (min. 2 dni) Sauna funguje samostatne na mincovník 2€/10min.
Chata Sebastian
Prenajmem horsku chatu/IBA CELU CHATU Chata Sebastian sa nachádza vo Vyšných Ružbachoch, 600 metrov od areálu kúpeľov Vyšné Ružbachy. Chata je umiestnená v peknom prostredí. Chata Sebastian ponúka bezbariérové ubytovanie. V celom objekte je možnosť pripojenia k wifi internetu. Chata má spoločenskú miestnosť s barovým pultom, TV SAT a krbom. V chate je tiež kompletne vybavená kuchyňa, dve kúpeľne. V každej kúpeľni je sprchovací kút a WC. Rozloženie izieb: tri 4-lôžkové izby, jedna 3-lôžková izba a jedna 2-lôžková izba. V každej izbe je možnosť jednej prístelky. Chata má priestrannú krytú terasu s krásnym výhľadom na okolie. K dispozícii je aj gril. Parkovanie je možné priamo pri chate. Vo vzdialenosti 1,5 km od chaty sú reštaurácie, kaviarne, bary, supermarket. • Kapacita: 20 osôb (pevné lôžka: 18, prístelky: 2) • Sezónne využitie objektu: celoročne • Poloha objektu: horská chata, pri kúpalisku, v lese • Ubytovanie vhodné pre: rodiny s deťmi, skupiny • Možnosti využitia: lyžiarske zájazdy, oddych, relax, rodinná oslava.
Chata pri vode chata na prenájom
Dobrý deň. Chata dobrý pocit Vám ponúka príjemné ubytovanie len 20m od vodnej nádrže Horné Orešany v Malých Karpatoch. Výborná poloha chaty je vhodná pre rodinu s deťmi, rybárov. Hosťom ponúkame komfortné ubytovanie s celkovou kapacitou 12 lôžok. Na prízemí chaty je kuchyňa , dámske a pánske toalety , sprcha. Chata je preto vhodná aj pre viac ľudí ktorý by prespávali v stanoch, prípadne sú urobené prípojky pre karavany. Cena pri stanovani (v rámci jednej partie)sa upravuje po dohode s majiteľom. V kuchyni je jedálenský stôl pre 12 ľudí . Kuchynská linka má základné vybavenie na prípravu jedál - vrátane chladničky, mrazničky, mikrovlnnej rúry, rýchlovarnej kanvice a indukčneho sporáka s rúrou, klimatizácia. Poschodie chaty má samostatný vchod z boku tvoria ho 4 izby ,dve dvojlôžkové manželské , jedna trojlôžkova -manželská a jednopostel, a jedna Štvorložkova teda poschodová a rozkladacia. Každá izba má svoju kúpeľňu teda wc sprcha umývadlo. Na prízemí jednopostel v technickej miestnosti pre menej náročného spáča:-),kde je aj pračka. Pri pobyte u nás môžete využívať bezplatné WiFi internetové pripojenie, parkovanie, Chata disponuje veci na opekanie ,nafukovací čln s lamelovou podlahou, staršie bicikle ,kotlík, ohnisko, trampolína, vírivka nafukovacia,vlastný zipline, šípky, pingpong, preliezky, stolný futbal, hojdačky veľa zábavy pre deti. Čo treba vidieť: hrad Červený Kameň,Smolenicky zámok, jaskyňa driny. Motorkárová dráha, krčma u kurátka cca 2 km ( čapujú Plzeň). Vinárstvo dobrý pocit ponúka na chate svoje produkty :pri nástupe na pobyt dostanete kľúč od chladničky plnej vína,piva. ( Pri odchode sa zráta čo sa vypilo. Nie je nutnosť využiť túto službu) Rybárom : VN Horné je Trnavská miestna voda. Hosťovacie povolenia: Preferujeme: Rodiny s deťmi. Rybárov. Neakceptujeme: Hlučné oslavy a párty, spievanie do mikrofónu, silné reproduktory. Fajčenie v chate. Domáce zvieratá v chate, pozemok je ohraničený len živým plotom. Rekreačný poukaz sa zatiaľ využiť nedá. Chata je novostavba začiatok výstavby apríl 2020 ( všetko Nové) Viac info o cene a obsadenosti na webe. Alebo Webová stránka: dajte do Googlu: chata dobrý pocit a preklikni na web.
Chata Tatry oplotená, vírivka, altánok
Chata Tatry Vám ponúka voľné termíny. Vírivka, altánok, ihrisko Biliard, kalčeto, vzdušný hokej . Gril, kotlík na guláš Oplotená, psíkovia môžu. Chata Tatry pre 10 osôb s vírivkou vo Vysokých Tatrách s nádherným výhľadom na Vysoké Tatry je pripravená pre Váš dokonalý oddych a relax! K tomu altánok a terasa s vonkajším posedením, s vyhrievanou vírivkou, grilom a kotlíkom na guláš. Pre deti ihrisko vybavené trampolínou, hojdačkami, šmýkačkou, pieskoviskom, futbalovou bránkou a basketbalovým košom. Poteší aj biliard, kalčeto, vzdušný hokej a rôzne hračky pre deti. Chata je pre 10 osôb vo Vysokých Tatrách + sú k dispozícii dve postieľky pre bábätká! Chata je komplet oplotená. Pobyt so psíkom možný. Ceny sú rôzne podľa obdobia a počtu nocí! Voľné termíny, viac info a fotiek nájdete na stránke Pre viac info kľudne volajte , chatavysoketatry@ *Pravidelne dezinfikované. Lokalita: 10 min. autom do Tatranskej Lomnice, na parkovisko na turistiku k Zelenému Plesu, Popradu, Kežmarku, do 20 min. autom Bachledova dolina Výborná poloha chaty v blízkosti Vysokých Tatier v kombinácii s nadštandardne vybavenou chatou je zárukou dovolenky plnej aktívneho oddychu, relaxácie ako aj športového vyžitia a turistiky. Tešíme sa na Vašu návštevu! Chata sa prenajíma celoročne.