bazár, predaj, inzercia, predám

Ubytovanie na Liptove- voľné od 23.07.2023

Kategória: Ubytovanie

Ponúkame ubytovanie v chatke, ktorá sa nachádza v tichom prostredí v lone krásnej prírody na Liptove, v obci Beňušovce- časť Liptovského Trnovca. V blízkej dostupnosti je Aquapark Tatralandia (5km), Thermalpark Bešeňová (14km), Demänovská dolina (17km), Aqua Vital Park Lúčky (30km).
Na prízemí je spoločenská miestnosť s kuchynkou a krbom, kúpeľňa so sprchovacím kútom Taktiež východ na terasku, na ktorej je vonkajší krb s grilom.Na poschodí sú dve samostatné izby, na chodbičke medzi nimi je kúpeľňa. Na každej izbe je manželská posteľ a váľanda.(maximálna kapacita 6 osôb) Vykurovanie krbové s prieduchmi plus konvektorové. Chatka je oplotená. Poprosím bez psíkov.Ideálna pre rodinku s deťmi. Bližšie informácie na tel. čísle:
Voľne termíny: od 23.07.2023-30.07.3
2023 a od 06.08.2023 do 24.08.2023
Ubytovanie na Liptove- voľné od 23.07.2023
Podobné inzeráty
Ubytovanie na Liptove - LIPTOVSKÁ MARA - JASNÁ
Ubytovanie na Liptove - LETNÁ TURISTIKA, KÚPANIE, ZIMNÁ LYŽOVAČKA. Ponúkam ubytovanie v rekreačnom domčeku na Liptove v blízkosti priehrady LIPTOVSKÁ MARA. Je to objekt na okraji obce v tichom prostredí s troma izbami, dvoma kuchyňami a dvoma kúpeľňami. Možnosť samostatne si prenajať horné poschodie, 2 x izba kuchyňa a kúpeľňa, alebo spodnú izbu spolu s komplet kuchyňou a kúpeľňou. V okolí turistika - Prosiecka, Kvačianska dolina, Západné a Nízke Tatry, kúpanie na Liptovskej Mare a v aquaparku Tatralandia a Bešeňová a kúpele Lúčky.Pohodlná dostupnosť túr vo Vysokých Tatrách. V celom zariadení je bezplatné pripojenie na wi-fi. Parkovanie priamo pri objekte.V blízkom dostupnom okolí šesť lyžiarskych stredisk k dispozícii. Priamo z centra obce jazdí SKIBUS do lyžiarskeho strediska JASNÁ. Volné termíny: júl 29. 7. až 6.8. spodná izba august 4. až 11. horné poschodie 11 až 30 dolná izba. Podrobnosti: Kontakt: penzionjuraj@ Kapacita max. 9 osôb - deti viac.
Ubytovanie Domaša Dobra
Na prenájom Apartmány, pre rodiny s deťmi. Dlhodobé ubytovanie pre firmy. Ubytovanie na Domaši. Ubytovanie Domaša Dobra Ubytovanie Domaša Dobra Voľné 2 apartmány Ubytujte sa na Domaši. Voĺné ubytovanie Domaša Posledné voľné apartmánové izby. Kompletné nová rekonštrukcia izieb. 300 m od vody. Zátoka Domaša Dobra Loď Bohemia Domaša.
Ubytovanie Domaša Dobra 2 x Apartmán pre 10 ľudí
Na prenájom Apartmány, pre rodiny s deťmi. Dlhodobé ubytovanie pre firmy. Ubytovanie na Domaši. Ubytovanie Domaša Dobra Ubytovanie Domaša Dobra Voľné 2 apartmány Ubytujte sa na Domaši. Voĺné ubytovanie Domaša Posledné voľné apartmánové izby. Kompletné nová rekonštrukcia izieb. 300 m od vody. Zátoka Domaša Dobra Loď Bohemia Domaša.
Ubytovanie v apartmáne pri pláži 4+1
Ponúkam ubytovanie v apartmáne pri pláži (kamienková pláž s pozvoľným vstupom do mora). Ubytovanie je veľmi pekné, čisté, apartmán je plne vybavený – klimatizovaný. Apartmán sa nachádza v apartmánovom dome, ktorý delí od pláže iba príchodzia cesta a pešia zóna. Apartmán je situovaný s výhľadom na more. Ubytovanie je možné začať len v sobotných turnusoch ( to znamená, v sobotu sa nastupuje a v sobotu sa končí). Apartmán pre 4+1 ľudí ( 2 spálne , kuchyňa spojená s dennou miestnosťou, kúpeľňa, WC) Parkovanie v uzatvorenom dvore alebo priamo pred apartmánom v cene. V cene je zahrnutá aj posteľná bielizeň. Apartmán sa nachádza v oblasti Vrši – cca 22 km od Zadaru. Informácie a ďalšie otázky Vám budú poskytnuté telefonicky na tel. č. Cena: 1050€ voľné termíny: 12.8.2023 - 19.8.2023 19.8.2023 - 26.8.2023 26.8.2023 - 2.9.2023
CHATA NA PRENÁJOM NA DOMAŠI
Na prenájom Apartmány, pre rodiny s deťmi. KAPACITA 10 ĽUDÍ 2 apartmány Dlhodobé ubytovanie pre firmy. Ubytovanie na Domaši. Ubytovanie Domaša Dobra Ubytovanie Domaša Dobra Voľné 2 apartmány Ubytujte sa na Domaši. Voĺné ubytovanie Domaša Posledné voľné apartmánové izby. Kompletné nová rekonštrukcia izieb. 300 m od vody. Zátoka Domaša Dobra Loď Bohemia Domaša.
Ubytovanie v drevenici na LIPTOVE
Ponukam ubytovanie v obci Žiar na Liptove. Niektore letne terminy este volne. Max 15 osob