bazár, predaj, inzercia, predám

Ubytovanie: pracujúci aj vysokoškoláci (páry vítané)

Kategória: Podnájom, spolubývajúci

Ubytujte sa u nás: pracujúci, vysokoškoláci (tešíme sa aj na páry :) ). Nachádzame sa vedľa ŠD EU Bratislava, Vlčie hrdlo 50 (Ružinov).

V budove je k dispozícii 24/7 vrátnica, správkyňa, samoobslužná práčovňa so sušičkou, vybavené kuchynky, 3 študovne, 2 TV miestnosti s káblovou TV, nápojové automaty a automaty na kusové produkty (bagety, chipsy, sladkosti a pod.).

................................................
ŽIADOSTI vysokoškolákov o ubytovanie na nový školský rok 2023/2024 prijímame. Budú uprednostnení tí VŠ žiadatelia o ubytovanie, ktorí potrebujú ubytovanie na celý školský rok (september až jún). Ďakujeme za pochopenie.

................................................
LETO 2023 pre VŠ študentov:
Ubytovanie počas júla a augusta 2023 v cene 149 €/mesiac/lôžko. Kaucia sa neplatí.

................................................
ZIMNÝ a LETNÝ SEMESTER PRE VŠ ŠTUDENTOV 2023/2024:
Nájomné v cene 179 €/mesiac/lôžko.
Kaucia sa neplatí. Minimálna doba ubytovania sú 3 mesiace.
V cene nájmu zahrnuté energie, upratovanie, WiFi a vybrané športoviská (bazén, sauna, ihrisko). Ďalšie športoviská v Slovnaft RELAXe s ISIC zľavou. :)

PRACUJÚCICH radi uvidíme v Slovnaft RELAXe (kolky, wellness a fitness).
Sprístupnenie športovísk podľa aktuálne platného nariadenia ÚVZSR (Úradu verejného zdravotníctva SR), ako aj interných predpisov prevádzkovateľa. Aktuálne sú zrušené kapacitné obmedzenia v rámci všetkých športovísk SLOVNAFT, a.s.:

ŠPORTOVISKÁ:
a) bežecký ovál a multifunkčné ihrisko;
b) Slovnaft RELAX - kolkáreň, fitness, masáže - VŠ študenti ISIC zľava;
c) ďalšie športové aktivity za POPLATOK = pilates/power joga/jumping, vodný aerobic, freediving, fit cross tréning, lukostrelba....

.............................................
UBYTOVANIE PRE PRACUJÚCICH:
Nájomné v cene 179 €/mesiac/lôžko.
Minimálna doba ubytovania 3 mesiace. Kaucia sa neplatí. Možnosť využívať športoviská v Slovnaft RELAXe za poplatok.

.............................................
ZREKONŠTRUOVANÁ SEKCIA (vrátane kuchynky):
V ponuke máme:
1-lôžkové izby: 399 €/mesiac / OBSADENÉ=ďakujeme :)
2-lôžkové izby ideálne pre páry (pracujúci alebo VŠ študenti): 199 €/mesiac/lôžko / OBSADENÉ=ďakujeme :)

V cene zrekonštruovaných izieb zahrnuté energie, Wifi, TV, klimatizácia, vstavaná chladnička. VŠ študenti aj vybrané športoviská (detailné info vyššie).

Viac informácií a fotografie nájdete na našom webe: /sk/o-nas/sprava-nehnutelnosti /nehnutelnosti-na-prenajom.

V prípade záujmu volajte pani Tatiane Kesanovej, koordinátorke ubytovania: . Dohodnite si obhliadku izby.

Adresa ubytovne: Vlčie hrdlo 50, 821 07 Bratislava (m. č. Ružinov)

Správca ubytovne: pani Beáta Pálová

Tešíme sa na vás. :-)
Ubytovanie: pracujúci aj vysokoškoláci (páry vítané)
Podobné inzeráty
PRENÁJOM NEPRIECHODNÝCH IZIEB BANSKÁ BYSTRICA
Dobrý deň. Ponúkam ubytovanie v Banskej Bystrici v časti Podlavice v rodinnom dome jedná sa o prenájom nepriechodných izieb . AKTUALIZÁCIA : MAME V PONUKE AJ KRÁTKODOBÉ UBYTOVANIE AK MÁME VOĽNÉ LÔŽKA !! NA ŠKOLSKÝ ROK OD 1.9 MAME VOĽNÉ POSLEDNÉ LÔŽKO V IZBE PRE ŠTUDENTKU / MLADÉ PRACUJÚCE DIEVČA !! MOŽNOSŤ REZERVÁCIE A OBHLIADKY ! REZERVÁCIE NA ŠKOLSKÝ ROK A LETNÚ SEZÓNU SI MÔŽTE PO OBHLIADKE UBYTOVANIA U NÁS VYBAVIŤ UŽ TERAZ !! V PRÍPADE ZÁUJMU MA NEVÁHAJTE KONTAKTOVAŤ ! VIAC INFORMÁCIÍ A FOTOGRAFIÍ VAM POSKYTNEM V SÚKROMNEJ SPRÁVE ALEBO PO TELEFONICKOM ROZHOVORE. Dom je kompletne vybavený a zariadený. Nachádza sa blízko internátov UMB fakulty, obchodnej akadémie a gymnázia na Tajovského. Blízko je tiež Roosveltova nemocnica, obchod, zastávka MHD, dostupnosť do centra mesta autom 10 minút, pešo 25 minút. Obchod s potravinami do 10 minút chôdzou. Prenájom v dome je ideálny pre študentov, ktorí hľadajú dlhodobé ubytovanie počas školského roka, tiež pre pracujúcich v Roosveltovej nemocnici, prípadne mladých ľudí pracujúcich v Banskej Bystrici alebo brigádnikov Ak máme voľné miesta ubytovanie je dostupné ihneď !! AK MATE ZÁUJEM O UBYTOVANIE NAPÍŠTE NÁM NA NAŠU E-MAILOVÚ ADRESU A MY VÁM ODPOVIEME ČO NAJSKÔR !! ★★ ubytovanievbystrici@ ★★ Záujem o ubytovanie nám pošlite do e-mailu odpíšeme vám vždy čo najskôr . Viacej fotografií na vyžiadanie ! INZERÁT SA PRIEBEŽNE AKTUALIZUJE !! PRE INFORMÁCIE ČI MÁME ESTE VOĽNÉ LÔŽKA NÁS PROSÍM KONTAKTUJTE NA NAŠEJ E-MAILOVEJ ADRESE !!! Prenájom izby Izba na prenájom Prenájom lôžka Nepriechodna izba
NOVÉ LACNÉ UBYTOVANIE CENTRUM PREŠOV
ubytovanie pre robotnikov, robotnicka ubytovna. Ponúkame na ubytovanie v meste Prešov, 2-voj 3-oj a 4-vor posteľových izbách. Levočská ulica. blízko centra mesta. Cena 19O€,- EUR / mesiac / osoba (komplet so všetkým) Chladnička na izbe. K dispozícii spoločné sociálne zariadenia, kúpeľne, televízor, kuchynka s vybavením, bezplatné WI-FI, možnosť parkovania vo dvore, reštaurácia v objekte. Nájom sa platí 1. deň v mesiaci, depozit neplatíte. Izby k dispozícii ihneď po dohode. MHD, obchody, školy, reštaurácie - všetko v dosahu do pár minút. ____________________________________ Довгострокова оренда: Прешов (на вулиці Hlavná) мебльовані кімнати по три- чотири ліжка (одне місце 190 євро / місяць. Орендна плата сплачується 1 числа кожного місяця, ви не сплачуєте заставу. Доступні загальні ванні кімнати, телевізор, кухня з обладнанням, WI-FI, парковка у дворі, ресторан у будівлі. Номери доступні відразу за домовленістю. Громадський транспорт, магазини, школи, ресторани - все за кілька хвилин Bližšie informácie na tel. čísle , за детальнішою інформацією пишіть повідомлення за номером тел WhatsApp, Viber, Telegram ubytovna presov, robotnicka ubytovna, ubytovanie pre robotnikov, ubytovanie pre robotnikov v presove, ubytovanie v presove,
Hľadám podnájom
Dobrý deň, 3/4 vysokoškoláci hľadáme zariadený byt na prenájom v Piešťanoch voľný od 1.9.
ubytovna presov
ubytovna presov, ubytovanie robotnikov, ubytovanie pre robotinikov. Ponúkam na prenájom samostatnú dvojposteľovú izbu v Prešove, Levočská ulica. blízko centra mesta. Cena 19O€,- EUR / mesiac / osoba (komplet so všetkým) Chladnička na izbe. K dispozícii spoločné sociálne zariadenia, kúpeľne, televízor, kuchynka s vybavením, WI-FI, možnosť parkovania vo dvore, reštaurácia v objekte. Nájom sa platí 1. deň v mesiaci, depozit neplatíte. Izby k dispozícii ihneď po dohode. MHD, obchody, školy, reštaurácie - všetko v dosahu do pár minút. ____________________________________ Довгострокова оренда: Прешов (на вулиці Hlavná) мебльовані кімнати по три- чотири ліжка (одне місце 190 євро / місяць. Орендна плата сплачується 1 числа кожного місяця, ви не сплачуєте заставу. Доступні загальні ванні кімнати, телевізор, кухня з обладнанням, WI-FI, парковка у дворі, ресторан у будівлі. Номери доступні відразу за домовленістю. Громадський транспорт, магазини, школи, ресторани - все за кілька хвилин Bližšie informácie na tel. čísle , за детальнішою інформацією пишіть повідомлення за номером тел WhatsApp, Viber, Telegram ubytovna presov, robotnicka ubytovna, ubytovanie pre robotnikov, ubytovanie pre robotnikov v presove, ubytovanie v presove, samostatna izba, privat presov, garzonka presov,
Hľadám dlhodobý podnájom
Dobrý deň, hľadám podnájom s kolegom najlepší dvojizbový byt, obaja sme pracujúci, slušný ľudia, hľadám hlavne z dôvodu, že momentálne som tretí rok na ubytovni a sú tu ľudia, ktorý, ako sa hovorí nevedia sa zmestiť do kože...Som nevyspatý keďže na ubytovni sú aj ľudia, ktorí pijú alkohol každý deň a rušia nočný kľud, robia neporiadok a správcovi to je pravdepodobne jedno a mne už pohár trpezlivosti pretiekol, hľadám si, aj z dôvodu osobného súkromia keďže ja a kolega mame partnerky, najlepšie by bolo priamo Malacky z dôvodu, že pracujem priamo v Malackách, inak som z východu, čiže, aj cestujem domov ak sa dá, ja mám 30 rokov, kolega 36, nefajčiari, nie sme konfliktný, ako som napísal už obaja slušný pracujúci ľudia, hľadám najlepšie dvoj izbový byt, aby každý sme mali svoje súkromie, mám bicykel, čo dúfam, že nie je problém z hľadiska úschovy, ak sa nájde niekto kto ma na prenájom a dohodli by sme sa na dobrej cene, aby obe strany boli spokojné, platby za nájom vždy na dohodnutý termín v mesiaci, ponuky prosím posielajte e-mailom, nakoľko v práci nemôžem telefonovať, samozrejme ak sa dohodneme tak potom viem prísť s kolegom osobne sa porozprávať. Ďakujem pekne.
Ponúkam ubytovanie
Ponúkam ubytovanie v tichej lokalite v Sečovciach na ulici Kolárova Možnosť ubytovania v 5tich izbach po 3 alebo aj individuálne-po dohode. Dom je jednopodlažný, má 2 x WC a 2 x kúpelňa so sprchovacím kútom a dvoma umývadlami. Plne funkčne zariadená kuchyňa. Veľká obývacia izba s TV, free Wifi, Xbox a dvoma veľkými gaučmi s kreslom. Podlahové kúrenie. Vlastne parkovanie. Priestor monitorovany kamerovym systemom. Uprednostňujem dlhodobé ubytovanie. Ubytovanie od 10€ s min dlzkou pobytu 1 tyzden.