bazár, predaj, inzercia, predám

Ubytovanie v apartmáne pri pláži 4+1

Kategória: Ubytovanie

Ponúkam ubytovanie v apartmáne pri pláži (kamienková pláž s pozvoľným vstupom do mora). Ubytovanie je veľmi pekné, čisté, apartmán je plne vybavený – klimatizovaný. Apartmán sa nachádza v apartmánovom dome, ktorý delí od pláže iba príchodzia cesta a pešia zóna. Apartmán je situovaný s výhľadom na more. Ubytovanie je možné začať len v sobotných turnusoch ( to znamená, v sobotu sa nastupuje a v sobotu sa končí).
Apartmán pre 4+1 ľudí ( 2 spálne , kuchyňa spojená s dennou miestnosťou, kúpeľňa, WC)
Parkovanie v uzatvorenom dvore alebo priamo pred apartmánom v cene. V cene je zahrnutá aj posteľná bielizeň.
Apartmán sa nachádza v oblasti Vrši – cca 22 km od Zadaru.
Informácie a ďalšie otázky Vám budú poskytnuté telefonicky na tel. č.

Cena: 1050€
voľné termíny:
12.8.2023 - 19.8.2023
19.8.2023 - 26.8.2023
26.8.2023 - 2.9.2023




Ubytovanie v apartmáne pri pláži 4+1
Podobné inzeráty
Ubytovanie v apartmáne pri pláži pre 4 osoby
Ponúkam ubytovanie v apartmáne pri pláži (kamienková pláž s pozvoľným vstupom do mora). Ubytovanie je nové, veľmi pekné, čisté. Apartmán je plne vybavený – klimatizovaný, situovaný s výhľadom na more. Apartmán sa nachádza v apartmánovom dome, ktorý delí od pláže iba príchodzia cesta a pešia zóna. Ubytovanie je možné začať len v sobotných turnusoch ( to znamená, v sobotu sa nastupuje a v sobotu sa končí). Apartmán je pre 4 ľudí ( 2 spálne , kuchyňa spojená s dennou miestnosťou, kúpeľňa, WC). Parkovanie v uzatvorenom dvore alebo priamo pred apartmánom v cene. V cene je zahrnutá aj posteľná bielizeň. Apartmán sa nachádza v oblasti Vrši – cca 22 km od Zadaru. Cena, informácie a ďalšie otázky Vám budú poskytnuté telefonicky na tel. č. Posledný voľný termín: 19.8.2023 - 26.8.2023
Chorvátsko - ubytovanie v apartmánoch pri pláži
Ubytovanie v apartmánoch pri pláži Ponúkam ubytovanie v apartmánoch pri pláži (kamienková pláž s pozvoľným vstupom do mora). Ubytovanie je veľmi pekné, čisté a apartmány sú plne vybavené – klimatizované. Apartmány sa nachádzajú v apartmánovom dome, ktorý delí od pláže iba príchodzia cesta a pešia zóna. Všetky tri apartmány sú situované s výhľadom na more. Ubytovanie je možné začať len v sobotných turnusoch ( to znamená, v sobotu sa nastupuje a v sobotu sa končí). Apartmány: 1 apartmán pre 4 ľudí ( 2 spálne , kuchyňa spojená s dennou miestnosťou, kúpeľňa, WC) 1 apartmán pre 4+1 ľudí ( 2 spálne , kuchyňa spojená s dennou miestnosťou, kúpeľňa, WC) 1 apartmán pre 2+1 ľudí ( 1 dieťa na prístelke - spacia miestnosť spojená s malou kuchyňou, kúpeľňa, WC) Parkovanie v uzatvorenom dvore alebo priamo pred apartmánmi v cene. V cene je zahrnutá aj posteľná bielizeň. Apartmány sa nachádzajú v oblasti Vrši Mulo – cca 22 km od Zadaru. Cena, informácie a ďalšie otázky Vám budú poskytnuté telefonicky na tel. č. .
Chorvátsko ubytovanie  pri mori pri pláži 6- 8 osôb
Volné termíny leto 2023 15.8.-26.8. apartmán na poschodí 21.8.-28.8. apartmán na prízemí 28.8.-4.9.apartmán na prízemí 4.9.-11.9. apartmán na prízemí Chorvátsko-ostrov Vir,dovolenka 2023,ubytovanie pri mori v apartmánoch pre 6-8 osôb. Vila Prestíž -apartmány sa nachádzajú v prvom rade- priamo pri pláži v Chorvátsku na ostrove Vir,ostrov je spojený s pevninou mostom bezplatne . Ostrov má veľmi príjemnú stred.omorskú klímu a je vzdialený 23 km od Zadaru. Blízkosti apartmánov sú potraviny,nový supermarket , súkromná predajňa s vždy čerstvým pečivom,na pláži reštaurácia , plážový bar,zmrzlina.. . Vila Prestíž má dva veľké samostatné apartmány : 1. apartmán na prízemí je pre 6 - 8 osôb,je tam komplet vybavená kuchyňa,tri veľké samostatné spálne v každej je posteľ rozmer 180x200 cm,obývačka s TV a rozťahovacím gaučom ,kúpeľňa ,2 x WC,klimatizácia,trezor,wifi,velká terasa s posedením a krásnym výhľadom na more. 2.apartmán Vila Prestíž je na poschodí,je pre 6 - 8 osôb,sú tam štyri veľké samostatné spálne v každej je posteľ rozmer 180 x 200 cm,TV,komplet vybavená kuchyňa,kúpelňa,2 x WC,klimatizácia,trezor, jedna terasa slnečná s posedením a krásnym výhľadom na more a druhá veľká terasa prestrešená s posedením a krásnym výhľadom na more. ...V apartmánoch je bezplatné wifi,umývačka riadu,chladnička s mrazničkou,mikrovlná rúra,varná kanvica.
Chorvátsko, Ubytovanie,Apartmán, Apartmánový dom, Dovolenka
Ponúkame ubytoavnie v Chorvátksu Vodice Posledné voľné termíny: /12.8.-19.8.2023/ AP č. 5 /4+2/ /19.8.-26.8.2023/ AP č. 1 /2+1/ AP č. 2 /2+1/ AP č. 3 /2+2/ /26.8.-2.9.2023/ AP č. 1,2,3,4,5 Villa Kristínka má k dispozícii 4 novo zariadené apartmány štúdiového typu a jeden veľký novo zariadený apartmán s dvomi samostatnými oddelenými spálňami. Ubytovanie v apartmánoch pri pláži Ponúkam ubytovanie v apartmánoch pri pláži (kamienková pláž s pozvoľným vstupom do mora). Ubytovanie je veľmi pekné, čisté a apartmány sú plne vybavené – klimatizované. Apartmány sa nachádzajú v apartmánovom dome, ktorý delí od pláže iba príchodzia cesta a pešia zóna - link na stránku
Ubytovanie Dovalovo-Liptovský Hrádok +kaďa s vírivkou
Ubytovanie Dovalovo je vhodné pre každého, kto túži po oddychu, pokojnom pobyte a objavovaní krás Liptova a Nízkych Tatier. Je určené pre ubytovanie 13 hostí. Máme pre vás pripravenú taktiež spoločenskú miestnosť s veľkým jedálenským stolom a sedačkou kde máte k dispozícii aj posedenie pri krbe ,televízore alebo DVD. Kuchyňa je vybavená kuchynskými spotrebičami, ako napríklad varná doska, mikrovlnka, chladnička či rýchlovarná kanvica na prípravu lahodnej kávy vám poslúži aj kávovar . Zároveň máme pre vás pripravenú kúpeľňu s toaletou, sprchovacím kútom a nádhernou vaňou ktorá vám zaistí aj vytúžený relax. Ubytovanie Dovalovo je vybavené elektrinou, teplou vodou aj WIFI pripojením na internet a disponuje systémom elektrického kúrenia a tiež kúrením na tuhé palivo. Detských návštevníkov poteší aj detský kútik, kým rodičia ocenia posedie pri grile alebo si užijú zábavu pri varení gulášu. Parkovací priestor nájdete priamo pri objekte. V blízkosti natrafíte na autobusovú zastávku i obchod s potravinami. Do centra Liptovského Hrádku je to 5min. cesty autom. Ubytovanie Dovalovo sa nachádza v tichej a príjemnej mestskej časti Dovalovo spadajúcej pod mesto Liptovský Hrádok, kde sa oplatí spoznať miestny hrad s jazierkom, arborétum, lipovú alej a Národopisné múzeum Liptova. Turistov čaká Jánska a Bocianska dolina v Nízkych Tatrách, Tichá a Kôprová dolina vo Vysokých Tatrách či Jamnícka dolina v Západných Tatrách. Na bicykli možno zamieriť do Pribyliny s Múzeom liptovskej deniny alebo do Liptovského Jána a navštíviť tajuplnú Stanišovskú jaskyňu a jedinečný areál Minislovensko. Zároveň sa dá okúpať v tunajšom termálnom kúpalisku a milovníkom vodných športov rozhodne odporúčame rafting na rieke Belej. Neďaleko sa nachádza mesto Liptovský Mikuláš ktoré ponúka nespočetne veľa moňostí pre zábavu či relax medzi najznámejšie miesta patria aquapark Tatralandia,Zookontakt family park alebo krásna Liptovská Mara. Počas zimných mesiacov vám zase poslúžia strediská Ski Opalisko Závažná Poruba, Podbreziny či Iľanovo. Cena:30e osoba noc deti do 15r. zdarma . Ubytovanie je možné aj pre 2 osoby pri cene 100e jedna noc.NOVINKOU JE KAĎA S NOČNÝM PODSVIETENÍM A VÍRIVKOU PRE 8 OSÔB cena závisí od počtu ubytovaných OSÔB na noc ... Radi Vás privítame aj na našej FB stránke- Ubytovanie Dovalovo kde nájdete aj krátky video zostrih Na všetky vaše otázky radi odpovieme prostredníctvom mailu alebo telefonicky na tel.č.- alebo Tešíme sa na vás :)
Chorvátsko  apartmán pri pláži s krásnym výhladom na more
Chorvátsko-Vir,ubytovanie vo Vile Prestíž pri mori v apartmánoch pre 6-8 osôb ,celý dom pre 16 osôb Volné termíny leto 2023: 15.8.-26.8. apartmán na poschodí 21.8.-28.8. apartmán na prízemí 28.8.-4.9.apartmán na prízemí 4.9.-11.9. 8.9.-15.9. 15.9.-22.9. Vila Prestíž -apartmány sa nachádzajú v prvom rade- priamo pri pláži v Chorvátsku na ostrove Vir,ostrov je spojený s pevninou mostom bezplatne . Ostrov má veľmi príjemnú stredomorskú klímu a je vzdialený 23 km od Zadaru. V blízkosti apartmánov sú potraviny, nový supermarket , súkromná predajňa s vždy čerstvým pečivom ,na pláži reštaurácia , plážový bar, zmrzlina.. . Vila Prestíž má dva veľké samostatné apartmány : 1. apartmán na prízemí je pre 6 - 8 osôb,je tam komplet vybavená kuchyňa,tri veľké samostatné spálne v každej je posteľ rozmer 180x200 cm, obývačka s TV a rozťahovacím gaučom ,kúpeľňa ,2 x WC, klimatizácia, trezor, ,velká terasa s posedením a krásnym výhľadom na more. 2.apartmán Vila Prestíž je na poschodí, je pre 8 osôb, sú tam štyri veľké samostatné spálne v každej je posteľ rozmer 180 x 200 cm, TV, komplet vybavená kuchyňa,kúpelňa,2 x WC, trezor, jedna terasa slnečná s posedením a krásnym výhľadom na more a druhá veľká terasa prestrešená s posedením a krásnym výhľadom na more. ...V apartmánoch je bezplatné wifi, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, varná kanvica.