bazár, predaj, inzercia, predám

Učiteľ matematiky, fyziky a informatiky hľadá prácu

Kategória: Vzdelávánie a personalistika

Učitel's pedagogickým vzdelaním MAT-FYZ- INF, si hľadá pracovné uplatnenie v školstve. Neustále sa vzdelávam a zvyšujem svoju kvalifikáciu. Predpokladám, že moje skúsenosti budú prínosom pre náročného zamestnávateľa v mestách BB, ZV, DT, LC a V prípade serióznej ponuky som ochotný dochádzať aj ďalej. Ďakujem, že na mňa myslíte.

Meno: učiteľ'

Telefon:

E-mail: ucitelmat@

Učiteľ matematiky, fyziky a informatiky hľadá prácu
Podobné inzeráty
Učiteľ matematiky, fyziky a informatiky hľadá prácu
Učiteľ s pedagogickým vzdelaním MAT-FYZ-INF, si hľadá pracovné uplatnenie v školstve. Predpokladaný nástup august 2023. Predpokladám, že budem prínosom pre náročného zamestnávateľa v mestách a okolí miest BB, ZV, DT, LC.V prípade serióznej ponuky som ochotný dochádzať aj ďalej. Ďakujem, že na mňa myslíte.
Učiteľ matemtiky , fyziky a informatiky
SOŠ Moldava ponúka prácu vysokoškolsky vzdelanej osobe v predmetoch matematika, fyzika a telesná výchova. Maďarčina vítaná.
Doučovanie matematiky, fyziky, informatiky
Doučujem predmety svojej aprobácie t.j. MAT-FYZ -INF.Samozrejme aj iné predmety podľa Vašich požiadaviek. 20 EUR/hod.Vhodné pre žiakov ZŠ, alebo SŠ. Zvolen, B.Bystrica a okolie
Špeciálny pedagóg, pedagogika ment.post.
Učiteľ s pedagogickým a špeciálno pedagogickým vzdelaním si hľadá uplatnenie v školstve ako učiteľ, asistent učiteľa, vychovávateľ a pod. Banskobystrický kraj , v okresoch Zvolen, Banská Bystrica, Lučenec, Žiar nad Hronom, Detva a v okolí. Kontakt:
Individuálne doučovanie online
Doučujem online slovenský jazyk, matematiku, anglický jazyk (ZŠ) a ktorýkoľvek z predmetov ZŠ, taktiež prípravy na monitory, prijímacie skúšky, záverečné skúšky a reparáty. Cena je 12 eur za 60 minút pre ZŠ a 17 eur pre SŠ. Pracujem ako učiteľ na ZŠ. Vyštudoval som sociálnu prácu a študujem katolícku teológiu. Od roku 2002 sa venujem dobrovoľníckej činnosti s deťmi a mládežou: doučovania, krúžky, stretká, skauting, tábory, podujatia...
Učiteľ-inštruktor autoškoly
Hľadáme učiteľa odborných predmetov. Požadujeme VŠ technického smeru, inštruktorský preukaz T,C.