bazár, predaj, inzercia, predám

Udiareň

Kategória: Záhradné grily

Prenosná menšia udiareň,
Rozmery: výška 82cm, širka 82cm, hĺbka 76cm, celková výška 160cm

Pre viac informacií treba volať inzerát platný do zmazania
Udiareň
Podobné inzeráty
udiareň s nerezovym vyvíjačom dymu, ohrev, vibračny motorček
predám komplet sadu údiareň + vyvijáč dymu na štiepku pre údenára. Jedná sa o kvalitne a precízne spracovanú stavbu udiarne a nerezový vyvjíač dymu s doplnkami. Cena 464€ zahŕňa: - UDIAREŇ, rozmery sú 1800x630x630mm (viď foto). Strecha je vyrobená z nehrdzavejúceho falcovaného plechu. Hranolová konštrukcia, vonkajšie obitie z pero-drážky. Približne pre 20kg mäsa (objem cca 0,5m³) - VYVÍJAČ DYMU, ktorý je navrhnutý tak, aby sa decht kondenzoval vo vertikálnej ¾“ trubici a z nej do odpadovej fľašky. Objem 7,0L je bezkonkurenčný v tejto kategórií. Vyrobený z hrubostennej (2mm) NEREZOVEJ rúry o priemere 150mm a výške 400mm., ktorá vydrží navždy (čierne komínové rúry hrdzavejú). Potrubia sú taktiež z nereze. Prietok dymu sa dá regulovať - VÝHREVNÉ TELESO 2,4kW ovládané termostatom, napojeným cez 25A STYKAČ, tým je ohrev bezpečnejší. - VIBRAČNÝ SET, v určitých časových intervaloch zadaných v časovači zatrasie telom vyvíjača, čím zabezpečí usypanie štiepky a zamedzí zasekávanie. Tým pádom je údenie takmer bez obsluhy - 10 HÁČIKOV z potravinárskej nereze * všetky ovládacie prvky sú zabudované v jednom ovládaciom paneli DOPLNKY (za príplatok): - LED osvetlenie pomocou 12V LED pásika, ktoré sa rozsvieti, keď sa otvorí udiareň. Spínaný je cez mikrospínač - princíp chladničky, napájaný z priloženého ovládacieho panela s regulátormi (+20€) video: - 2,9kW ohrevné teleso (+30€) - VANIČKA z nereze, slúži na prekrytie ohrievacieho telesa. Zamedzí sa tým priháranie tuku na deflektore špirály (+20€) - VANIČKA z nereze na celé dno slúži na zachytávanie kvapkajúceho tuku z Vášho diela (+30€) - HÁČIKY z nereze Cena menší: 1ks = 0,9€, 12ks = 10€, Cena väčší: 1ks = 1€ - účinný ČISTIČ v spreji (+5€) - ŠTIEPKA buková 15kg (+15€) po dohodne je možné aj doviezť v prípade Vašich otázok mi neváhajte zavolať, rád poradím a vysvetlím čo treba. dymbox, vyvíjač dymu, generátor dymu, gekon, dirna, udiaren, udiareň, udenie,
Udiareň vidaXL
Predám multifunkčnú udiareň, 2-krát použitá. Táto udiareň je vybavená teplomerom, ktorý vás informuje o teplote v komore. Cez okno môžete sledovať jedlo vo vnútri. 83 cm vysoká udiareň poskytuje dostatok miesta na údenie mäsa. Vonkajšia udiareň je vyrobená z pozinkovanej ocele a je vhodná pre vonkajšie použitie. Vďaka pozinkovanému stojanu, miske na oheň a podnosu na popol je odolná voči korózii. Špecifikácie Materiál: Pozinkovaná oceľ Rozmery: 44,5 x 29 x 83 cm (Š x H x V) Pozinkovaná miska na oheň, stojan a popolník S dlhými a krátkymi sklenenými posuvnými doskami Zásuvka s rukoväťou S teplomerom Foto ilustračné.
Balkónová udiarnička Browin
Malý spotrebič - veľké možnosti - malá udiareň vám umožní pripraviť chutné údené ryby, mäso, syry a klobásy aj na malom balkóne Odolná konštrukcia - malá udiarenská rúra je vyrobená z vysoko kvalitnej, nehrdzavejúcej, potravinárskej ocele Ideálna prenosná súprava na udiareň na varnú dosku - Súprava na udiareň na varnú dosku obsahuje teplomer, ktorý vám umožňuje nastaviť teplotu počas celého procesu údenia a tiež štiepky z čerešňového dreva. Osobne Stupava a blízke okolie.
Ohrevná špirála do udiarne s ovladaním 2,9kW
Ohrevná špirála do udiarne s ovladaním 2,9kW - 19.1. - 15:35 Ak sa chystáte sušiť alebo údiť na studenom dyme potrebujete nezávislý, bezpečný a predvídateľný zdroj tepla. Táto špirála je pre vás ideálne riešenie. Špirálu ľahko a rýchlo prispôsobíte na svoju udiareň a premeníte ju na elektrickú udiareň alebo sušiareň. Zariadenie vám po inštalácii do vašej udiarne v kombinácii s akýmkoľvek generátorom dymu umožní vytvoriť profesionálnu udiareň pre údenie studeným dymom. Vďaka tomu, že si môžete nastaviť presnú teplotu, budú vaše produkty vždy rovnako chutné po celý rok. Intuitívne ovládanie Regulátor umožňuje udržiavať požadovanú teplotu správnym riadením prevádzky prijímača. Teplota sa ovláda pomocou dvoch tlačidiel. Po dosiahnutí nastavenej teploty regulátor automaticky zapne alebo vypne pripojené zariadenie.(špirálu) Jednoduché pripojenie Nepotrebujete špecializované technické znalosti ani pomoc elektrikára ,aj keď nemáte znalosti o elektrine, zvládnete to pripojiť. Súpravu je možné použiť aj na sušenie vašich produktov. Bola tiež navrhnutá tak, aby z vašej udiarne jednoducho urobila sušiareň ovocia, húb, mäsa, rýb, byliniek alebo zeleniny.
Prenosná udiareň KEISER - NOVÁ
Predám túto značkovú údiareň, nikdy nepoužitá, bol to nevhodný darček. Papiere mám, je v záruke. Osobný odber alebo doprava kuriérom. Kontaktujte ma najprv mailom. PRENOSNÁ „PÄŤDESIATKA” je najobľúbenejšia udiareň na drevo v mojej ponuke a výborne sa hodí na domáce údenie od jari do jesene. Alebo až kým teplota neklesne pod 5 °C. Do udiarne sa zmestí 12 stredných rýb, cca 25 klobás alebo 10 kíl mäsa rozloženého na roštoch. Vďaka kalenému sklu na dvierkach udiarne môžete sledovať, čo sa deje vo vnútri. Údiť môžete klasicky zavesením na háky v hornej časti, alebo môžete využiť 3 poschodia roštov. V ohnisku zapálite oheň z drobného tvrdého dreva alebo dreveného uhlia – po vytvorení žeravého základu ohnisko vložíte priamo do udiarne. To potom posypávate hrubšou vlhčennou štiepkou, aby ste regulovali správny vývin dymu. Prísun vzduchu sa riadi spodnou klapkou a únik dymu z udiarne môžete kontrolovať klapkou, ktorá sa nachádza na hornej stene v strede udiarne.
Predám drevenú udiareň + bočné dvierka
Predam udiaren z borovicového dreva v orig. baleni vhodná aj ako darček. Celkové rozmery su 50x50x125cm. V udiarni je mozne redukovat dym pre lepsie udenie. Sucastou samotnej udiarne je teplomer, háčiky, koliky na zavesenie, piecka, rury a udiaca komora. Strecha plechová alebo drevená. Po dohode odber u mna alebo + poštovné.