bazár, predaj, inzercia, predám

Úložné boxy pod posteľ Ikea

Kategória: Ostatný nábytok

Mam na predaj malo používané 4 úložné boxy pod posteľ značky Ikea. Cena za 1 kus 25€. Cena za 4 kusy 80€.
Úložné boxy pod posteľ Ikea
Podobné inzeráty
Kolieska na regály/šuflíky/úložné boxy
Kolieska na regály/šuflíky/úložné boxy, výška 5 cm, 8 ks.
Posteľ, rošt, zásuvka pod posteľ a nočný stolík z masívu
Predám posteľ, rošt, zásuvku pod posteľ a nočný stolík z masívu - smrek, výrobca SR: Posteľ - 200x90cm Rošt lamelový Zásuvka pod posteľ - 150cm, v17cm Nočný stolík - v45s41h39 Kontaktujte ma prosím, telefonicky.
Predám policový diel IKEA KALLAX 4x2
Predám čierny policový diel IKEA KALLAX 4x2 + 2x supliky a 2x skrinka. PC 135€. Odber možný koncom mesiaca. Len osobný odber. Rozumnej dohode na cene sa nebránim. Klikni na moje meno pre zobrazenie všetkých mojich inzerátov. Regál, policová stena: Šuplíky(vložka so zásuvkami): Skrinka (vložka s dvierkami):
Predám veľké IKEA police - masív
Predám veľké IKEA HEJNE police z pekného masívneho dreva. Sú povrchovo neupravené, takže si ich môžete farebne upraviť, ako budete potrebovať (alebo ich nechať len takto, ako sú). Dajú sa využiť ako súčasť nábytku napr. v detskej izbe, na úložné priestory, do komory, do garáže atď. Cena police je 3 € (pôvodná 7 €) a k nej sú 4 skrutky. Mám ich cca 150, takže len napíšte, koľko ks potrebujete. Stĺpiky mám v rôznej dĺžke cca od 50 po 170 cm, tie dám zadarmo k policiam, ak ich budete chcieť. Tu nájdete celé police a prípadne stĺpiky, ktoré si môžete samostatne dokúpiť: Police pošlem aj kuriérom, na cene poštovného sa dohodneme podľa toho, koľko políc budete chcieť a koľko budú vážiť. Rozmer police: 77x47 cm.
Kancelársky nábytok IKEA - 2x Galant skriňa
Predám málo používaný kancelársky nábytok IKEA (zložený). Len osobný odber. Bližšie info tel., email. 1x GALANT Skrinka s otváracími dverami (Skrinka s dverami, bielo morená dub dyha, 80x120 cm) - 150 EUR 1x GALANT Skrinka s posuvnými dverami (Skrinka/zasúvacie dvierka, bielo morená dub dyha, 160x120 cm) - 400 EUR
BURMEIER ARMINIA II -  ELEKTICKA POSTEL S PRISLUSENSTVOM
Predam elektricku polohovatelnu postel znacky BURMEIER Arminia 2 s prislusenstvom. Cislo modelu: 51.3431.33 S Mozne pozriet osobne v Holíči. Cena uvedena aj s prislusenstvom Matracom antidekubitný s kompresorom - rürkovym. Osobný odber nutný. Elektrická polohovací postel Burmeier Arminia II od německé společnosti Burmeier GmbH je nejvybavenější postelí z naší nabídky. Kovová konstrukce polohovacího lůžka je zakryta dřevem v dekoru buku, působí tak příjemným dojmem a je vhodné i pro domácí péči. Polohovací postel Arminia nabízí elektrický zdvih opory beder, nohou a výšky ložné plochy, kterou lze navíc naklonit do individuálního náklonu tzv. antitrendelenburg polohy, pro lepší prokrvení dolních končetin. Součástí postele je také hrazda s hrazdičkou, bočnice a dřevěný lamelový rošt s možností regulace tuhosti lamel v oblasti hýždí. Elektrická polohovací postel Burmeier Arminia II je díky své německé kvalitě zpracování sázkou na jistotu. Výhody lůžka: Díky funkci antitrendelenburg lze z lůžka vyrobit několika stisky ovladače pohodlné kardiologické křeslo. Je vybaveno celodřevěným opláštěním se sloupky z masivu. Nejvyšší model repasovaného lůžka z naší nabídky.