bazár, predaj, inzercia, predám

Umývadlo

Kategória: Doplnky

Zachovalé umývadlo, pre bližšie info správa

Osobný odber Vranov nad Topľou
Umývadlo
Podobné inzeráty
Umývadlo 50-ka
Predám zachovalé umývadlo, šírka 48,5 cm, hĺbka 38 cm. Cena 10 €, osobný odber obec Bošany.
Umylvadlo Franke úplne nové
Predám úplne nové umývadlo značky Franke. dôvod predaja bolo potrebné menšie umývadlo. Kúpna cena 480 Eur. Pozri moje ďalšie inzeráty.
Predám francúzske umývadlo
Predám francúzske umývadlo
Obrus biely s čiernymi kvetmi
Predám súpravu obrus a prestierania aj jednotlivo: 1) Obrus rozmery 140 x 108 cm 2) Prestieranie na stôl s kvetmi 2 ks, rozmery 60 x 60 cm 3) Prestieranie alebo na stenu motív s dievčaťom a holubmi, 1 ks, rozmery 70 x 60 cm 4) Prestieranie alebo na stenu motív s kvetmi, 2 ks, rozmery 80 x 63 cm Cena: obrus 10 €, prestierania 5 €/1 ks. Odber možný aj jednotlivo. Vyrobené v ČSSR. Majú viac ako 50 rokov, sú však kvalitné a bezchybné. Takéto motívy si naši predkovia dávali v kuchyni na stenu nad sporák alebo umývadlo. Tovar je možné vyzdvihnúť osobne alebo úhrada vopred na bankový účet. K cene tovaru pri zaslaní poštou účtujem poštovné. Na dobierku neposielam. Na SMS správy neodpovedám. Tovar po prevzatí nevymieňam! Reagujte mailom prosím. Inzerát je aktuálny, až kým ho nezmažem.
2 zrkadla do kúpeľne
Predám 2 zrkadla nad umývadlo do kúpeľne s rozmermi 90x50cm. Zrkadla majú mierne skosené rohy. Možnosť kúpiť aj 1ks vtedy je cena 25€. Uchytenie na stenu závesné.
Starožitný záves na okno alebo pod umývadlo
Záves z chalupy -stav: skvele zachovalý 80x60cm