bazár, predaj, inzercia, predám

Urgentne hľadám prenájom 3 izbového bytu

Kategória: Podnájom, spolubývajúci

Hľadám prenájom 3 izbového bytu v Trnave a okolí pre 4 člennu rodinu v cene do 750€ aj s energiami
Urgentne hľadám prenájom 3 izbového bytu
Podobné inzeráty
Prenájom 2 izbového bytu v Petržalke, novostavba
Dobrý deň, ponúkam na prenájom 2i byt v novostavbe Septimo II v Petržalke na Gogoľovej ulici (v blízkosti Vienna Gate). Celková výmera podlahovej plochy bytu vrátane príslušenstva (bez plochy balkóna) je 49,10 m2. Nachádza sa na 2/2 poschodí s výťahom. Byt pozostáva z chodby, kuchyne spojenej s obývačkou, samostatnej spálne, samostatného WC, balkóna a kúpeľne. Byt je kompletne zariadený a vybavený, voľný ihneď. Byt sa nachádza vo výbornej lokalite - pár minút chôdze od polyfunkčného komplexu Vienna Gate a vlakovej stanice Petržalka. MHD spoj 80 priamo pred vchodom bytu s dostupnosťou priamo do centra mesta, prípadne MHD spoje zo Stn. Petržalka. Do bytu hľadám niekoho na dlhodobý prenájom, bez domácich miláčikov, nefajčiarov a hlavne zodpovedných a spoľahlivých ľudí, keďže byt je mojou srdcovou záležitosťou :). Cena nájmu je 560 EUR + 190 EUR energie a služby (záloha na energie, internet, služby a poplatky správcovskej spoločnosti - vyúčtuje sa podľa skutočnej spotreby 1x ročne). Vratný depozit vo výške dvoch nájmov pri podpise zmluvy, ktorý vám bude vrátený v plnej sume pri ukončení nájmu v prípade, že nebudú nedoplatky za energie a správcovské poplatky a byt nebude poškodený. V prípade záujmu je možnosť samostatného prenajatia parkovacieho státia v podzemnej garáži za zvýhodnenú cenu. RK nekontaktovať, prosím.
Hľadám dlhodobý podnájom
Dobrý deň, hľadám podnájom s kolegom najlepší dvojizbový byt, obaja sme pracujúci, slušný ľudia, hľadám hlavne z dôvodu, že momentálne som tretí rok na ubytovni a sú tu ľudia, ktorý, ako sa hovorí nevedia sa zmestiť do kože...Som nevyspatý keďže na ubytovni sú aj ľudia, ktorí pijú alkohol každý deň a rušia nočný kľud, robia neporiadok a správcovi to je pravdepodobne jedno a mne už pohár trpezlivosti pretiekol, hľadám si, aj z dôvodu osobného súkromia keďže ja a kolega mame partnerky, najlepšie by bolo priamo Malacky z dôvodu, že pracujem priamo v Malackách, inak som z východu, čiže, aj cestujem domov ak sa dá, ja mám 30 rokov, kolega 36, nefajčiari, nie sme konfliktný, ako som napísal už obaja slušný pracujúci ľudia, hľadám najlepšie dvoj izbový byt, aby každý sme mali svoje súkromie, mám bicykel, čo dúfam, že nie je problém z hľadiska úschovy, ak sa nájde niekto kto ma na prenájom a dohodli by sme sa na dobrej cene, aby obe strany boli spokojné, platby za nájom vždy na dohodnutý termín v mesiaci, ponuky prosím posielajte e-mailom, nakoľko v práci nemôžem telefonovať, samozrejme ak sa dohodneme tak potom viem prísť s kolegom osobne sa porozprávať. Ďakujem pekne.
prenajom bytu
ponúkame prenájom 3-izbového bytu s terasou a balkonom, byt v centre Popradu v blízkosti pešej zóny na ulici Hviezdoslavova. Byt sa nachádza na 1. poschodí. Byt pozostáva z chodby, kúpeľne, samostatného WC, kuchyne spojenej s obývačkou, spálne s výstupom na veľkú terasu 26m2, balkóna a ďalšej izby, kopky vedľa bytu. Rozloha bytu je 80m2 (bez balkóna). Byt je kompletne zariadený (práčka, elektrická rúra a elektricka varná doska, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, TV). V cene sú zahrnuté energie, vrátane 1 parkovacieho miesta v podzemnej garáži. Preferujeme nefajčiarov bez domácich zvierat. Prenájom možný od 1.8.2023. 2- mesačný depozit vopred.
Hľadám prenajom
Súrne hľadám dlhodobý prenájom 3;4 izbového nezariadeneho bytu prípadne rodinný dom najlepšie Zvolen prípadne Zvolen Okolie za prijateľnú cenu sme traja pracujúci plus dve deti skoro dospelé a jedno malé dieťa za každú ponuku vám vopred ďakujem
Hladam prenajom
Dobrý den surne hladam prenajom 1 izboveho bytu spolu s pratelom sme pracujuci a bez deťy do 450€ mesačne ďalujemm