bazár, predaj, inzercia, predám

Útulná chalupa s veľkou záhradou pri Vranove nad Topľo

Kategória: Chalupy, Chaty

Oddych a relax cez voľné dni na chalupe s priestrannou záhradou s ovocným sadom alebo si postaviť dom v dosahu prírody, neďaleko od mesta (8 min. autom) v pokojnej časti obce. To je ponuka zachovalej chalupy v Kamennej Porube.

Nehnuteľnosť sa nachádza mimo hlavnej cesty na bočnej ulici a jej základová časť bola postavená v roku 1911. Neskôr bola k chalupe pribudovaná jej terajšia zadná časť, vďaka ktorej sa obytná plocha rozšírila a využívala sa do súčastnosti.

Dom pozostáva z 2 izieb, kuchyne, 2 vstupných predsiení, kúpeľne spojenej s WC a špajze. Zaujímavou súčasťou chalupy je aj priestranná klenbová pivnica, vhodná na skladovanie vína či zeleniny.
Chalupa je napojená na obecný vodovod, elektrinu, plyn a odpad je napojený na verejnú kanalizáciu. Vykurovanie zabezpečujú gamatky na plyn.

K dispozícii je aj priestranný pozemok, ktorého súčasťou je ovocný sad, smrekové stromy, studňa či starý záhradný domček s náradím. Celková rozloha pozemku je 3204 m2 s rozmermi cca 15 x 220 m. Prístup k pozemku je z prednej strany po asfaltovej ceste. V budúcnosti bude s najväčšou pravdepodobnosťou pohodlný prístup aj zo zadnej strany pozemku, keďže v obci vzniká nová ulica s novostavbami. Veľkorysosť pozemku tak možno v budúcnosti využiť na rôzne stavebné alebo aj odpredajné účely.

Obytná plocha: 130 m2
Plocha parcely: 3204 m2
Elektrina: len 220 V
Plyn: centrálny plynovod
Odpady: verejná kanalizácia
Voda: studňa a vodovod
Kúrenie: lokálne-plynové
Konštrukcia objektu: zmiešaná
Prístupová cesta: asfaltová
Druh stavby: chalupa, dom
Umiestnenie: kľudná časť obce
Rok výstavby: 1911
Útulná chalupa s veľkou záhradou pri Vranove nad Topľo
Podobné inzeráty
ROMANTICKÁ CHALUPA Prietrž časť Podhorie
Ponúkame na predaj chalupu, ktorá má svoju typickú domácku atmosféru. Chalupa je vhodná ako rekreačný domček v obci Prietrž časť Podhorie, cca 80 km od Bratislavy a cca 10 km od Senice. Výmera pozemku je cca 1200 m2 a zastavaná plocha (chalupa, hospodárska budova a stodola) je cca 190 m2. Chalupa má tri miestnosti (kuchyňa s posteľou a jedálenským stolom, 2 izby, kúpeľňa s vaňou) a je čerstvo vymaľovaná. Je napojená na elektrinu, voda je privedená zo studne, ktorá sa nachádza na pozemku. Studňa je ručne kopaná v hĺbke 18 m a funguje aj na manuálny pohon. Vedľa chalupy sa nachádza suché WC. Možnosť pripojenia na internet. Kúrenie je na pevné palivo v sporáku a v kachliach alebo elektrickými radiátormi. Dom je postavený z nepálenej tehly. Exteriér: Pozemok cca 1200 m2 je mierne svahovitý. Na pozemku sa nachádza chalupa, hospodárska budova, kde je dielnička a stodola - miestnosť na náradie. Prenádherná záhrada, ktorej sa musí povedať botanická záhrada má nekonečné množstvo kvetov, rastlín, kríkov a ovocných stromov. Je tu veľa exotických drevín a zaujímavých rastlín, množstvo cibuľovín, ktoré kvitnú od jarí až po jeseň. Sú tu napríklad magnólie, rododendrony, drahé čarovníky..... Ďalej veľa ovocných a kvetnatých kríkov a ovocných stromov ako jablone, slivky, hrušky. Nachádza sa tu pergola s popínavými vistériami a príjemným sedením. V celej záhrade a domčeku je cítiť dobrú energiu, každý si tu oddýchne. Uprostred záhrady je situovaných niekoľko energetických kameňov. Pri terase je čarokrásne jazierko s rybičkami a je funkčné aj v zime. V jazierku rastú lekná. Nehnuteľnosť sa predáva so všetkým náradím, ktoré je na chalupe potrebné. Takisto sú tu starožitnosti ako napr. drevený tkáčsky stroj, atď, ktoré sa takisto predávajú s nehnuteľnosťou. Nehnuteľnosť je situovaná v prekrásnom a tichom prostredí obce. Pozemok je slnečný, má nádherné výhľady na okolitú prírodu a lesy. Dom aj záhrada je oplotená plotom. Chalupa s pozemkom sa nachádza v slepej uličke, takže je to veľmi tichá lokalita takmer bez áut. Kto je milovníkom turistiky alebo cykloturistiky tak využije krásnu polohu chalupy v Myjavskej pahorkatine. Hneď v okolí sa nachádzajú lesy, kde je možnosť turistiky, cykloturistiky alebo zbieranie húb v hubárskom raji. Neďaleko sa nachádza hrad Branč - skvelý tip na prechádzku alebo bike. Ak túžite po relaxe v prenádhernej tichej záhrade táto chalupa je práve pre vás. Cena: 105 000 € Kontakt:
Útulná chalupa v romantickom prostredí lazov pri Divíne
Len u nás ponúkame útulnú chalupu uprostred krásnej prírody Divínskych lazov. Vedie k nej miestami spevnená prevažne lesná cesta, je nutné vozidlo 4x4. Chalupa je súčasťou bývalého gazdovského dvora, ktorý tvorí aj pôvodný kamenný dom a čiastočne prerobená hospodárska budova. Všetky stavby sú z kameňa. Chalupa prešla rekonštrukciou v podobe výmeny IS, vybudovania kúpelne s WC, výmeny strechy vrátanie latovania a krovov, nových stien, podláh, hliníkových okien a dverí. Má 2 samostatné vstupy. Vchodom zospodu sa dostaneme do kúpelne s WC a do pivnice. Terasou z bočnej strany domu do otvorenej priestrannej miestnosti slúžiacej ako kuchyňa a spoločenská miestnosť. Obložená je smrekovým drevom, v kuchynskej časti je kachľová piecka. Vykurovaná je lokálne na drevo pieckou v kombinácii s elektrickým vykurovaním. Voda z vlastnej studne. Odpady sú vyvedené trativodom. Na dvore je rekonštruovaná bývalá stodola, s vymenenou strechou vrátane krytiny. Je možné pretvoriť ju na altánok, prípadne ďalšiu samostatnú obytnú plochu. Pôvodný dom je tvorený dvoma miestnosťami a drevárňou. Súčasťou predaja sú podiely na okolitých pozemkoch . Okolie chalupy je tvorené krásnou prírodou Javoria, ideálnou na turistiku, hubárčenie a podobne. Chalupa leží asi 6 km od obce Divín a cca 9 km od priehrady Ružiná. Obytná plocha: 45 m2 Plocha parcely: 399 m2 Elektrina: 220/380 V Plyn: - Odpady: trativod Voda: studňa s vodovodom Kúrenie: kombinované Konštrukcia objektu: kamenná Prístupová cesta: nespevnená Druh stavby: chalupa, dom Umiestnenie: polosamota Rok poslednej rekonštrukcie: 2017
ZNÍŽENÁ CENA  Útulná chalupa na samote v čarokrásno
Ponúkame na predaj zaujímavú nehnuteľnosť v krásnom prostredí lazov s panoramatickým výhľadom priamo z gánku. K nehnuteľnosti vedie spevnená komunikácia. Leží na pozemku o celkovej výmere 2117 m2. Jedná sa o drevenú stavbu s kamennými základmi, pristavenú k pôvodnému kamennému domčeku. Ten je tvorený vstupnou chodbou a 2 miestnosťami. Chalupa prešla kompletnou rekonštrukciou. Má zavedenú elektrinu, vodu z vlastných (2) studní, odpady sú vyvedené trativodom . Chalupa je podpivničená. Vykurovanie je zabezpečené kozubom s prieduchmi do miestnosti v kombinácií s elektrickými radiátormi. V suteréne je krásna vínna pivnica s masívnym dreveným sedením a barovým pultom. Je tu aj pripravený priestor na saunu. Prízemie je tvorené chodbou, priestrannou spoločenskou miestnosťou s kozubom, biliardovým stolom. Na poschodí sa nachádzajú tri izby, WC a obývačkový kút. V každej obytnej izbe sú kvalitné postele z masívneho dreva, takisto podlahy, stropy, schodište aj galéria majú krásne detailné prepracovanie. Priestranný dvor disponuje ihriskom, štýlovým prestrešeným murovaným altánkom, s ohniskom a posedením, ďalej je na pozemku dreváreň so skladom a samostatne stojaca garáž. Pozemok okolo chalupy je oplotený. Z pozemku sú nádherné výhľady do okolitej prírody. Veľkým benefitom je súkromie a pokoj . Toto miesto si zamilujete. Chalupa sa predáva aj so zariadením, ponúka nadštandardný komfort a vďaka svojej polohe a veľkorysému priestoru môže byť využitá aj na komerčné účely. Video z vtáčej perspektívy : Obytná plocha: 160 m2 Plocha parcely: 2117 m2 Elektrina: 220/380 V Plyn: - Odpady: trativod Voda: studňa s vodovodom Kúrenie: iné Konštrukcia objektu: zmiešaná Prístupová cesta: spevnená Druh stavby: chalupa Umiestnenie: samota Rok výstavby: 1998
Pôvabná chalupa v Humennom s rozprávkovou záhradou
Ponúkame vám jedinečnú nehnuteľnosť priamo v okresnom meste Humenné – nádherná rozprávková chalupa umiestnená na pozemku mnohými ovocnými stromami a okrasnými kvetmi. Táto dvojpodlažná chalupa, postavená pred 12 rokmi, ponúka útulné miesto na oddych a relaxáciu počas celého roka. Inžinierske siete ako plyn, voda a elektrina sú dostupné len pár metrov od hranice pozemku. Vykurovanie v chladnom období zabezpečuje tehlová pec. Chalupa má aj podzemné podlažie s dostatkom úložného priestoru. Disponuje aj dvoma útulnými loggiami. Tešiť sa môžete aj na priestrannú terasu, ktorá ponúka ideálny priestor na relaxáciu a spoločné stretnutia s rodinou a priateľmi. Nehnuteľnosť je situovaná na okraji mesta Humenné, priam na polosamote. Je obklopená veľkým pozemkom o rozlohe približne 18 x 85 metrov a celkovou rozlohou 1511 m2. K dispozícii aj vlastná studňa a menší záhradný domček. Toto miesto je naozaj jedinečné pre tých, ktorí milujú prírodu, ale zároveň si cenia blízkosť mesta. Môžete si užívať ovocie z vlastných stromov, ako sú jablká, orechy, moruše, čerešne a iné. Navyše, pohľad na pokojný potôčik, ktorý preteká za pozemkom, ešte viac umocňuje čarovnú atmosféru pozemku. Bonus: k dispozícii projekt na výstavbu poschodového rodinného domu na tomto pozemku. Viac info na Obytná plocha: 60 m2 Plocha parcely: 1511 m2 Elektrina: v dosahu Plyn: v dosahu Odpady: bez likvidácie Voda: studňa Kúrenie: lokálne-tuhé palivá Konštrukcia objektu: tehlová Prístupová cesta: nespevnená Druh stavby: chalupa, dom Umiestnenie: polosamota Rok výstavby: 2011
HALO reality - Predaj, chalupa Veľké Pole - EXKLUZÍVNE HALO
Ponúkame na predaj murovanú chalupu na krásnom tichom mieste v lese v katastri obce Veľké Pole. Chalupa stojí na pozemku s výmerou 412 m2, je obklopená stromami, na hranici pozemku je veľká lipa. Prístup je najskôr po asfaltovej ceste, posledných 450 m je nespevnená cesta vysypaná štrkom, zjazdná osobným autom. DISPOZÍCIA: Na prízemí je vstupná chodba, kúpeľňa s WC a spoločenská miestnosť 25 m2. V podkroví sú 2 spálne, väčšia 24 m2 a menšia 9 m2. Do podkrovia sa vychádza vnútorným dreveným schodiskom. Za chalupou je prestrešená terasa, na ktorej je stôl a lavice z dubového dreva. Časť budovy (cca 1/3) je podpivničená. STAV NEHNUTEĽNOSTI: Chalupa je v pôvodnom, ale zachovalom stave. Je murovaná z tvárnic, strecha je sedlová, pokrytá plechom. Je pripojená na elektrinu 400V, má vlastnú vŕtanú studňu hlbokú 22m, odpad je riešený žumpou. Vykurovanie je lokálne, drevom. VÝHODY: - tiché miesto priamo v lese, v susedstve len jedna ďalšia chalupa, ideálne miesto na oddych v prírode - dostatok obytného priestoru- veľká spoločenská miestnosť a v podkroví dve spálne - terasa priamo pri chalupe, pri terase pripravené ohnisko LOKALITA: Veľké Pole je obec na rozhraní Trenčianskeho a Banskobystrického kraja. Chalupa sa nachádza v lokalite Čierny štál, čo je skupina 5 domov, susedný dom je vzdialený 30 m a ďalšie tri domy sú vo vzdialenosti cca 150 m. V okolí sú lesy a lúky s peknými výhľadmi. Miesto je ideálne na letnú aj zimnú turistiku, rybolov, lyžovanie, cyklistiku, jazdu na koni, hubárčenie. . Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: ZC-62794. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH P
NA PREDAJ:  ROMANTICKÁ CHALUPA V MALEJ LEHOTE okr. ŽARNOVICA
ESTY Real Estate s.r.o. ( licencovaný realitný maklér balijova.eva@) ponúka vo výhradnom zastúpení klienta na predaj romantickú chalupu v nádhernom prostredí Malej Lehoty v okrese Žarnovica PREDMET PONUKY: * podpivničená chalupa 78m2, stojí na menšom pozemku o výmere 276 m2 * prístup na slnečný pozemok orientovaný na južnú stranu je z miestnej asfaltovej komunikácie * pozemok je ohraničený plotom, menšia kaskádovitá záhrada s trávnatým porastom hneď pri dome * chalupa je kompletne zrekonštruovaná, strecha je škridlová, vymenená v r. 2019 * dom je pripojený na elektrinu (220/380V), vodu,odpady sú riešené sepptikom, studňa je v blízkosti chalupy * vykurovanie je na tuhé palivo pecou v kuchyni, ktorá vykúri celé podlažie, taktiež sú tam elektrické konvektory a spodnom podlaží je krb * dom je podpivničený, má dve podlažia a neobytné podkrovie DISPOZÍCIA DOMU: * samostatný vchod do domu je z oploteného pozemku, pri dome je menšia,ale útulná záhradka * vstup do domu je po schodíkoch, vstupná chodba do kuchyne s obývačkou, spálne * pod domom je pivnica a technická miestnosť, kde je umiestnený krb s možnosťou vykurovania zospodu * na 1.podlaží v dome sa nachádza priestranná obývačka s kuchyňou, spálňa, kúpeľňa s wc a práčkou * izby sú priechodné, okná a dvere sú drevené, izby sú veľmi citlivo a štýlovo zariadené * v izbách sú podlahy -keramická dlažba v kúpeľni, keramické obklady, v izbách parkety * dom je kúpou ihneď voľný CENA: 134 000,-EUR Cena je vrátane provízie, kupujúci neplatí žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti. Dom voľný ihneď. V cene nehnuteľnosti je okrem sprostredkovania, predaja a kúpy: - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo / vybavenie financovania na mieru - poistné poradenstvo / vybavenie poistenia Aktívne riadime celý predaj, vrátane odovzdanie nehnuteľnosti, odpisy meračov a prehlásenie u správcu a dodávateľov energií. DOPORUČENIE MAKLÉRA: * nádherná menšia romantická chalupa v úžasnej okolitej prírodnej scenérií Malej Lehoty * dispozícia domu na rovinatom pozemku priamo v srdci prírody * do centra mesta Nová Baňa 18 km, * blízkosť napojenia na diaľničný privádzač R1, BB 60km, NR 60km * kompletná občianska vybavenosť okresného mesta Nová Baňa, zdravotnícke zariadenia, školy, škôlky, obchody, úrady, pošta * počas celého roka možnosť využitia okolitej prírody na turistiku, Drozdovo, lyžovanie, plávanie v blízkom jazere Tajch, bicyklovanie * určite odporúčam túto nádhernú nehnuteľnosť! DOHODNITE SI SO MNOU TERMÍN OBHLIADKY NA TELEFÓNNOM ČÍSLE fb/realitybiznis /realityziarnadhronomaokolie/