bazár, predaj, inzercia, predám

Útulný Apartmán s 1 miestnosťou v Hrabovskej doline

Kategória: Byty

Dispozične sa skladá zo vstupnej chodby, kúpeľne so sprchovým kútom a závesnou toaletou GEBERIT, jednej obytnej miestnosti s kompletne vybavenou kuchynkou: chladnička, el. varná doska, digestor, varná kanvica, hrnce, príbory, riad.


Apartmán je kompletne zariadený a vybavený, so satelitom a TV, pripojený na internetovú WIFI sieť, vhodný na ubytovanie až 4 osôb.
Celková výmera jedného apartmánu je 33,3 m2.


V apartmánovom dome Fatrapark sú apartmány využívané ako súkromné apartmány alebo ako apartmány na prenajímanie.

Funguje tu správcovská služba a Nonstop recepcia.K dispozícii je aj bar Fatrapark, salónik, vonkajšia terasa, vonkajší krb , masáže , rôzne hry a detské ihrisko.
K dispozícii je aj NOVÉ Wellness s Jakuzzi pod holým nebom pre Vás alebo Vašich hostí.

S vlastníctvom bytu je spojené spoluvlastníctvo spoločných častí a spoločných zariadení bytového domu.

Výhody:

skvelé využitie apartmánu na rekreáciu počas celého roka
na skok od najdlhšej lanovky na Slovensku
apartmán je kompletne zariadený
možnosť vyťažovania apartmánu


Lokalita Katastrálne územie: RUZOMBEROK

Parkovanie: vonkajšie parkovisko

Iné vybavenie: detské ihrisko, jazero v blizkosti, potok
Nové Wellness (platené)

Počet lôžok: 2+2

Zariadenie: plávajúce podlahy kombinácia s dlažbou/keramické podlahy, plastové okná, rolety/žalúzie, domáce spotrebiče, kuchynská linka, káblová televízia


Okolie apartmánového domu:

Apartmánový dom sa nachádza v oblasti dolného Liptova v Hrabovskej doline. Región Liptov je obklopený horstvom Nízke Tatry, Chočské vrchy, Veľká Fatra a Západné Tatry, na ktoré nadväzujú Vysoké Tatry. V zime v regióne dominuje predovšetkým lyžovanie v strediskách Malinô Brdo - 50 metr. (Skipark Ružomberok), Jasná-Demänovská dolina – 40 km, ale aj v ďalších menších lokálnych strediskách. V lete prevláda pešia turistika, cestná aj horská cykloturistika, vodné športy a rybolov. Ďalším obrovským turistickým lákadlom je celoročne otvorené termálne kúpalisko v Bešeňovej – 8 km ako aj najväčší slovenský aquapark Tatralandia – 25 km, Demänovské jaskyne – 40 km.

Útulný Apartmán s 1 miestnosťou v Hrabovskej doline
Podobné inzeráty
Apartmán až 36 m2 v Hrabovskej doline vo Fatraparku
Kompletná aktualna ponuka APARTMANOV NA PREDAJ - HRABOVSKA DOLINA Ružomberok : V apartmánovom dome Fatrapark sú apartmány využívané ako súkromné apartmány alebo ako apartmány na prenajímanie. Funguje tu správcovská služba a Nonstop recepcia.K dispozícii je aj bar Fatrapark, salónik, vonkajšia terasa, vonkajší krb , masáže , rozne hry a detské ihrisko. WELLNESS a JACUZII pod holým nebom Príjemné privátne Wellness 3 sauny + ochladzovacia kada aj Jacuzzi pod holym nebom priamo u nás. S vlastníctvom bytu je spojené spoluvlastníctvo spoločných častí a spoločných zariadení bytového domu. Počet izieb: 1 Počet lôžok: 4 Poschodie: 2. poschodie Orientácia: východ Výmera:36 m² Útulne zariadený priestranný apartmán s 1 miestnosťou vo vstupnej miestnosti je s malou predsieńou a v druhej miestnosti s kuchynský kút a obývačko - spálnou. Apartmán sa nachádza sa v apartmánovom dome FATRAPARK, v Hrabovskej doline pri Ružomberku, na začiatku areálu SKI & BIKE PARK Malinô Brdo s najdlhšou zjazdovkou na Slovensku a len 100 metrov od prírodného jazera. Dispozične sa skladá zo vstupnej chodby, kúpeľne so sprchovým kútom a závesnou toaletou GEBERIT, jednej obytnej miestnosti a s kompletne vybavenou kuchynkou: chladnička, el. varná doska, digestor, varná kanvica, hrnce, príbory, riad. Apartmán je kompletne zariadený a vybavený, so satelitom a TV, pripojený na internetovú WIFI sieť, vhodný na ubytovanie až 2 + 3 osôb. Podlahy: kombinácia plávajúcej podlahy a dlažby. Okná sú plastové, vykurovanie je elektrické. Celkové mesačné náklady: cca 150-160€ vrátane energií. Predáva sa aj so zariadením. Voľnočasové možnosti v okolí apartmánu: lyžovanie v Skiparku Malino Brdo - Hrabovská dolina, kúpanie termál, kúpanie natural, turistika, umelé zasnežovanie, cykloturistika, rybačka, vodné športy Okolie apartmánového domu: Apartmánový dom sa nachádza v oblasti horného Liptova v Hrabovskej doline. Región Liptov je obklopený horstvom Nízke Tatry, Chočské vrchy, Veľká Fatra a Západné Tatry, na ktoré nadväzujú Vysoké Tatry. V zime v regióne dominuje predovšetkým lyžovanie v strediskách Malinô Brdo - 50 metr. (Skipark Ružomberok), Jasná-Demänovská dolina – 40 km, ale aj v ďalších menších lokálnych strediskách. V lete prevláda pešia turistika, cestná aj horská cykloturistika, vodné športy a rybolov. Ďalším obrovským turistickým lákadlom je celoročne otvorené termálne kúpalisko v Bešeňovej – 8 km ako aj najväčší slovenský aquapark Tatralandia – 25 km, Demänovské jaskyne – 40 km.
Mezanínový 3 izbový apartmán s galériou - Demänová Rezort
Mezanínový 3 izbový apartmán s galériou - Demänová Rezort - [21.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Mezanínový 3 izbový apartmán s galériou - Demänová Rezort - 1 Mezanínový 3 izbový apartmán s galériou - Demänová Rezort - 2 Mezanínový 3 izbový apartmán s galériou - Demänová Rezort - 3 Mezanínový 3 izbový apartmán s galériou - Demänová Rezort - 4 Mezanínový 3 izbový apartmán s galériou - Demänová Rezort - 5 Ďalšia Mezanínový 3 izbový apartmán s galériou - Demänová Rezort - 6 Mezanínový 3 izbový apartmán s galériou - Demänová Rezort - 7 Mezanínový 3 izbový apartmán s galériou - Demänová Rezort - 8 Mezanínový 3 izbový apartmán s galériou - Demänová Rezort - 9 Mezanínový 3 izbový apartmán s galériou - Demänová Rezort - 10 Investícia v podobe už skolaudovaného apartmánu vo fungujúcom projekte DEMÄNOVÁ REZORT ! Ponúkaný 3-izbový apartmán s terasou sa nachádza na druhom a treťom nadzemnom podlaží apartmánového domu D. Má obytnú plochu 61,36 m2 a dispozične pozostáva zo vstupnej haly, obývacej izby, kuchynky, 2 samostatných spální, 2 kúpeľní a na poschodí je vytvorená podkrovná galéria. Apartmán má vlastnú terasu o výmere 14,8 m2. Ubytovacia kapacita je pre 8 osôb. Je zariadený v modernom, vzdušnom a útulnom dizajne. Apartmán môžete využívať s rodinou a priateľmi a zároveň ho vyťažuje vyťažovacia spoločnosť a majiteľ apartmánu má z neho mesačne vyplácaný výnos. Každý apartmán má vlastné parkovacie miesto priamo pred apartmánovým domom. V DEMÄNOVÁ REZORT Vám ponúkame na predaj apartmány rôznej veľkosti a dispozície, určené hlavne na celoročné rekreačné využitie. Súčasťou komplexu sú aj moderné drevodomy. V rámci rezortu je k dispozícii reštaurácia, wellness, detské ihriská, Aquapark, SKI centrum, lyžiarska škola, bežkárska trať, požičovňa lyží a e-bike, jump zóna, lezecká stena, 3D bludisko, bikros. Začiatok prevádzky komplexu bol už v zimnej sezóne r.2018/2019. Apartmány sa nachádzajú v centre turistického ruchu pri vstupe do Demänovskej doliny - obľúbeného lyžiarskeho strediska JASNÁ (15min na svah, 15min k vode, 5min do mesta Liptovský Mikuláš). Každý apartmán bytového domu má exkluzívnu polohu na kopci, s ktorou sú spojené jedinečné výhľady na okolité vrchy a prírodu. Viac informácií aj cenu poskytneme v RK SPIRIT, s.r.o.
Utulny velky apartman 33 m2
!! Kompletná aktualna ponuka APARTMANOV NA PREDAJ - HRABOVSKA DOLINA Ružomberok : V apartmánovom dome Fatrapark sú apartmány využívané ako súkromné apartmány alebo ako apartmány na prenajímanie. Funguje tu správcovská služba a Nonstop recepcia.K dispozícii je aj bar Fatrapark, salónik, vonkajšia terasa, vonkajší krb , masáže , rozne hry a detské ihrisko. WELLNESS a JACUZII pod holým nebom Príjemné privátne Wellness 3 sauny + ochladzovacia kada aj Jacuzzi pod holym nebom priamo u nás. S vlastníctvom bytu je spojené spoluvlastníctvo spoločných častí a spoločných zariadení bytového domu. Počet izieb: 1 Počet lôžok: 4 Poschodie: 3. poschodie Orientácia: severovýchod Výmera:33 m² Útulne zariadený priestranný apartmán s 1 miestnosťou vo vstupnej miestnosti je predsień a v druhej miestnosti je kuchynský kút a obývačko - spálen. Apartmán sa nachádza sa v apartmánovom dome FATRAPARK, v Hrabovskej doline pri Ružomberku, na začiatku areálu SKI & BIKE PARK Malinô Brdo s najdlhšou zjazdovkou na Slovensku a len 100 metrov od prírodného jazera. Dispozične sa skladá zo vstupnej chodby, kúpeľne so sprchovým kútom a závesnou toaletou GEBERIT, jednej obytnej miestnosti a s kompletne vybavenou kuchynkou: chladnička, el. varná doska, digestor, varná kanvica, hrnce, príbory, riad. Apartmán je kompletne zariadený a vybavený, so satelitom a TV, pripojený na internetovú WIFI sieť, vhodný na ubytovanie až 2 + 3 osôb. Podlahy: kombinácia plávajúcej podlahy a dlažby. Okná sú plastové, vykurovanie je elektrické. Celkové mesačné náklady: cca 160-170€ vrátane energií. Predáva sa aj so zariadením. Voľnočasové možnosti v okolí apartmánu: lyžovanie v Skiparku Malino Brdo - Hrabovská dolina, kúpanie termál, kúpanie natural, turistika, umelé zasnežovanie, cykloturistika, rybačka, vodné športy Okolie apartmánového domu: Apartmánový dom sa nachádza v oblasti horného Liptova v Hrabovskej doline. Región Liptov je obklopený horstvom Nízke Tatry, Chočské vrchy, Veľká Fatra a Západné Tatry, na ktoré nadväzujú Vysoké Tatry. V zime v regióne dominuje predovšetkým lyžovanie v strediskách Malinô Brdo - 50 metr. (Skipark Ružomberok), Jasná-Demänovská dolina – 40 km, ale aj v ďalších menších lokálnych strediskách. V lete prevláda pešia turistika, cestná aj horská cykloturistika, vodné športy a rybolov. Ďalším obrovským turistickým lákadlom je celoročne otvorené termálne kúpalisko v Bešeňovej – 8 km ako aj najväčší slovenský aquapark Tatralandia – 25 km, Demänovské jaskyne – 40 km.
CHORVÁTSKO - Luxusné 2- a 3- izbové apartmány - TRIBUNJ
RB23-1899-904 Realitná kancelária AMAXADES REALITY ponúka na predaj luxusné 2-izbové a 3-izbové apartmány v malom mestečku Tribunj. Novostavba so šiestimi apartmánmi je postavená len 50 m od mora a ponúkam krásne výhľady na more a ostrov Sovljak, alebo na blízky les. Apartmánový dom je postavený s vysoko kvalitných materiálov a rovnako kvalitné materiály boli použité pri interiérovom dokončovaní. Apartmán S1 – prízemie, 2-izbový apartmán. Výmera 62,35 m2. Dispozícia: chodba, spálňa, kuchyňa s obývačkou, kúpeľňa. Predajná cena = 250.000 EUR s DPH. Apartmán S2 – prízemie. 3-izbový apartmán. Výmera 84,70 m2 + vstupné schodisko 5,65 m2 + krytá terasa 13,50 m2. Celková výmera 103,85 m2 Dispozícia: predsieň, obývačka s kuchyňou a jedálňou, 2 spálne, kúpeľňa, terasa. Predajná cena = 468.000 EUR s DPH. Apartmán S3 - 1. poschodie. 3-izbový apartmán. Výmera 76,75 m2 + balkón 4,30 m2 + terasa 13,50 m2. Celková výmera je 94,55 m2. Dispozícia: predsieň, obývačka s kuchyňou a jedálňou, 2 spálne, kúpeľňa, balkón, terasa. Predajná cena = 473.000 EUR s DPH. Apartmán S4 - 1. poschodie. 2-izbový apartmán. Výmera 51,3 m2 + terasa 9,40 m2. Celková výmera je 60,7 m2. Predajná cena = 243.000 EUR s DPH. Apartmán S5 - 2. poschodie. 3-izbový apartmán. Výmera 76,75 m2 + balkón 4,30 m2 + terasa 13,50 m2. Celková výmera je 94,55 m2. Dispozícia: predsieň, obývačka s kuchyňou a jedálňou, 2 spálne, kúpeľňa, balkón, terasa. Predajná cena = 473.000 EUR s DPH. Apartmán S6 – 2. poschodie. 2-izbový apartmán. Výmera je 51 m2 + balkón 2,45 m2 + terasa 9,40 m2. Celková výmera je 63,15 m2. Dispozícia: predsieň, obývačka s kuchyňou, spálňa, kúpeľňa, balkón, terasa. Predajná cena = 274.000 EUR s DPH. Apartmány sú klimatizované a majú podlahové vykurovanie. Ku každému apartmánu patrí parkovacie miesto. Provízia realitnej kancelárie vrátane právneho servisu je 3% z predajnej ceny. Predajná cena je vrátane DPH. Pri kúpe tejto nehnuteľnosti kupujúci neplatí daň z prevodu nehnuteľnosti V prípade záujmu o obhliadku nehnuteľnosti nás kontaktujte: +421.911.201.211, +385.99.8431.210, amaxades.reality@ Poschodie: 1 Počet poschodí: 2 Počet izieb: 2 Dodatok k cene: cena vrátane DPH Obytná plocha: 60.7m² Celková rozloha: 60.7m² Úžitková plocha: 60.7m² Vlastníctvo: firemné Kúpeľňa: áno Vykurovanie: vlastné - elektrické Terasa: áno Parkovanie: vlastné vyhradené Postavené z: Zmiešané Zateplený objekt: áno Klimatizácia: áno Predzáhradka: neuvedené Okná: hliníkové
CHORVÁTSKO - Luxusné 3- a 2- izbové apartmány - TRIBUNJ
RB23-1899-904 Realitná kancelária AMAXADES REALITY ponúka na predaj luxusné 2-izbové a 3-izbové apartmány v malom mestečku Tribunj. Novostavba so šiestimi apartmánmi je postavená len 50 m od mora a ponúkam krásne výhľady na more a ostrov Sovljak, alebo na blízky les. Apartmánový dom je postavený s vysoko kvalitných materiálov a rovnako kvalitné materiály boli použité pri interiérovom dokončovaní. Apartmán S1 – prízemie, 2-izbový apartmán. Výmera 62,35 m2. Dispozícia: chodba, spálňa, kuchyňa s obývačkou, kúpeľňa. Predajná cena = 250.000 EUR s DPH. Apartmán S2 – prízemie. 3-izbový apartmán. Výmera 84,70 m2 + vstupné schodisko 5,65 m2 + krytá terasa 13,50 m2. Celková výmera 103,85 m2 Dispozícia: predsieň, obývačka s kuchyňou a jedálňou, 2 spálne, kúpeľňa, terasa. Predajná cena = 468.000 EUR s DPH. Apartmán S3 - 1. poschodie. 3-izbový apartmán. Výmera 76,75 m2 + balkón 4,30 m2 + terasa 13,50 m2. Celková výmera je 94,55 m2. Dispozícia: predsieň, obývačka s kuchyňou a jedálňou, 2 spálne, kúpeľňa, balkón, terasa. Predajná cena = 473.000 EUR s DPH. Apartmán S4 - 1. poschodie. 2-izbový apartmán. Výmera 51,3 m2 + terasa 9,40 m2. Celková výmera je 60,7 m2. Predajná cena = 243.000 EUR s DPH. Apartmán S5 - 2. poschodie. 3-izbový apartmán. Výmera 76,75 m2 + balkón 4,30 m2 + terasa 13,50 m2. Celková výmera je 94,55 m2. Dispozícia: predsieň, obývačka s kuchyňou a jedálňou, 2 spálne, kúpeľňa, balkón, terasa. Predajná cena = 473.000 EUR s DPH. Apartmán S6 – 2. poschodie. 2-izbový apartmán. Výmera je 51 m2 + balkón 2,45 m2 + terasa 9,40 m2. Celková výmera je 63,15 m2. Dispozícia: predsieň, obývačka s kuchyňou, spálňa, kúpeľňa, balkón, terasa. Predajná cena = 274.000 EUR s DPH. Apartmány sú klimatizované a majú podlahové vykurovanie. Ku každému apartmánu patrí parkovacie miesto. Provízia realitnej kancelárie vrátane právneho servisu je 3% z predajnej ceny. Predajná cena je vrátane DPH. Pri kúpe tejto nehnuteľnosti kupujúci neplatí daň z prevodu nehnuteľnosti V prípade záujmu o obhliadku nehnuteľnosti nás prosím kontaktujte: Mobil: +421.911.201.211, +385.99.8431.210, E-mail: amaxades.reality@ Poschodie: prízemie Počet poschodí: 2 Počet izieb: 3 Dodatok k cene: cena vrátane DPH Obytná plocha: 103.85m² Celková rozloha: 103.85m² Úžitková plocha: 103.85m² Vlastníctvo: firemné Kúpeľňa: áno Vykurovanie: vlastné - elektrické Terasa: áno Parkovanie: vlastné vyhradené Postavené z: Zmiešané Zateplený objekt: áno Klimatizácia: áno Predzáhradka: neuvedené Okná: hliníkové
1-izb. byt/apartmán s loggiou v centre mesta pri pešej zóne
Ponúkame Vám na predaj moderný apartmán s loggiou v historickom centre Prešova v novo zrekonštruovanej polyfunkčnej budove pár krokov od pešej zóny. Jednopriestorový apartmán má plochu 28,5 m2 na ktorej sa nachádza kúpeľňa so sprchovacím kútom a wc. V izbe orientovanej na sever je technická príprava na napojenie pre kuchynskú linku. Loggia má plochu 2,9m2. K bytu patrí aj polovica spoločnej vstupnej chodby pre dva byty. Byt je vybavený podlahovým kúrením. K dispozícii sú aj rozlohou väčšie apartmány a byty. Jednoizbové byty: B2E byt s loggiou - 53,79 m2 - 162 756 € B2G byt - 24,49 m2 - predané B2H byt s loggiou - 53,76 m2 - predané B2I byt - 48,72 m2 - 147 698 € B2J byt s loggiou - 31,34 m2 - predané B2K byt - 29,80 m2 - predané B2L byt s loggiou - 38,09 m2 - 115 627 B2M byt - 32,70 m2 - 99 619 € B2N byt s loggiou - 37,41 m2 - 113 608 € Jednoizbové apartmány: A08 apartmán - 38,11 m2 - 115 746 € A09 apartmán s loggiou - 31,80 m2 - 96 946 € A10 apartmán - 39,29 m2 - 119 191 € A11 apartmán s loggiou - 28,50 m2 - 87 145 € A12 apartmán - 32,22 m2 - 98 193 € A13 apartmán s loggiou - 47,32 m2 - 143 040 € B2F apartmán - 24,49 m2 - 75 735 € Obytná budova, v ktorej sa byt nachádza je vybavená funkčnou recepciou. Blízkosť pešej zóny umožňuje apartmán využívať okrem vlastného bývania aj na krátkodobý prenájom aj s možnosťou využitia komplexných služieb pri krátkodobých prenájmoch cez mobilné platformy (raňajky, hygienický servis). Pre záujemcov o investíciu sú k dispozícii aj údaje o nákladovosti a výnos za predchádzajúcich 6 mesiacov z krátkodobých prenájmov. Možnosť kúpy parkovacieho miesta v areály objektu. Video: Pre záujemcov o investíciu sú k dispozícii aj údaje o nákladovosti a výnos za predchádzajúcich 6 mesiacov z krátkodobých prenájmov. Parkovanie v areály objektu bezplatne. Lokalita v srdci nášho mesta ponúka bývanie pre moderného mestského človeka. Bez potreby auta - do 5 minút - sa dostanete do reštaurácie, kaviarne, pubu, fitnes centra, či na mestský úrad, k lekárovi, alebo do divadla, knižnice a kostola. Kontakt: Jana Žilková Hudák, /, Naše benefity: kompletný právny servis vrátane správnych poplatkov, znalecký posudok, sprostredkovanie najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru a ročné poistenie nehnuteľnosti cene.