bazár, predaj, inzercia, predám

Útulný rodinný dom v očarujúcom prostredí Horná Ves

Kategória: Domy

Máme pre Vás nehnuteľnosť, kde pocítite tú pravú nefalšovanú rodinnú atmosféru. Prostredie, do ktorého je zasadený, Vás očarí a nebudete chcieť odísť. Obec Horná Ves je ideálna lokalita pre milovníkov prírody a komorného rodinného prostredia. Ak zatúžite po meste, žiaden problém - Partizánske je vzdialené 10 minút a v Prievidzi ste do 25 minút. Nehnuteľnosť je ideálna pre všetky vekové kategórie.

Obytná plocha domu je 110m2. Dom je podpivničený, takže máte k dispozícií ďalšie priestory, ktoré prispejú ku komfortu Vášho bývania (práčovňa, WC, špajza, sklad, technická miestnosť,..). Podkrovie domu možno zobytniť, čím získate ďalšie miestnosti na bývanie.
Súčasťou domu je garáž s elektronickou bránou. Ak máte 2 autá, ani to nie je problém, druhé si nájde svoje stojisko pod prístreškom.

Záhrada s rozlohou takmer 880m2 Vám poskytne dostatok priestoru na relax aj aktívny pohyb. K dispozícií máte altánok so záhradným grilom. Môžete si tu dopestovať vlastnú zeleninu - a viete čo jete a taktiež zozbierať úrodu ovocia vďaka ovocným stromom, ktoré už prinášajú plody.

Dom napriek zachovalému a udržiavanému vzhľadu prebehol pred šiestimi rokmi rekonštrukciou - nová kuchynská linka (výmena elektrospotrebičov prebehla pred rokom), výmena okien za kvalitné plastové sedemkomorové s trojsklom + interiérové žalúzie, podlahy.

DISPOZÍCIA DOMU:
- vstupná chodba
- 2x spálňa (jedna disponuje balkónom s očarujúcim výhľadom)
- priestranná obývacia izba s krbovými kachľami, ktoré Vám spríjemnia atmosféru počas prechodného obdobia. Z obývacej izby je výstup na balkón (výhľad do záhrady)
- kuchyňa s jedálenským kútom a špajzou
- kúpeľňa s vaňou
- samostatné WC

Dom je kvalitnou murovanou stavbou, strešná krytina - škridla Bramac. Vykurovanie domu je ústredné liatinovým kotlom na tuhé palivo prostredníctvom radiátorov. Dom je napojený na elektrickú energiu, vodovod a odpad je riešený žumpou bez starostí vzhľadom k tomu, že odpad z nej je vyvedený do obecného odpadu.

LOKALITA:
Obec Horná Ves poskytuje základnú občiansku vybavenosť - obchody, pošta, pochváliť sa môže kvalitnou materskou školou a základnou školou. Okolitá príroda poskytuje množstvo príležitostí na aktívny šport aj relax.

V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný realitný, právny aj hypotekárny servis.

Pre viac informácií ma neváhajte kontaktovať na tel.č.
Útulný rodinný dom v očarujúcom prostredí Horná Ves
Podobné inzeráty
Nové ❗️ Rodinný dom na predaj, Horná Ves - okres Prievidza
Rodinný dom na predaj v lokalite Horná Ves v okrese Prievidza Center Reality. sk - ponúka na predaj novostavbu rodinného domu , ktorá sa nachádza v krásnom horskom prostredí v obci Horná Ves - okres Prievidza. Rodinný dom je v súkromnom vlastníctve, postavený na mierne svahovitom teréne - južná strana. Novostavba je 4 izbová predáva sa v štádiu holodom. Pozemok je slnečný a celý oplotený, ma vstupnú otváraciu bránu. Celková rozloha pozemku je 823 m2, zastavaná plocha 123,61 m2 vrátane terasy, užitková plocha 103,57 m2. Dispozícia domu je veľmi praktická. Pozostáva so vstupnej chodby, Kuchyne prepojenej s obývacou izbou s východom na veľkú vydláždenú terasu o rozlohe 20 m2, 3 izieb, špajze, kúpeľne s toaletou, technickej miestnosti a samostatnej toalety. Dom je postavený z keramickej tehly 250 mm, zateplený polystyrénom 150 mm, fasáda domu má silikónovú omietku, strecha domu je rovná pod ktorou je Izolácia NatuRoll Pro a zaizolovaná Fatrafolom, okná sú plastové Gealan 3-sklo, steny majú vápencovo cementové omietky, stropy sú sadrokartónové. V dome je predpríprava na zavedenie optiky, satelitu, prípravu na domáceho vrátnika, kamerový systém, je prevedená komplet elektroinštalácia Legrand v rátane vypínačov , zásuviek . Vykurovanie domu je podlahové pomocou tepelného čerpadla. Kotol a ohrev vody sa nachádza v technickej miestnosti, voda - studňa, odpad zvedený do žumpy. Výhody ?! Bývanie v krásnom horskom prostredí v novej lokalite nanovo vystavaných rodinných domov. Tichá lokalita, slnečný pozemok, veľká terasa, krátka vzdialenosť do okresného mesta Partizánske, komplet oplotený celý pozemok. Na kúpu odporúčam ! Ak Hľadáte na bývanie útulný domček v tichom horskom prostredí, tak verím , že táto ponuka je práve pre vás ! Ak Vás zaujala moja najnovšia ponuka, tak ma kontaktujte na tel. čísle , alebo mailom mariadvoncova@ a ja Vám rada túto krásnu a modernú nehnuteľnosť ukážem. K novému bývaniu ten správny krok, ak plánujete kúpu cez hypotéku, tak Vám s vybavením rada pomôžem :) Cena za nehnuteľnosť - info telefonicky v RK. POŽIADAVKA MAJITEĽA !
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
Nové 1.❗️Rodinný dom na predaj, Horná Ves - Prievidza
Rodinný dom na predaj v lokalite Horná Ves v okrese Prievidza Center Reality. sk - ponúka na predaj novostavbu rodinného domu , ktorá sa nachádza v krásnom horskom prostredí v obci Horná Ves - okres Prievidza. Rodinný dom je v súkromnom vlastníctve, postavený na mierne svahovitom teréne - južná strana. Novostavba je 4 izbová predáva sa v štádiu holodom. Pozemok je slnečný a celý oplotený, ma vstupnú otváraciu bránu. Celková rozloha pozemku je 748 m2, zastavaná plocha 123,61 m2 vrátane terasy, užitková plocha 103,57 m2. Dispozícia domu je veľmi praktická. Pozostáva so vstupnej chodby, Kuchyne prepojenej s obývacou izbou s východom na veľkú vydláždenú terasu o rozlohe 20 m2, 3 izieb, špajze, kúpeľne s toaletou, technickej miestnosti a samostatnej toalety. Dom je postavený z keramickej tehly 250 mm, zateplený polystyrénom 150 mm, fasáda domu má silikónovú omietku, strecha domu je rovná pod ktorou je Izolácia NatuRoll Pro a zaizolovaná Fatrafolom, okná sú plastové Gealan 3-sklo, steny majú vápencovo cementové omietky, stropy sú sadrokartónové. V dome je predpríprava na zavedenie optiky, satelitu, prípravu na domáceho vrátnika, kamerový systém, je prevedená komplet elektroinštalácia Legrand v rátane vypínačov , zásuviek . Vykurovanie domu je podlahové pomocou tepelného čerpadla. Kotol a ohrev vody sa nachádza v technickej miestnosti, voda - studňa, odpad zvedený do žumpy. Výhody ?! Bývanie v krásnom horskom prostredí v novej lokalite nanovo vystavaných rodinných domov. Tichá lokalita, slnečný pozemok, veľká terasa, krátka vzdialenosť do okresného mesta Partizánske, komplet oplotený celý pozemok. Na kúpu odporúčam ! Ak Hľadáte na bývanie útulný domček v tichom horskom prostredí, tak verím , že táto ponuka je práve pre vás ! Ak Vás zaujala moja najnovšia ponuka, tak ma kontaktujte na tel. čísle , alebo mailom mariadvoncova@ a ja Vám rada túto krásnu a modernú nehnuteľnosť ukážem. K novému bývaniu ten správny krok, ak plánujete kúpu cez hypotéku, tak Vám s vybavením rada pomôžem :) Cena za nehnuteľnosť - info telefonicky v RK. POŽIADAVKA MAJITEĽA !
MYTO POD ĎUMBIEROM - Chata s výhľadom na lyžiarské stredisko
Ponúkame na predaj rodinný dom ideálne využiteľný ako reakreačný dom na oddych v kopci s výhľadom na lyžiarske stredisko a bajk park Myto pod Ďumbierom. Tento útulný rekreačný dom sa nachádza v tichej obci Mýto pod Ďumbierom, v blízkosti lyžiarskeho strediska, ktoré je cez leto využívané ako bike park. Okolie ponúka množstvo príležitostí na aktívny oddych počas celého roka. OKOLIE, možnosti využitia V blízkosti obce Mýto pod Ďumbierom sa nachádza množstvo turistických a cyklistických trás, ktoré ponúkajú nádherné výhľady na okolitú krajinu. Okolie je tiež bohaté na množstvo ďalších zaujímavých miest, ktoré sa oplatí navštíviť, ako napríklad jaskyne, historické pamiatky alebo kúpele. Toto je výborná príležitosť získať útulný rekreačný dom v krásnom prostredí, ktorý vám umožní vychutnať si čaro horského života. Nechajte sa očariť prírodou a získajte si tento skvelý dom pre seba! Tento dom nie je len útulné miesto na oddych, ale je aj skvelou investičnou príležitosťou na prenájom. Dom je SMART, čo znamená, že máte možnosť nastaviť vykurovanie na diaľku a riadiť prenájom z pohodlia vášho domova. Interiér je dobre navrhnutý a ponúka všetky moderné vybavenia, ktoré potrebujete na príjemný pobyt. STAV, DISPOZÍCIA, PARKOVANIE Momentálne je dom vo výstavbe a ukončenie sa plánuje na august tohto roku (08/2023). DIPOZÍCIA: dom dispozične pozostáva z 2 podlaží, na prízemí sa nachádza obývacia miestnosť s jedálňou a kuchyňou + WC a zádverie a sklad(využiteľný cez zimu na lyže, cez leto na bicykel). Na poschodí sa nachádzajú 2 izby a kúpeľňa a balkón pozdĺž celého poschodia. Súčasťou každého domu je aj prestrešená terasa na prízemí rodinného domu. Parkovanie je zabezpečené na vlastnom pozemku, k dispozícii sú (2) dve vyhradené parkovacie státia, čo zaručuje dostatok miesta pre vaše rodinné auto aj pre hostí. VÝMERY a CENY: DOM "B": dom: 65,99m2 + 10m2 balkón + terasa: 17m2 + pozemok: 220m2: 199.000€ + DPH (možnosť odpočtu) Cena za rodinný dom s pozemkom v stave holodom, možnosť odpočtu DPH. Toto je výborná príležitosť získať útulný rekreačný dom v krásnom prostredí, ktorý vám umožní vychutnať si čaro horského života. Nechajte sa očariť prírodou a získajte si tento skvelý dom pre seba! Ak máte záujem o obhliadku nehnuteľnosti alebo viac informácií, neváhajte nás kontaktovať. Táto nehnuteľnosť je ponúkaná prostredníctvom spoločnosti Domy pre ľudí - v provízii sprostredkovateľa sú zahrnuté poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti - základný poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti vo výške 66€, poplatky za overovanie podpisov predávajúcich na zmluvách, vypracovanie zmlúv a autorizácia zmlúv advokátom, poistenie pre prípad spôsobenej škody do výšky 1,5mil€, hypotekárne poradenstvo a kompletný realitný servis. Počet poschodí: 2 Počet izieb: 3 Dodatok k cene: vrátane realitného a právneho servisu, +DPH, vrátane provízie, možnosť HÚ Zastavaná plocha: 50m² Obytná plocha: 93m²
MYTO POD ĎUMBIEROM - Chata s výhľadom na lyžiarské stredisko
Ponúkame na predaj rodinný dom ideálne využiteľný ako reakreačný dom na oddych v kopci s výhľadom na lyžiarske stredisko a bajk park Myto pod Ďumbierom. Tento útulný rekreačný dom sa nachádza v tichej obci Mýto pod Ďumbierom, v blízkosti lyžiarskeho strediska, ktoré je cez leto využívané ako bike park. Okolie ponúka množstvo príležitostí na aktívny oddych počas celého roka. OKOLIE, možnosti využitia V blízkosti obce Mýto pod Ďumbierom sa nachádza množstvo turistických a cyklistických trás, ktoré ponúkajú nádherné výhľady na okolitú krajinu. Okolie je tiež bohaté na množstvo ďalších zaujímavých miest, ktoré sa oplatí navštíviť, ako napríklad jaskyne, historické pamiatky alebo kúpele. Toto je výborná príležitosť získať útulný rekreačný dom v krásnom prostredí, ktorý vám umožní vychutnať si čaro horského života. Nechajte sa očariť prírodou a získajte si tento skvelý dom pre seba! Tento dom nie je len útulné miesto na oddych, ale je aj skvelou investičnou príležitosťou na prenájom. Dom je SMART, čo znamená, že máte možnosť nastaviť vykurovanie na diaľku a riadiť prenájom z pohodlia vášho domova. Interiér je dobre navrhnutý a ponúka všetky moderné vybavenia, ktoré potrebujete na príjemný pobyt. STAV, DISPOZÍCIA, PARKOVANIE Momentálne je dom vo výstavbe a ukončenie sa plánuje na august tohto roku (08/2023). DIPOZÍCIA: dom dispozične pozostáva z 2 podlaží, na prízemí sa nachádza obývacia miestnosť s jedálňou a kuchyňou + WC a zádverie a sklad(využiteľný cez zimu na lyže, cez leto na bicykel). Na poschodí sa nachádzajú 2 izby a kúpeľňa a balkón pozdĺž celého poschodia. Súčasťou každého domu je aj prestrešená terasa na prízemí rodinného domu. Parkovanie je zabezpečené na vlastnom pozemku, k dispozícii sú (2) dve vyhradené parkovacie státia, čo zaručuje dostatok miesta pre vaše rodinné auto aj pre hostí. VÝMERY a CENY: DOM "C": dom 68,73m2 + 10m2 balkón + terasa: 17m2 + pozemok: 220m2: 229.166€ + DPH (možnosť odpočtu) Cena za rodinný dom s pozemkom v stave holodom, možnosť odpočtu DPH. Toto je výborná príležitosť získať útulný rekreačný dom v krásnom prostredí, ktorý vám umožní vychutnať si čaro horského života. Nechajte sa očariť prírodou a získajte si tento skvelý dom pre seba! Ak máte záujem o obhliadku nehnuteľnosti alebo viac informácií, neváhajte nás kontaktovať. Táto nehnuteľnosť je ponúkaná prostredníctvom spoločnosti Domy pre ľudí - v provízii sprostredkovateľa sú zahrnuté poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti - základný poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti vo výške 66€, poplatky za overovanie podpisov predávajúcich na zmluvách, vypracovanie zmlúv a autorizácia zmlúv advokátom, poistenie pre prípad spôsobenej škody do výšky 1,5mil€, hypotekárne poradenstvo a kompletný realitný servis. Počet poschodí: 2 Počet izieb: 3 Dodatok k cene: vrátane realitného a právneho servisu, +DPH, vrátane provízie, možnosť HÚ Zastavaná plocha: 50m² Obytná plocha: 96m²
RODINNÝ DOM V OČARUJÚCOM PROSTREDÍ
Hľadáte rodinný dom s pekne upraveným pozemkom, ďaleko od rušnej cesty a situovaný v krásnom prostredí? Vaša Realitná  ponúka nehnuteľnosť, ktorá upúta nielen prostredím, ale aj stavebným prevedením. Veľkorysý, rovinatý pozemok v celkovej výmere 1183 m2. LOKALITA DOMU: Rodinný dom sa nachádza v tichej, slepej ulici obce Kostolná Ves, którá zaručuje budúcim majiteľom kľud a súkromie. Okolie ponúka rôzne možnosti - rybolov, turistiku, cykloturistiku, v zime bežkovanie. Nehnuteľnosť má predpoklady pokojného bezpečného bývania a taktiež dostupnosť k obecnej dopravnej infraštruktúre. Daná obec susedí s obcou Nitrianske Rudno, kde sa nachádza škôlka, škola, potraviny, pošta. Mestá Bojnice a Prievidza sú vzdialené 15 minút autom a ponúkajú kompletnú občiansku vybavenosť - obchodné centrá, banky, detské ihriská, školy, škôlky, reštaurácie, kaviarne a iné. DISPOZÍCIA DOMU: Ide o čiastočne samostatne stojaci rodinný dom, so sedlovou strechou, pozostávajúci z dvoch podlaží. Nehnuteľnosť  disponuje na prvom podlaží vstupnou chodbou s ktorej sa dostanete do technickej miestnosti, kompletne zariadenej kuchyne s jedálňou a špajzou, obývačky s krbom a peknej kúpeľne s WC. Na druhom podlaží sú situované tri samostatné izby, kúpeľňa so sprchovacím kútom, bidetom a WC. Zastavaná plocha nehnuteľnosti 118 m2. Úžitková plocha nehnuteľnosti 150 m2. DOM: Postavený v roku 2005 a teda spĺňa všetky technické normy a požiadavky modernej stavby. NOSNÉ KONŠTRUKCIE: základové konštrukcie betónové pásy. Nosné murivo pórobetón.  Stropná konštrukcia drevený krov - krytina betónová BRAMAC. OKNÁ, DVERE: plastové okná a dvere. VNÚTORNÉ POVRCHY: Podlahy v obytných miestnostiach betónové, keramická dlažba, veľkoplošné laminátové podlahy. Obklady v kúpeľni a na toaletách keramické. KÚRENIE: Vykurovanie v dome zabezpečené prostredníctvom elektrického kotla s ohrievačom teplej vody, radiátory, krb v obývačke s vybudovanými prieduchmi. Splašky odvedené do 15 kubíkovej žumpy. Súčasťou pozemku je aj vonkajšií prístrešok, ktorý slúži na uskladnenie náradia, ďalej vybudovaná studňa s vodou vhodnou na polievanie záhrady. Súčasťou nehnuteľnosti je samostatná garáž s elektrickou bránou a dostatočná vydláždená plocha na parkovanie. Daný rodinný dom má veľký potenciál na vytvorenie ideálneho rodinného bývania. VÝHODY DOMU: KVALITNÉ PREVEDENIE, TICHÉ OKOLIE, SLNEČNÝ POZEMOK, MOŽNOSŤ OKAMŽITÉHO BÝVANIA V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte alebo píšte SMS na tel. ,  alebo napíšte mail na mirkamajtanova@ alebo vám ich radi zodpovieme na adrese Vaša Realitná, Bojnická cesta 4 Prievidza.