bazár, predaj, inzercia, predám

Valec na substrát

Kategória: Ostatné

Požičanie valca na sezónu 2023.

Popis:
Valec je výborný nástroj na ľahké a rýchle roztiahnutie kompostu, rašeliny, substrátov a iných ľahkých topdresingových materiálov. (Nieje vhodny na velmi jemny material). Dokážete prekryť s 1m3 trávnikového substrátu plochu až 800m2. Jednoducho ho naplňte, zatvorte dvierka a začnite rozprestierať substrát v rovnomerných vrstvách.

O.8 az 1l substratu na m2.

Cenník:

4h - 15 €
24h - 25 €
Víkend - 35 €
Týždeň - 75 €

Vratná záloha 100€.
(v prípade poškodenia valca a podobne, záloha nebude vrátena!)

Postup objednávky:
1. objednavku piste na zahradny.valec@
- čas na kedy chcete valec
- vaše meno a tel.kontakt
(poprosim len emailove rezervácie, následne sa skontaktujeme telefonicky)

2. potvrdenie rezervácie z našej strany
(upresnenie miesta vydvihnutia valca atd)

3. Požičanie valca, cena + vratná záloha
napr. valec na 4h = 15€ + 100€ = 115€
100€ bude vrátených bo vráteni nepoškodeného valca

Platba len v hotovosti.
Valec na substrát
Podobné inzeráty
Záhradný substrát ,  Zahradnicky substrat
Predám záhradnícky substrát vhodný do vyvýšených záhonov, skleníka, finálnu úpravu pozemkov a travnikov atď. 1tona/25€ + doprava. Dovoz Vám zabezpečime nakladným vozidlom podľa Vašej požiadavky (nostnost automobilov 6t.,12t.,16t.) Substrát Vám vieme pripraviť aj do BIG BAG vriec /substrat 25 € + vrecovanie 25€ , celkom 50 € jedno vrece. V pripade potreby Vam vieme substrát v BIG BAG vreciach doviesť nakladným automobilom s hydraulickou rukou.
9 Druhov Húb - Sadby, Substráty a Mycélium
9 Druhov Húb - Sadby, Substráty a Mycélium Dobrý deň, ponúkame na predaj už hotové, plne sterilizované substráty a sadby. Sadby sú zaočkované mycéliom podľa výberu, substrát Vám dodáme so špecifickou hubou, podľa výberu nižšie. Zo substrátu vám vyrastie vo vhodných podmienkach špecifická huba tak ako na foto (všetky fotky sú z nášho laboratória). Vieme ponúknuť mycélium 9 druhov húb (zoznam nižšie), a taktiež už zaočkované sadby a inokulované substráty špecifickými hubami. Substrát stačí otvoriť a počkať na plodenie. (1 substrát vyplodí od 700 do 1 100 gramov húb) Zloženie substrátu tvorí vhodný výživový pomer brikiet/peliet, sadry, pšeničných otrúb a vody. Sadby sú čisto pšeničné. Všetky varianty sú sterilné. Cenník: Mycelium v striekačke (10 ml) --> 8 € Sadba čistá (500g) --> 2,10 € Sadba s hubou podľa výberu (500g) --> 2,50 € Substrát čistý (2,7kg) --> 5,80 € Substrát s hubou podľa výberu (2,8kg) --> 6 € Huby v ponuke: Hliva Žltá Hliva Ustricová Korálovec Ježovitý Shiitake Vieme tiež na objednávku dopestovať nasledovné huby: Hliva Kórejská Hliva Kotúčová Reishi Šupinovka Slizká Poľnička Topoľová V prípade záujmu ma prosím kontaktujte telefonicky, vysvetlím podrobnosti a odpoviem na otázky. Osobný odber v BA, no je možnosť poslať tovar kuriérom na adresu, alebo výdajné miesto.
Gazdovský substrát
Dobry den, Predavam tieto substraty, momentalne asi najlepsi substrat na trhu. Bez chemickych pridavnych latok, cisto prirodna zlozka z Vermikompostu (Kalifornske dažďovky) Dokonale ziviny pre vase rastliny a stromy. Vhodny taktiez do vyvysenych zahonov ci zakladanie travnikov. Univerzálny substrat 50L - 12€ Kyslomilny substrat 50L - 14€ Substraty su vrecovane, na palete je 48 vriec. V pripade odberu celej palety zlava 1€ na kazde vrece. V ponuke tiez 100%-ny granulovany vermikompost na prezivovanie neurodnych pod a taktiez na dohnojovanie vsetkych rastlin, stromov a taktiez izbovych rastlin. Vermikompost je bez zapachu. Balenie je 10kg vrece s vydatnostou 300m2 v jednovrstve, cena 26€ - 10kg Vysledky v raste a plodivosti su 4-5 krat lepsie ako pri klasickych chemickych hnojivach, taktiez dokazane vysledky v polnohospodarstve. V ponuke aj listove vyzivy s rovnakymi latkami na aplikaciu postrekom alebo zalievkou v cene 1L - 19€ (ovocie, zelenina, travnik) Po dohovore mozny dovoz az ku Vam domov. V pripade potreby viem vystavit pokladnicny doklad.
Substrát pre kyslomilné rastliny / rašelina / hlina
Predám substrát pre kyslomilné rastliny / rašelinu / hlinu, vrecia sú 65L, substrát je špeciálna zmes prispôsobená veľmi špecifickým požiadavkám kyslomilných rastlín. Vďaka vzdušnej štruktúre, ktorá je pre ich korene veľmi dôležitá, je tento substrát veľmi blízky prírodným podmienkam, v ktorých rastliny rastú. Je ideálna pre čučoriedky, brusnice, azalky, rododendrony a ďalšie vresoviskové rastliny. pH: 3,5-4,5. Cena: 4,50€/ks. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty. Prosím, kontaktujte ma na .emily@ alebo telefónnom čísle .
Univerzálny záhradný substrát / rašelina / hlina
Predám univerzálny záhradny substrát / rašelinu / hlinu, vrecia sú 65L, záhradnícky substrát je špeciálna zmes makro a mikroelementov prispôsobená špecifickým požiadavkám rastlín. Je ideálna pre priesady, výsev semien a pestovanie zeleniny. pH: 5,5-6,5. Cena: 4,50€/ks. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty. Prosím, kontaktujte ma na .emily@ alebo telefónnom čísle .
Predám záhradnícky substrát
Predám záhradnícky substrát 75l , Substrát učený na pestovanie zeleniny, kvetov a iných okrasných rastlín. Zaisťuje optimálne prevzdušnenie koreňového balu. Obsahuje štartovaciu dávku živín pre rastliny na 3-4 týždne. Objem 75l. Ideálne do vyvýšených záhonov a záhrad , cena je od 6€ pri celej palete inak 6,9€ ostalo mi toho viacej. Bežná cena v obchode od 8,26€ pre viac informácii na tel ideálne po 14 hod