bazár, predaj, inzercia, predám

Valencia VC103 3/4 Natural

Kategória: Strunové nástroje

Predám gitaru - Valencia VC103 3/4 Natural, určená predovšetkým pre začiatočníkov a deti do 12 rokov
obal gitary v cene

osobný odber, Nitra, Vráble, Levice
Valencia VC103 3/4 Natural
Podobné inzeráty
AKUSTICKA GITARA  VALENCIA
Ponukam vo vynikajucom, hratelnom stave akusticku gitaru Valencia z dovodu, ze moj vnuk presiel na typ elektrickej gitary . Je vhodna pre zaciatocnikov aj pokrocilych pre domace hranie ako aj pri inych prilezitostiach. Vyhodna ponuka pre deti od 10-12 rokov. Znacka Valencia je vyhladavana pre zaujemcov o hranie na gitare. V sucastnosti su natiahnute kovove struny. Samozrejme, ze gitara je vhodna aj pre nylonove struny. V pripade montaze elektronickeho snimaca mozete gitaru pripojit napriklad na elektronkovy zosilnovac cim dosiahnete vynikajuci "elektronicky" zvuk. Osobny odber na Sliaci. Viac info telefonicky, E-mail.
Predam zlomenu gitaru
Na predaj ako dekoracia alebo na nahradne diely gitara 3/4 Valencia VC103. Spadla a zlomila sa, okrem zlomeniny nema ziadne ine poskodenia.
Lakewood D-18 CE
Predám celomasívnu gitaru od nemeckého výrobcu Lakewood. *** Lakewood D-18 + L.R.Bags Anthem *** Použité prémiové drevá s nádhernou kresbou dreva ovangol. Kombinácia Smrek AAA + ovangkol L.R.Baggs Anthem do otvoru (piezo + mikrofon) inštalovaná výrobcom. Pevný kufor zn. lakewood samozrejme v cene. Vhodná na akordové hranie alebo na fingerstyle. Stav nástroja: bez jediného škrabanca a poškodenia laku. Možnosť vyskúšať s kombom AER Compact 60III. vo Vrábloch. Video predávanej gitary: Technicé údaje: D-18 - Dreadnought Model Natural Series Model name: D-18 Body shape: Dreadnought Guitar type: 6-string Top: AAA European spruce Back & Sides: Ovangkol (Style 18) Neck: Mahogany Soundhole rosette: Wooden core with purflings Headstock: Flat headstock Fingerboard: Ebony Neck width at nut: 44 mm (1.73 inch) Scale length: 650 mm (25.6 inch) Tuners: Schaller M6 chrome Body finish: Open-pored satin gloss (natural finish) Neck finish: Open-pored satin gloss (natural finish) Case: Hiscox Lakewood hard case
Gitara Valencia VC104 4/4 Natural
Predám málo používanú klasickú gitaru značky Valencia. Súčasťou je originálna škatuľa, zlatý kapodaster a trsátko. Kontaktujte ma, prosím, prostredníctvom SMS správy alebo e-mailu.
EPIPHONE PR-5E-NA ELECTRO-ACOUSTIC JUMBO NATURAL vr PÚZDRA
Predám túto elektro-akustickú verziu modelu z roku 1990 s krištáľovo znejúcim zvukom, so štíhlejším telom, pre lepšie držanie, hranie a rezonanciu čistého-akustického tónu : *** EPIPHONE PR-5E ELECTRO-ACOUSTIC NATURAL 1990 + NOVÉ STRUNY *** Farba: Natural Struny: D'Addario acoustic Ladiaca mechanika : Grover Doska : smrek / mahagónový krk / palisandrový hmatník / štiepané diamantové vložky Typ : Electro-acoustic Jumbo - Florentský výrez Integrovaná ladička: je súčasťou / snímač Nano-Flex Elektronika : predzosilňovač eSonic2™ HD™ SHADOW Ovládanie : Volume, Bass, Treble, Dynamics, Phase, Tuner Hudobný štýl: Rock, klasický rock, jazz, country a blues O D B E R : Bratislava - Ružinov ( ev. viem aj kvalitne zabaliť a poslať ) ( všetko po vzájomnej & serióznej dohode )
Akustická gitara Dowina DC222 Natural
Dowina DC222 Natural Predám akustickú gitaru Dowina DC222 Natural, nepoužívaná, ako nová. Typ tela: Dreadnought s výrezom, Vrchná doska: masívny céder, Zadná doska, Luby: Zebrano, Krk: mahagón, Hmatník: palisander, Šírka základného pražca 1,77“ (45mm), Počet pražcov: 20, Kobylka: palisander, Ladiaca mechanika: Dowina chrome, Povrchová úprava: Open Pores DC 222 je akustická gitara s typom tela Dreadnought s výrezom od slovenskej spoločnosti Dowina. Je to univerzálny nástroj vhodný pre prakticky akéhokoľvek začínajúceho, alebo pokročilého gitaristu. Ak máte radi pop, folk, country, či iné žánre, robustný a sýty zvuk gitary určite ulahodí vášmu uchu. Vrchná doska nástroja je vyrobená z masívneho kanadského cédru a zadná doska a luby z dreva Zebrano. Vďaka tejto kombinácií gitara disponuje kvalitným, vyrovnaným zvukom a príjemnou hrateľnosťou. Mahagónový krk je osadený palisandrovým hmatníkom s 20 pražcami. Šírka základného pražca, zhotoveného z kosti, je 1,77“ (45mm). Z kosti je vyrobený aj strunník nástroja. Kobylka je rovnako ako hmatník z palisandru. Hardware obsahuje ladiacu mechaniku Dowina chrome. Gitara je vyhotovená s povrchovou úpravou Open Pores.