bazár, predaj, inzercia, predám

Vázy a karafa

Kategória: Sklo, keramika

Predám väzy a jednu karafu.
1. Váza 15 eur
2. Váza 10 eur
3. Váza. 8 eur
4. Váza set 10 eur
5. Váza ružová 5 eur
6. Váza keramická 5 eur
7. Váza nerezová 7 eur
8. Karafa. 9 eur
Vázy a karafa
Podobné inzeráty
Luxusna prekrasna rucne malovana a pozlatena vaza a doza
Predam krasny set modrej rucne zdobenej, malovanej a pozlatenej cobaltovej vazy a dozy ceskej vyroby. Vyska vazy 27,5 cm, obvod vazy 57 cm. Cena 80€. Vyska dozy 12cm, priemer 13 cm. Cena 25€. Ako set vazy a dozy spolu za 90€ Osobný odber možný v Bratislave, alebo v Novom Meste nad Váhom, prípadne doveziem po ceste.
kryštálové vázy a vázy z liateho skla
Ponúkam na predaj kryštálové vázy a vázy z liateho skla. Výber je vačší ako v inzeráte. Takže ak ste si svoju vysnívanú vázu nenašli, požiadajte emailom o ďalšie fotky.
Karafa na alkohol
Karafa na alkohol + 4 pohare. Karafa na alkohol, liehoviny, konak, whiskey, palene, stamperliky, poldecaky
Karafa na liehovinu
Karafa na liehoviny + 4 pohare Karafa na alkohol, domace, liehoviny, palene, poldecaky, stamperliky
5l karafa
Karafa má kaskádovitý tvar s individuálnymi časťami, ktoré svojim objemom zodpovedajú po sebe idúcim číslam univerzálnej Fibonacciho postupnosti. Nadväzujú tak na univerzálnu geometriu, prítomnú všade v prírode. Na dne karafy je zvonka špeciálnou technológiou nanesený platinový kvet života – symbol posvätnej geometrie. karafu sme dostali darom pred 4rokmi,bola používaná . len osobný odber. pôvodná cena 280€
Karafa s pohárikmi
Predám starú súpravu karafy a 5. pohárikov z medového (ambrového) skla s prímesou červenej. Karafa je zdobená po celom obvode ručne prebrusovaným dekorom (lovecký motív - vyletujúce divé husi z rákosia). Na pohárikoch je prebrusovaný dekor rákosia. Súprava zn. Bohemia je ručne pozlátená, karafa je vysoká 27 cm aj s uzáverom, jej objem je 1,3 l. Výška pohárikov je 8 cm a ich objem 2,5 dcl. Veľmi pekná stará sklárska práca (okolo rokov 1950 - 1959). Súprava je v perfektnom stave, bez prasklín a oťukov. Cena súpravy 70 eur. V prípade záujmu mailujte, číslo vymyslené.