bazár, predaj, inzercia, predám

Včely

Kategória: Chovateľské potreby

Vymením za fľašu medu. Vymedzovaky na rámky.
Napajačky.
Nôž na včelie plasty.
Včely
Podobné inzeráty
Predám roztok kyseliny šťavelovej doma vyrobený proti Varoa
Predám tento roztok proti Varoa Destructor, ktorý aj sám používam na svojich včelstvach.Aplikuje sa každých 6-8týždňov počas celého roka v oddielkoch a aj plodových včelstvach. Hoc kyselina ako taká je toxická dráždi oči a je škodlivá pri styku, v tomto namiešanom stave je pre včely neškodná. Účinok spočíva v tom že sa pôsobením kyslíka pomaly rozpadá na kyselinu mravčiu. Účinnosť trvá 6-8 týždňov. Predáva sa 1Liter za 10€. Roztok je potrebné uchovávať v tmavom chladnom mieste a najlepšie v skle. Pred použitím je ho nutné premiešať. Aplikuje sa včely sedia v necelom nastvku 30 mililitrov Včely sedia v jednom celom nástavku 40 mililitrov Včely sedia v dvoch nástavkoch 50 mililitrov samozrejme visoké nastavky. ROZTOKOM SA POKAPE SO STRIEKAČKOU SAMOZREJME MEDZI ULIČKY VČELY NIE RÁMIKY. Možný osobný odber alebo pošlem aj na dobierku samozrejme asi v plaste. Pre viac inzerátov KLIKNI DOLE.
Predam krmivo pre včely
Ponúkam cestá pre včely Na sklade všetky druhy Včely potrebujú práve v tomto období čo najkvalitnejšiu stravu, preto sú tieto cestá výborné v kombinácii so sirupom
Napájadlo pre včely
Napájadlo pre včely Predám napájadlo pre včely . Dĺžka 2,2m 2 x noha na zarazenie do pôdy. čerpadlo není súčasťou napájadla Cena: 20€
VČELY-včelie úle- plastový úľ dvojnádstavký B10
Skladá sa z dvoch nádstavkov, nádstavky sú opatrené na pravej prednej strane a ľavej zadnej strane vletovým očkom. Nádstavok na vnútornej strane (prednej a zadnej) má pripravené drážky pre možnosť rozdelenia (zasunutia rozdeľovacej prepážky – preglejky alebo plastu) na dve polovice, čím môže poslúžiť ako miesto pre dva odložence. Nádstavok je konštruovaný na uloženie 10ks rámikov typu B, úľové dno antivaroázne s peľochytom (zberanie peľu je zabezpečené peľovým lapačom ovládateľným spredu a výsuvným zberacím zásobníkom vzadu. Letáč pre včely sa dá jednoducho prispôsobiť podľa ročného obdobia), plastová strieška so štvorstranným krmítkom (strieška so zabudovaným štvorstanným krmítkom je vyrobená z pružného plastu –polypropylénu používaného v potravinárskom priemysle. Krmítko má objem 5 litrov a nálevka sa nachádza na hornej strane striešky. Strieška s krmítkom sa osádza priamo na rámiky, takže včielky nevyrušujete pri nalievaní sladiny, cez horný uzáver na strieške)
včely-VČELIE ÚLE-úľové dno plastové antivaroáz.s peľochytom
Zberanie peľu je zabezpečené peľovým lapačom ovládateľným spredu a výsuvným zberacím zásobníkom vzadu. Letáč pre včely sa dá jednoducho prispôsobiť podľa ročného obdobia. Bezpečnú prepravu včiel v úli zabezpečuje vetranie a praktický zámok farebných letových pristávacích dvierok. Je vhodný pre všetky druhy klimatických podmienok, ventilácia a vlhkosť vo vnútri úľa sú vyvážené. Efektívna a praktická varroa kontrola sa vykonáva pomocou mriežkovej štruktúry dna úľa a spodnej výsuvnej podložky.Rozmer 50,5x43,5.Rozmer perforovanej vetranej pristávacej plochy je 25x9,2cm. Výrobok je atestovaný pre potravinárske účely.
Včelý vosk
Predám včelý vosk celkovo 50 kg, cena za 1kg 10€